global_deejay
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 35
Birbirlerine ana bacı sövüp beraber gülebildikleri bir ortam.
1 hafta önce ziyaretçilere kapanmış küfürle lagaluga yapan bir avuç çapulcunun bulunduğu site artık girmiyorum
Evet liselilere kapandı edu uzantılı adresle alım yapılıyor artık, sen de artık GİREMİYORUM diyecektin sanırım![]()
Aslında psikolog yada sosyolog olsam bu site hakkında yada daha doğrusu bu tarz platformlar hakkında bir tez hazırlardım. Hakikaten garip durumlar oluyor. İnsanlar anonim olduklarına ve herşeyi yapmakta özgür olduklarına inandıklarında garip durumlar ortaya çıkabiliyor.
Mesela benim gibi sizlerde sosyal medyayı az biraz takip ediyorsanız. Dün hakikaten garip birşey daha yaptılar. (maç, kaşık, iddia olayı) Gerçi hangi gün yapmıyorlar oda ayrı konu.
Her geçen gün seviyesizlikte, sapkınlıkta sınır tanımadıklarını gösteriyorlar. Ne diyeyim bilemiyorum. Aralarında bazıları gerçekten kıvrak zekalı, özgün espri anlayışı var. Fakat bu çoğunluğun pisliğini örtmeye yetmiyor.
Ama insan hakikaten düşünüyor. Bu insanlar aslında uzayda yaşamıyorlar. Herbiri aramızda, sokaklarda, işyerimizde, etrafta bizimleler. Yüzlerine bakıyor, konuşuyor, yeri geliyor şakalaşıyoruz.
Tehlikenin farkında mısınız?