İnci sözlük

global_deejay

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Birbirlerine ana bacı sövüp beraber gülebildikleri bir ortam.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[video=youtube;JH2R8uCG4Z8]http://www.youtube.com/watch?v=JH2R8uCG4Z8[/video]

loverman60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
inci sözlük internetin tadı tuzu :) örnek caps :

420827_357068060999988_249655941741201_1022612_712904845_n.jpg

Rinkushici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 hafta önce ziyaretçilere kapanmış küfürle lagaluga yapan bir avuç çapulcunun bulunduğu site artık girmiyorum

SnappeR001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet liselilere kapandı edu uzantılı adresle alım yapılıyor artık, sen de artık GİREMİYORUM diyecektin sanırım ;)

Gerçek "lise" kelimesinin anlamını unutmuş kökten küfür sanan, beğenmediğine hakaret ederek birşeyler başardığını sanan beyin fakiri bir grup.
İnternet aleminin biti, piresi.

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ana bacı küfürler mevcuttur ama gerçekten gülmek için birebir site .

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
o birşey değil de bir inci sözlük vardı ne oldu ona :D

global_deejay

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Lise kelimesini çok sık kullanıyorlar ama orada takılanlar orta okullu.

Rinkushici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yazar hesabım bulunmakta istesem girerim yani sorun yapmaya gerek yok bu kadar ;)

EDIT: Ayrıca ziyaretçilere tekrar açılmış.

meux

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
inci sözlük aslında bir sözlük değildir sözlük diyince hepimizin aklına ekşi sözlük gelir. benim için ekşi sözlük bir wikipedi den farksızdır ama inci sözlüge girince insanlığa faydalı olan birşey göremeyiz.hep küfür vardır...

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,316
İnci sözlük illuminatiye hizmet ediyor, dikkatli olun kullanırken hocam. O beyinlerimiz zarar görmesin.

kahvesigara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk zamanlar kaliteli bir oluşumdu. sonradan çok bozuldular.

kulak33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elinde fazla hesap olan varmı ya çok acil lazım arkadaşlar

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
anaya bacıya sülaleye sövmeden konuşamayanların ve ergen lerin yeni yuvası

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Küfür var
Zaman kaybı var
Bişey kazandırmıyor
Zamanınız varsa eğlenmek istiyorsanız girebilirsiniz ama doğru konuları okumak gerekebilir :D

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Aslında psikolog yada sosyolog olsam bu site hakkında yada daha doğrusu bu tarz platformlar hakkında bir tez hazırlardım. Hakikaten garip durumlar oluyor. İnsanlar anonim olduklarına ve herşeyi yapmakta özgür olduklarına inandıklarında garip durumlar ortaya çıkabiliyor.

Mesela benim gibi sizlerde sosyal medyayı az biraz takip ediyorsanız. Dün hakikaten garip birşey daha yaptılar. (maç, kaşık, iddia olayı) Gerçi hangi gün yapmıyorlar oda ayrı konu.

Her geçen gün seviyesizlikte, sapkınlıkta sınır tanımadıklarını gösteriyorlar. Ne diyeyim bilemiyorum. Aralarında bazıları gerçekten kıvrak zekalı, özgün espri anlayışı var. Fakat bu çoğunluğun pisliğini örtmeye yetmiyor.

Ama insan hakikaten düşünüyor. Bu insanlar aslında uzayda yaşamıyorlar. Herbiri aramızda, sokaklarda, işyerimizde, etrafta bizimleler. Yüzlerine bakıyor, konuşuyor, yeri geliyor şakalaşıyoruz.

Tehlikenin farkında mısınız?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
İnciSözlüğü bilmemde,incicaps manyak ya :D moral tavan yapıyor.

delioldum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hiçbir zaman nefret etmedim bugüne kadar ama gittikçe sığlaşan düşünceleri var lanet etmeye başaldım modlardan dolayı

Rauros

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İnci Caps eskiden iyiydi ama yeni tasarımla ne değiştiyse ana okuluna dönmüş ergenler toplanmış hep

Eren95

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Caps iyi ama sözlük dediğinde bana göre sadece insanlar kafasını boşaltmayı sanal alemde ana bacı sövüp mesafesiz bir şekilde konuşmak sanıyor gerzek topluluğundan başka bir şey değil videoları ayrı bir felaket alışveriş merkezlerinde standtaki karı kıza laf atarlar kendi anaları bacıları geçse ya oraya bakalım laf atıcaklarmı

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ewet bi tuhaf olmuslar . okuyunca sanki boka basmis gibi bi his veriyo insana bicok konu.
zaten uye alimi da bi tuhaf bari ilkel bi iq testi filan yapsinlar da 3 krusluk mantik seviyesinde kalsinlar dimi :P
eskiden arasira ilginc biseyler vardi nedir de olsa.
simdilerde copluge donmus.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
liselilerin doluştuğu her yer gibi burasıda batmaya mahkum. Önünü alamadılar iyice dibe battılar.

LeaveNhA

Doçent
Reaksiyon puanı
5
kimse üzerine alınmasın ama ordaki insanları burdakilerden ayıran ne ki ?
zaten ordaki insanlar burdakilerin sitres atmak istedikleri zaman takındıkları bi tavırdan ibaret...

ve emin olun zeka seviyesi konusunda hiç bir topluluğa bu kadar gözüm kapalı güvenmemiştim... ;)

ps: herkez için söyleyemem bunu, ama genelleme yapma hakkı veriyor şimdiye kadar yapılan işler.

pps: her yerde olduğu gibi ordada çeşit çeşit insan var ve o "liseli" tanımına uyan insanların orda olmasını kabullenerek zaten bi nebzede olsa düşürdüler kaliteyi kabul. :D

--- Mesaj Güncellendi ---

Aslında psikolog yada sosyolog olsam bu site hakkında yada daha doğrusu bu tarz platformlar hakkında bir tez hazırlardım. Hakikaten garip durumlar oluyor. İnsanlar anonim olduklarına ve herşeyi yapmakta özgür olduklarına inandıklarında garip durumlar ortaya çıkabiliyor.

Mesela benim gibi sizlerde sosyal medyayı az biraz takip ediyorsanız. Dün hakikaten garip birşey daha yaptılar. (maç, kaşık, iddia olayı) Gerçi hangi gün yapmıyorlar oda ayrı konu.

Her geçen gün seviyesizlikte, sapkınlıkta sınır tanımadıklarını gösteriyorlar. Ne diyeyim bilemiyorum. Aralarında bazıları gerçekten kıvrak zekalı, özgün espri anlayışı var. Fakat bu çoğunluğun pisliğini örtmeye yetmiyor.

Ama insan hakikaten düşünüyor. Bu insanlar aslında uzayda yaşamıyorlar. Herbiri aramızda, sokaklarda, işyerimizde, etrafta bizimleler. Yüzlerine bakıyor, konuşuyor, yeri geliyor şakalaşıyoruz.

Tehlikenin farkında mısınız?

Bence kesinlikle sosyolog alt yapısı olan birisin, tespit gerçekten çok etkileyici, hepimiz farkındayız fakat kimse elini taşın altına koymaya cesaret edemiyo...

Çünki herkez biliyo, karşılarındakilerde aralarından ve kendilerinden daha da zeki ve "gerekeni yapma" konusunda vicdanlarını kışlıklarla kaldırıp işe koyulmayı seven, ahlak ve edep'i nesnel birşey gibi görüp sadece cici çocuk olmak istediklerinde takınan kişiler.
Ve gerekirse o elleri o taşın altında bırakırlar.

Güç, zeka, entrika...

Bir kaç yıl önce bunların hepsinin sosyal anlamda inanılmaz aktif başarılı insanların, sosyal yükten kurtulma çabası adı altında takınıcakları ikinci bir maskenin hatları olucağını söyleselerdi neremizle gülerdik !?

Bu gerçekleşiyo ya, ve gerçekten itiraf etmekten onur duymuyorum, ama utanmıyorumda bu tiyatronun bi parçasıyım ve bir sihirli sözcük belirliyor insanın sahnedeki yerini "zeka"...

Şimdi herkez elini vicdanına ( bir çoğunuzun ki klevyesinde ;) ) koysun, bu insanlar arkadaşlarınız, kapı komşunuz, hatta patronunuz, hala bir baskı hissetmiyorsanız bu insanlar amacına ulaşmamış demektir... ( bu iyi, iyiii )

saygılarımla...