İmamoğlu dediğini yaptı! Otogarı böyle görmekte varmış...

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Editörler niye siyasi konu açıyor? Saçma değil mi? Normal bir kullanıcının siyasi konu açması normal de yönetici ekibin bunu yapması garip.
Hakkı bey abiciğim videolarda söyledi. Ben bunun bilinçli/planlı olduğunu düşünüyorum çünkü hit alıyor :)

Öte yandan temizlendiyse iyi. Çok defa videolara konu olduydu. Lakin denetimde süreklilik sağlanmazsa sadece reklam yapılmış olur..

Son düzenleme:

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Kdnfjekzxjs. Bak ya şehitler köprüsü konusunda haklısın diyorum cahilliğime vurdu. Kanal İstanbul'u ve Avrasya tünelini Erdoğan yaptı. Bak işte sizi ovsek de kotulesekte aynısınız neyse sen bu kafa ile devam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adama yaptıklarıni sayıyorum diyor ki ne zaman yapıldı haberin yok diyor Avrasya tünelini Ekrem yaptı ya. Zamanında Muharrem inceyi de böyle pohpohlamişlardı o da unutuldu gitti hatta sonra Kılıçdaroğluna düşman kesildi
Ekrem de aynısı

Canım ülkenin cumhurbaşkanı ile belediye başkanının yetkilerini karşılaştırıyorsun sen şuan bu kadar da saçma bir tartışma olamaz ki , biraz kaliteli tartışmaya davet ediyorum seni lütfen :)

abcdefdfhgjas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
751
Ben sana şunu söyleyeyim ben İmamoğlu geldiğinden beri hiç denk gelmedim böyle icraatlere bir süt bir bu diyebilirim sana:)ama yapılan işe de çamur atacak değilim
Bizde göremememizin sebebi böyle kırk yılda bir icraat yapınca onu şaha kaldıran abartan tam bu haberdeki gibi ''İmamoğlu dediğini yaptı'' tarzında pohpohlayan bir kitlenin az olmasından sebeptir.Yoksa sana AKP belediyesinin İstanbul'a 300 milyar TL'lik yatırımlarını saymama gerek yok sanırım.
He bu haberi yapan arkadaşa da sesleniyorum buradan yaptığı vaatlerini gördük şimdi de yapmadığı vaatleri haber yapmaya davet ediyorum onu tabi o kadar vakti varsa:tearsofjoy:

Y.S.S Köprüsü :)

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,560
twitter'dan düzenli takip etmesek "hiçbir şey yapmıyor" diye bizi de kekleyecekler.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Canım ülkenin cumhurbaşkanı ile belediye başkanının yetkilerini karşılaştırıyorsun sen şuan bu kadar da saçma bir tartışma olamaz ki , biraz kaliteli tartışmaya davet ediyorum seni lütfen :)
ak kaşık olsan keşke sende. kalite ile alakan olmadığı için bu tarz konularda birşey rica etme hakkın yok bence. ak partiyi savunacağım aklıma gelmezdi ama yiğidi öldür hakkını yeme için biraz olgunluktan uzak olduğumuz için herhalde.

Hafiyye-iAbdülhamid-iSani

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,130
:D? Adam hem ülkenin hem de Parti'nin başkanı. Neyse sen haklısın

ak kaşık olsan keşke sende. kalite ile alakan olmadığı için bu tarz konularda birşey rica etme hakkın yok bence. ak partiyi savunacağım aklıma gelmezdi ama yiğidi öldür hakkını yeme için biraz olgunluktan uzak olduğumuz için herhalde.
Adam haklı kendi görüşü katiyen doğru ya bu tarz laflar onun için bir şey değil

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Kdnfjekzxjs. Bak ya şehitler köprüsü konusunda haklısın diyorum cahilliğime vurdu. Kanal İstanbul'u ve Avrasya tünelini Erdoğan yaptı. Bak işte sizi ovsek de kotulesekte aynısınız neyse sen bu kafa ile devam

Adama yaptıklarıni sayıyorum diyor ki ne zaman yapıldı haberin yok diyor Avrasya tünelini Ekrem yaptı ya. Zamanında Muharrem inceyi de böyle pohpohlamişlardı o da unutuldu gitti hatta sonra Kılıçdaroğluna düşman kesildi
Ekrem de aynısı
Diyorum ya mhattap alıp cevap vermek cahil eder beni.Kendisi herşeyi biliyor abisi gibi gelip ortalığı karıştırmaya çalışıyor.30 ağustosu anlat desen bilgisi yok gelmiş siyaset yapıyor burada

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Editör olarak taraflı siyasi konu açıyorsunuz. Lafa gelince de tarafsız olursunuz. Gerçekten tarafsızsınız(!)

Ben yönetimden taraflı konu açan sadece sizi görüyorum.

Ben burada taraflı bir konu görmedim. Verilen söz ve icraat var nesi taraflı? Editörler için böyle bir kural yok moderatorler için olabilir ama.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Ben burada taraflı bir konu görmedim. Verilen söz ve icraat var nesi taraflı? Editörler için böyle bir kural yok moderatorler için olabilir ama.
Sizinle aynı görüşte olduğu için taraflı görmüyor olabilirsiniz.

Açtığı tüm siyasi konularda bir kesimi savunduğu kabak gibi ortada. Sadece bu konu değil genel olarak paylaşım tarzı böyle.

Mesela İmamoğlu'nun muhtarlara dağıttığı telefonu niye paylaşmadı? Madem tarafsız.

Eğer sacece moderatörler içinse bu kuralın içerik ekibine de getirilmesi gerekir.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Üst katlarında bile tedirgin oluyordum ben eskiden

Biraz abartınız sanki :D Üst katlara yeni bir şey yapılmadı.
Alt taraflar temizlendi tuvaletler yenilendi üst tarafta yola yeni asfalt döküldü o kadar. Diğer otobüs bileti satan yerler aynı duruyor en ufak bir değişiklik yok.

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,130
Bence de editörlerin çok taraf tuttuğunu düşünüyorum şu zamanlarda. Modlar ayırt etmeden ban atıyor mesela. Kurallara göre diyeceksiniz fakat modlar tarafa göre de blöf yapıp ban atabilirdi

Ebussuud Efendi

Asistan
Reaksiyon puanı
130
Bence de editörlerin çok taraf tuttuğunu düşünüyorum şu zamanlarda. Modlar ayırt etmeden ban atıyor mesela. Kurallara göre diyeceksiniz fakat modlar tarafa göre de blöf yapıp ban atabilirdi
Ülkemizde tarafçılık artıyor umarım kısa zamanda bu sistem biter.
yoksa bütün herkes yok içe birbirine düşüp kendilerimizi heba edeceğiz

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,130
Burada haklısın. Bakıyorum editör ile aynı tarafta olan adam ne alaka diyor. Bizden de biri editör olsun sabaha kadar o da konu açsın bizi savunsun. Üst yetkili biri taraf tutunca diğer tarafa haksızlık oluyor

Ebussuud Efendi

Asistan
Reaksiyon puanı
130
Burada haklısın. Bakıyorum editör ile aynı tarafta olan adam ne alaka diyor. Bizden de biri editör olsun sabaha kadar o da konu açsın bizi savunsun. Üst yetkili biri taraf tutunca diğer tarafa haksızlık oluyor
İşte her kesim kendini haklı buluyor oysaki ona göre A partisi hiç haklı değil diyerine göre B hiç haklı değil bu düşünce çok yanlış herkesin hataları olabilir bunu kabul edelim ve buna göre yorum yapalım aşağılamadan saygı duyarak burası özgür bir ülke bu partilerin amacı ülkeyi yönetmek bölmek değil amaçları.

Ama dediğim gibi işine gelince milletimiz onu savunur işine gelmeyince buna söver.Sonra gelsin partizancılık bu çok yanlış gönül ister hepimiz bir konuda birbirimize hak verelim ama ne yazık ki herkes kendi partisinin kutbuna çekilmiş.

Tony Stark

Profesör
Reaksiyon puanı
1,315
70'li yıllardan beridir bu böyle.Artık her insanın bu seçimi yapması şart haline geldi diyebilirim.Bu çatışmayı aramıza sokanlar utansın.
Ama ben ikinci kez diyorum böyle pohpohlayarak taraflı konu açan elemanları bir de İmamoğlunun vadedip de gerçekleştirmediği icraatleri haber yapmaya davet ediyorum :tearsofjoy: .O zaman tarafsız derim.

Ebussuud Efendi

Asistan
Reaksiyon puanı
130
70'li yıllardan beridir bu böyle.Artık her insanın bu seçimi yapması şart haline geldi diyebilirim.Bu çatışmayı aramıza sokanlar utansın.
Ama ben ikinci kez diyorum böyle pohpohlayarak taraflı konu açan elemanları bir de İmamoğlunun vadedip de gerçekleştirmediği icraatleri haber yapmaya davet ediyorum :tearsofjoy: .O zaman tarafsız derim.
Yani haklısın gönül ister ki bir orta yol bulalım ama olmuyor :)

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
İmamoğlunun vadedip de gerçekleştirmediği icraatleri haber yapmaya davet ediyorum :tearsofjoy: .O zaman tarafsız derim.
İmamoğlunun vaat edip yapamadığı iş mi var ? ( Eğer varsada Hükümet yaptırtmamıştır. Mecliste AKP çoğunluğu engellemiştir. Yoksa şimdiye yapmıştı. )
Adam SÜT dağıtacam dedi bak dağıtıyor :D Demek ki her dediğini yapıyor... ( Sen bilmiyon :) Az şu at gözülüğü çıkar A-Haber izlemeyi bırak )

Tony Stark

Profesör
Reaksiyon puanı
1,315
İmamoğlunun vaat edip yapamadığı iş mi var ? ( Eğer varsada Hükümet yaptırtmamıştır. Mecliste AKP çoğunluğu engellemiştir. Yoksa şimdiye yapmıştı. )
Adam SÜT dağıtacam dedi bak dağıtıyor :D Demek ki her dediğini yapıyor... ( Sen bilmiyon :) Az şu at gözülüğü çıkar A-Haber izlemeyi bırak )
Adamı engelliyorlar kardeşim yoksa şimdiye bizi uzaya çıkarmıştı.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Biraz abartınız sanki :D Üst katlara yeni bir şey yapılmadı.
Alt taraflar temizlendi tuvaletler yenilendi üst tarafta yola yeni asfalt döküldü o kadar. Diğer otobüs bileti satan yerler aynı duruyor en ufak bir değişiklik yok.

Maşallah ne kadar çok maskesiz, çene altı maskeli insan var. Kesin sosyal medyadan evdekal, maske tak hashtagi kullanmışlardır bir kez..

Sizinle aynı görüşte olduğu için taraflı görmüyor olabilirsiniz.

Açtığı tüm siyasi konularda bir kesimi savunduğu kabak gibi ortada. Sadece bu konu değil genel olarak paylaşım tarzı böyle.

Mesela İmamoğlu'nun muhtarlara dağıttığı telefonu niye paylaşmadı? Madem tarafsız.

Tam üstüne basmışsın çek ayağını. Tahminen hit alsın, insanlar forumda kalsın diye yapılıyor. Yine de insan sevdiği tarafın kötüsünü görmez. O yüzden taraf olmak yerine, tarafsız kalmalı yönetici ekibindekiler. Kurumsallık için. Neyse.