İnce Telefon Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emou
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emou

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar, artık telefon aramaktan gerçekten içim dışıma çıktı. Kendime göre telefon bulamıyorum. Bu çok canımı sıkıyor.

İstediklerime gelecek olursak artık isteklerimin çoğunu bıraktım. İnce telefon istiyorum. Maksimum 7.5mm civarı. Ne kadar düşük o kadar iyi. Ayrıca bir o kadar da hafif olmalı. Maksimum 140gr civarı. LTE desteği ve önemli olan diğer bir şey ise ROM. Ne kadar ROM o kadar iyi. Kesinlikle ROM ve Custom Recovery çıkmamış telefonu almamayı düşünüyorum. Günlerdir arıyorum fakat ya bulamıyorum ya da isteklerim yüzünden trol damgası yiyorum. Marka olarak ise uzun süre boyunca Samsung kullandım. Başka marka denemek istiyorum. Ayrıca ülkemizde başka markaların telefonlarına kendi markasını yazdırıp satan markalardan önermezseniz sevinirim.

Hepinize teşekkürler.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Bende başları okuyunca 1 yıldır telefon arıyorsun sandım isteklerin gerçektem çok gereksiz ama bu tercih meselesi
Asıl belirtmen gerekenler
1)Bütçe
2)İthalatçı garanti alabilirmisin
3)internet mazalarından getirebilir misin?

Emou

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende başları okuyunca 1 yıldır telefon arıyorsun sandım isteklerin gerçektem çok gereksiz ama bu tercih meselesi
Asıl belirtmen gerekenler
1)Bütçe
2)İthalatçı garanti alabilirmisin
3)internet mazalarından getirebilir misin?

Bütçe uygun telefona göre her türlü esneyebilir. Herhangi bir bütçem yok. Fakat son 2 sorunun cevabı hayır.

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Huawei P9 4 gramla dışarıda kaldı ama bakmalısın. Apple istersen 6s, birde xiaomi mi 5 var itlahat dışında tam sana göre, yazılım on numara

serhatdundar

Asistan
Reaksiyon puanı
99
htc one s kullanmıştım gayet şık ve ince bir telefon, hiçte sorun çıkartmamıştı.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Htc One ve İphone serileri bildiğim kadarıyla ince.:)

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
lg g4 kılıfsız oldukça ince bir telefon

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
Motorola Moto Z Türkiye'ye gelince alabilirsin.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Android'de custom rom devri eskide kaldı bana göre.. Öyle ki, artık root ihtiyacı bile hissetmiyorum..