incehesap.com güvenilir mi?

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Vatandan bende çok alışveriş yaptım pc olsun donanım olsun genelde tercih sebebim mağazalarının biri bana yakın olduğu için gidip ürünü görebiliyorum diye ama incehesapta güvenilir. Vatan bazı donanımları bazı sitelerden ucuza bazılarını da pahalı satıyor genelde. Teknobiyotik diye bir site var orayı önermiyorum bu arada orda da çok pahalı oluyor ürünler.

M-R.i.p

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba incehesaptan pc almayı düşünüyorum sizce güvenilir mi? Bir kac tane yorum gördüm bazi parcalar yanlis geldi mesela ram 3600mhz yerin 3000 mhz geldiğini fark ettim gibi yorumlar gördüm daha once alışveriş yapan arkadaşlarımız varsa yardımcı olabilirlermi

GeForce Espor PC Master | RTX 2060 6GB 16GB DDR4 480GB SSD Gaming PC - incehesap.com alcagim sistem bu yardımcı olursanız sevinirim

gunesyetimoglu

Asistan
Reaksiyon puanı
40
güvenilir, 2 hafta önce pc topladım elime ulaştı gayet iyi idi zaten birçok yerin sponsoru güvenebilrisin:

M-R.i.p

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki parcalar dogru geldimi cevap verdigin icin teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

güvenilir, 2 hafta önce pc topladım elime ulaştı gayet iyi idi zaten birçok yerin sponsoru güvenebilrisin:

Ürünler doğrumu geldi

Son düzenleme:

gunesyetimoglu

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Peki parcalar dogru geldimi cevap verdigin icin teşekkür ederim

Ürünler doğrumu geldi
evet hepsi doğru geldi, sen ne alıyorsun kafandaki sorulari silebilirim

gunesyetimoglu

Asistan
Reaksiyon puanı
40
bilgisayar topladim 2 farkli kutu geliyor veya büyük bir kutunun içinden 1 tane kutu daha çıkıyor, montajını onlar yapmıştı ekran kartını kendin takıyorsun sadece onların montajladığı ürünlerin kutuları da beraber geliyor. kasa ve kutular ayrı olmak üzere.

By üşengeç

Asistan
Reaksiyon puanı
114
Güvenilir kafan rahat olsun ben mouse almıştım sorunsuz geldi

JuvanteXL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,

İnce hesap üzerinden 12 Kasım tarihi ile aldığım monitöre anında mesaj atarak ürünü istemediğimi farklı bir boy seçebileceğimi belirttim ve ürünü göndermemelerini istedim. Daha sonra iade talebimi kabul ettiler ve ürünü göndermeyeceklerini ilettiler. Ancak ürün bir kaç gün sonra kapıma geldi ve bende alıp iade etmenin daha hızlı süreceğini düşünerek ürünü aldığım gün hemen gidip kargoya geri verdim. Çünkü ürünü alana kadar kargo firması 2-3 kez geri getirecekti.

Daha sonra ürünü gönderdim ve beklemeye başladım aradan 1 hafta geçtikten sonra paranın gelmediğini anladım ve aradım. Bana kargo takip numarası vermem gerektiğini ancak öyle işleme alacaklarını söylediler. Kargo takip numarasını ilettim. Ürünü buldular ve iade işlemini başlatıyoruz dediler.

Geçen haftalarda Şikaye Var'a şikayet yazdım ve beni aradılar hemen iadenizi yarın yaptırıyorum dediler ancak aradan yine 1 hafta geçti ve bugün tekrardan aradım. Cari hesap vs. birşeyler zırvalayarak iadeyi bugün işleme kodularını ve 1 hafta içerisinde geleceğini söylediler ancak benim hiç umudum yok. İnternet benzer şikayetler gördüm bu firmanın gidaşatı çok iyi değil ürün alırken 10-20 tl fazla verip başka firma tercih etmenizde fayda var. Ayrıca başka bir siparişimde hala gönderilecek diye bekliyorum parayı aldılar ürün yok.

Ekli dosyalar

• screenshot-www.incehesap.com-2020.12.09-11_33_52.png
    screenshot-www.incehesap.com-2020.12.09-11_33_52.png
    193 KB · Görüntüleme: 151
  • screenshot-www.incehesap.com-2020.12.09-11_34_25.png
    screenshot-www.incehesap.com-2020.12.09-11_34_25.png
    39.3 KB · Görüntüleme: 141
  • screenshot-www.incehesap.com-2020.12.09-11_35_15.png
    screenshot-www.incehesap.com-2020.12.09-11_35_15.png
    69.4 KB · Görüntüleme: 156

Batu Kaya

Asistan
Reaksiyon puanı
108
Güvenilir fakat şöyle ki dostum alıcağın itemleri nerden alıcağına dikkat et anlık araştırmalar yap mesela şu aralar itopyadan birşey sipariş verirsen en erken 1 hafta sonra eline gelir (En erken) bu aralar depo da ağır sıkıntıları var İtopya'nın o yüzden önce Şikayet var gibi sitelerden araştır eğer yorumlar iyiyse saçma ve gereksiz şikayet yoksa senin için sorun arz eden birşey yok ise siparişini ver hazırlıklı olman için söylüyorum.

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
iade konusunda n11'İ denedim. sekiz parça ürün iade ettim hiçbirinde sıkıntı çıkmadı

m_akyer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Mavi ekran ve iade edilmeyen param

722739 numaralı siparişimi 30 Ekim de sipariş ettim. Yaklaşık 10gün inde bana ulaştı ama hemen ertesi gün Mavi ekran hataları nedeniyle geri gönderdim. Yaklaşık 15 gün gibi zaman sonra tekrar geldiğinde kurulumunu yapalı daha 15-20dakika olmamıştı ki Mavi ekran hataları tekrar başladı. Sanki ilk geldiğindeki gibi. Bir de yetmezmiş gibi çalışması stabil değildi. Donuk donuk çalışıyordu. Kasa 43 saniyede açılmıyordu reset atmak zorunda kalıyordum (Hata durumları ile ilgili gerekli fotoğraf ve videolar mail ile gönderildi). Ertesi gün tekrar gönderdim. Durumu izah etmek ve para iadesi ile müşteri temsilcileri (isimleri: Galip, Cihat, aşım, Yavuz ve Uğur) ile konuştuğumda iade edemeyeceğimi ve bunun sözleşmede bulunduğunu bana söylediler. Bana okudukları maddenin, paketi müşteri tarafından açılmış olan ürünler için geçerli olduğunu, benim durumumda ise sitede hazır kurulu olan sistemi aldığımı, kurulumu benim yapmadığımı benim açtığım herhangi bir paketin-poşetin olmadığını bildirdim. Hatta paramın karşılığı olan farklı özelliklerde başka kasayı bile durumumun aciliyetinden dolayı kabul ettiğimi bildirdim. Müşteri temsilcileri ile yaptığım konuşma süreleri 23:04, 35:57, 49:41, 20:47, 12:14, 10:58, 11:09, 7:39, 5:58, 9:17, 9:31, 1:14 (dahası da var) ile kayıtlı. Maalesef ilk siparişimden bu yana beni 1 kez olsun aramadınız. Benimle özel olarak ilgilenen (ilgileneceğim söyleyen) Cihat beydi. 28 Kasım da arayacağını söyledi aramadı, 4 aralıkta arayacağını söyledi aramadı. Son olarak Caner Bey'le görüştüm. Sıkıntının giderildiğini söyledi ve kasanın kargoya verildiğini söyledi. 11/12/2020 Cuma günü kasa geldi. Ama tekrar Mavi ekran ve donma hataları verdi. Dolayısıyla gece saatlerini (gece ve hafta sonu kargoya veremediğim için) saymaz isek toplamda 12 saat kalmayan (ilk siparişimden beri 45 gün olmuş ) kasanın iadesini yapıp para iademi İ-S-T-İ-Y-O-R-U-M... Artık sizden gelecek tek damla suya bile taamülüm yok. Para iademi İ-S-T-İ-Y-O-R-U-M...

(bugün itibarirle 50gün oldu. para verildi. ürün hatalı. iade alınmıyor.kasa onlarda)

işin özü incehesap.com mu BULAŞMAYIN BULAŞMAYIN BULAŞMAYIN

M8E4D8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu siteden pc satın almayı düşünüyorum. Sizce güvenilir mi?
Sorun yaşadığımda ilgilenirler mi?
Dostum ben de bugün 1-2 saat önce bir hazır PC sipariş verdim fakat yorumlarda kötü şeyler de gördüm (bozuk bileşenler gibi ). Sen ürünü almışsın sanırım bir problem yaşadın mı? İçimi rahat tutmalı mıyım acaba

ByMoToRisT

Asistan
Reaksiyon puanı
181
Dostum ben de bugün 1-2 saat önce bir hazır PC sipariş verdim fakat yorumlarda kötü şeyler de gördüm (bozuk bileşenler gibi ). Sen ürünü almışsın sanırım bir problem yaşadın mı? İçimi rahat tutmalı mıyım acaba
Bu siteden almadım. Siparişlerde sorun yaşayanlar telafi etmiş. Mağdur olan çok az.