İnci sözlük

Snape

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fotoğrafımı yükleyip kendi aralarında beyinleri yettikçe makara yapan nimet ve benzeri şeylerle dalga geçen makara kukaranın bulunduğu yer. Herkese ergen diyerek kendileri ergen olan kişiler :=)

Bu arada konu hort.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Millete ergen,liseli diyen aralarında panpa diye konuşan bir grup kendini birşey sanan mahlukat.Artık insan da demiyorum.Milleti salak salak konuşturup fotosunu çekip facede dolaştırmanın güzel birşey olduğunu sanıyorlar altında da diğer inciciler aralarında küfürleşerek dalga geçiyor.Kapatılacaksa inci sözlük kapatılsın.Lafım yok alkışlarım bile.

Aquamenti

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İnci yazarı değilim ama okumuyorum, gülmüyorum dersem yalan söylemiş olurum. :)

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
kendilerini dünyanın merkezi sanan üye topluluğu :D

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Adamlar 8bin lira toplayıp bağımsız milletvekili adayı çıkarmışlar Eskişehir'den :D Hani şu bakkala giren sarhoşları şişe fırlatarak savuşturan adamı :D

mehmet_497

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kendi içinde mantık hatası olan site. sansüre karşıyız diye yüksek sesle dile getiriyorlar ama hergün üye banlıyorlar.
not: yakın bir zamanda banlandım sebebini sormayın :laugh:

byscul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamamen bakış açısı.
İnci sözlük özgür bir platform.Sözlüğe girip istediğinizi yapmakta özgürsünüz.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Inci ekşi falan bunlar gerçekten çoluk çocuk

---------- Post added at 21:45 ---------- Previous post was at 21:45 ----------

sorun orada zaten.

özgürlüğün nesi sorun pardon da?! Girmek istemeyen girmez bu kadar basit !

cosmosfb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arada bir gülmek için uğrayabileceğiniz bir site. ayrıca bazı arkadaşlar seviyesiz demiş inciye oysa herkes biliyo türklerin büyük bir kısmı küfre gülen bir toplum. (incici değilim)

metebyr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ccc inci ccc
sadece küfürden ibaret olarak düşünmeyin küfürü kullanarak makara yapılıyor ana tema bu. zaten hangimiz küfür etmiyoruz ki böyle aaa ayıp demeden önce bir düşünün. 15 dk gez konuları dönen makarayı görmeye çalış ay amma sövmüş kısmına kapılma. mesela daha dün başlık gördüm "tuvaletini yaparken popoya su sıçraması" diye. adamın teki altına "o iletildi raporu panpa" yazmış. gayet sesli güldüydüm :D maksat eğlenmek o kadar

mustafa_262

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
burada da olduğu gibi orada da bazı kendini bilmez ne söylediğini bilmeyen Allah'a şirk koşan insanlar var... siz o yazıyı ister okursunuz ister okumazsınız bu sizin elinizde önemli olan o siteden faydalanmak.. bazen her ne kadar bazı yazıları gördüğümde birdaha bu siteye girmeyeceğim desemde yine girmiş bulundum reyis.. sadece benim ilgili olduğum şeyleri okudum güldüm geçtim..capslere baktım.. @2 ye güldüm.. liselileri dikkate almadan güzel bikaç dakika geçirip çıkıyorum..

özet : özet mözet yok.. okuyun

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ilk başlarda muhabbetleri iyiydi sonradan ikinci ve üçüncü nesillerin gelmesiyle bozulan değişik bir sözlük sitesi

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
normal bi formudan farki yok. sadece yeni uyelere kistilama yapilan icerde ne ararsan bolca bulunan bisey. masallah uye almiyolar ama bu haliyle bile stabil ciddi veya gercekci net bi tartisma ortami yok :D
ipini koparan yazmis biseyler.

mustafa_262

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yinede buralarda çok adlarını anmamak lazım yoksa burayı da ... ccc inci sever ccc

WolfeXtreme

Asistan
Reaksiyon puanı
1
insanı yoldan çıkaran bir site. bir sürü şerefsizin bir arada toplandığı site

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Facia!

Ekşi sözlük'ten nefret ederler fakat kendi sözlükleri Ekşi sözlükle kıyaslanınca üretim hataları olduğu belli oluyor. (Ekşi Sözlüğün İnternetteki büyük bir boşluğu dolduğu doğru olduğu için kızamazsınız.) Temelinde Post-Modern bir sözlük olduğu için kurallar koyulmadı. Daha sonra bunun belasını buldular. 5-12 gurubu istila etmiş. Aralarında çokta popüler! Zaten bu ne olduğunu açıklıyor. Sağlam başlıklar küfürle kirletilir. (Bir örneği için.) Yinede arada sırada bazı konularda güzel şeyler söyleyebiliyorlar. Zamanla oda uçacak.

Sözlük arayanlar Antisourtimes'a uğrayabilir. Ekşi sözlük temelli adam gibi sözlük. :closedeyes:

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Facia!

Ekşi sözlük'ten nefret ederler fakat kendi sözlükleri Ekşi sözlükle kıyaslanınca üretim hataları olduğu belli oluyor. (Ekşi Sözlüğün İnternetteki büyük bir boşluğu dolduğu doğru olduğu için kızamazsınız.) Temelinde Post-Modern bir sözlük olduğu için kurallar koyulmadı. Daha sonra bunun belasını buldular. 5-12 gurubu istila etmiş. Aralarında çokta popüler! Zaten bu ne olduğunu açıklıyor. Sağlam başlıklar küfürle kirletilir. (Bir örneği için.) Yinede arada sırada bazı konularda güzel şeyler söyleyebiliyorlar. Zamanla oda uçacak.

Sözlük arayanlar Antisourtimes'a uğrayabilir. Ekşi sözlük temelli adam gibi sözlük. :closedeyes:

antisourtimes.com mu?Giremiyorum şu anda