- Reaksiyon puanı
- 1,935
EvetBu siteden pc satın almayı düşünüyorum. Sizce güvenilir mi?
Sorun yaşadığımda ilgilenirler mi?
EvetBu siteden pc satın almayı düşünüyorum. Sizce güvenilir mi?
güvenilir, 2 hafta önce pc topladım elime ulaştı gayet iyi idi zaten birçok yerin sponsoru güvenebilrisin:
Ürünler doğrumu geldigüvenilir, 2 hafta önce pc topladım elime ulaştı gayet iyi idi zaten birçok yerin sponsoru güvenebilrisin:
evet hepsi doğru geldi, sen ne alıyorsun kafandaki sorulari silebilirimPeki parcalar dogru geldimi cevap verdigin icin teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ürünler doğrumu geldi
O siteden pc toplayan bir arkadaşım var.Sorunsuz Gelmiş.Bu siteden pc satın almayı düşünüyorum. Sizce güvenilir mi?
Ortalama kac gunde geldi BIOS guncellemesi Windows kurulu sekilde mi geldievet hepsi doğru geldi, sen ne alıyorsun kafandaki sorulari silebilirim
aslında ben bios ayarlına bakmadım ama windows dene sürümü ile geliyor yani etkinleştirmeniz gerekiyor ama ekran kartını taktıkdan sonra açılıyorOrtalama kac gunde geldi BIOS guncellemesi Windows kurulu sekilde mi geldi
Teşekkür ederimaslında ben bios ayarlına bakmadım ama windows dene sürümü ile geliyor yani etkinleştirmeniz gerekiyor ama ekran kartını taktıkdan sonra açılıyor
Dostum ben de bugün 1-2 saat önce bir hazır PC sipariş verdim fakat yorumlarda kötü şeyler de gördüm (bozuk bileşenler gibi ). Sen ürünü almışsın sanırım bir problem yaşadın mı? İçimi rahat tutmalı mıyım acabaBu siteden pc satın almayı düşünüyorum. Sizce güvenilir mi?
Bu siteden almadım. Siparişlerde sorun yaşayanlar telafi etmiş. Mağdur olan çok az.Dostum ben de bugün 1-2 saat önce bir hazır PC sipariş verdim fakat yorumlarda kötü şeyler de gördüm (bozuk bileşenler gibi ). Sen ürünü almışsın sanırım bir problem yaşadın mı? İçimi rahat tutmalı mıyım acaba