İmamoğlu dediğini yaptı! Otogarı böyle görmekte varmış...

Tony Stark

Profesör
Reaksiyon puanı
1,315
Ekrem imamoğlundan önce hiç böyle haberleri bile göremiyordunuz istanbul ile ilgili yalnız :sweatsmile::sweatsmile:
Ben sana şunu söyleyeyim ben İmamoğlu geldiğinden beri hiç denk gelmedim böyle icraatlere bir süt bir bu diyebilirim sana:)ama yapılan işe de çamur atacak değilim
Bizde göremememizin sebebi böyle kırk yılda bir icraat yapınca onu şaha kaldıran abartan tam bu haberdeki gibi ''İmamoğlu dediğini yaptı'' tarzında pohpohlayan bir kitlenin az olmasından sebeptir.Yoksa sana AKP belediyesinin İstanbul'a 300 milyar TL'lik yatırımlarını saymama gerek yok sanırım.
He bu haberi yapan arkadaşa da sesleniyorum buradan yaptığı vaatlerini gördük şimdi de yapmadığı vaatleri haber yapmaya davet ediyorum onu tabi o kadar vakti varsa:tearsofjoy:

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,598
Ben sana şunu söyleyeyim ben İmamoğlu geldiğinden beri hiç denk gelmedim böyle icraatlere bir süt bir bu diyebilirim sana:)ama yapılan işe de çamur atacak değilim
Bizde göremememizin sebebi böyle kırk yılda bir icraat yapınca onu şaha kaldıran abartan tam bu haberdeki gibi ''İmamoğlu dediğini yaptı'' tarzında pohpohlayan bir kitlenin az olmasından sebeptir.Yoksa sana AKP belediyesinin İstanbul'a 300 milyar TL'lik yatırımlarını saymama gerek yok sanırım.
He bu haberi yapan arkadaşa da sesleniyorum buradan yaptığı vaatlerini gördük şimdi de yapmadığı vaatleri haber yapmaya davet ediyorum onu tabi o kadar vakti varsa:tearsofjoy:
O Yatırımları da Kendi Ceplerinden Çıkardılar Zaten(!)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Moderatör Süper Moderatör Admin Hocalarım Bu Konuyu Siyaset Bölümüne Taşır mısınız Yoksa Bize Toplu Ban Gelicek..

Tony Stark

Profesör
Reaksiyon puanı
1,315
O Yatırımları da Kendi Ceplerinden Çıkardılar Zaten(!)
Daha önceki belediyelere de veriyordun vergiyi onlar bir şey yapıyor muydu?Veyahut Ekrem şu an kendi cebinden mi yapıyor bunları he?Bak ben yaptığı işe saygı duyuyorum çamur falan da atmıyorum ama sizin şu zihniyetiniz yedi bitirdi beni.

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,598
Daha önceki belediyelere de veriyordun vergiyi onlar bir şey yapıyor muydu?Veyahut Ekrem şu an kendi cebinden mi yapıyor bunları he?Bak ben yaptığı işe saygı duyuyorum çamur falan da atmıyorum ama sizin şu zihniyetiniz yedi bitirdi beni.
Tamam Usta Ben Kavga Etmek İstemiyorum Konuyu Kapatalım Asıl Konuya Dönelim
Yoksa Bize Toplu Ban Gelicek..

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Bence de öyle İmamoğlu yüzünden ban yemeye hiç niyetim yok:tearsofjoy:

O değilde helal olsun güzel icraat diyoruz Başkanı övüyoruz genede yaranamıyoz :D Siz icraat mı gördünüz ağlamayın orayı sizde kullanacaksınız tarzı söylemler veya siz ne bileceksiniz cahiller ne anlayacaksınız getiriyorlar sözü.

1 yıldır Ekrem başkan çalışıyor Helal olsun SÜT Dağıtmasından sonra yaptığı en iyi İcraat Oranın tuvaletlerini yaptırmak ve sağını solunu temizleyip boyaması tekrar Helal olsun. ( Biz yeri geldimi Helal olsun diyebiliriz bazıları gibi körlemesine içinde onun adı geçiyorsa kötüdür kafasında değiliz. ) Yeterki yalan yanlış bilgiler haberler arasından sıyrılıp şöyle haberleri görebilelim...

Hafiyye-iAbdülhamid-iSani

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,130
images (22).jpeg

Konuya dönecek olursak
Ekrem kırk yılda bir iş başarmış

sappien

Asistan
Reaksiyon puanı
326
Ak parti zamanı istanbul'da yapılan projeleri ve çözülen sorunları hep erdoğan ve ekibi yaptığı için ak partili insanlar harıl harıl çalışan bir belediye olduğu izlenimine kapılıyordu. Halbuki imamoğlu gelmeden önce belediye nasıl çalışıyorsa imamoğlu'da devraldığı belediyede çalışmayı sürdürüyor.

Tek bir fark var o da hükümet desteği olmadığı gibi tam aksine baskısı var. Hal böyle olunca hükümet yanlısı sayısı bir fazla olan gazete ve televizyonlar, insanlara herşeyi negatif yönde pompalıyorlar.

Ebussuud Efendi

Asistan
Reaksiyon puanı
130
hadi ordan çalışıyor çalışmasa olmazdı.
Bir nevi haklısınız neden çünkü istanbu'lu bir önceki belediye zihniyeti çok borçladı onu düzeltebilmesi için Ekrem beyin en az 2 yıla ihtiyacı vardır.

Bana göre en iyi belediye başkanı bir kötülüğünü görmedim duymadım işitmedim Mansur yavaştır.

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,130
hadi ordan çalışıyor çalışmasa olmazdı.
konfik ak parti İstanbul'da iken yaptığı icraatlerle dalga geçip "YOL YOPTO EHUHUEHU" diyenler bizdik demi? Ekrem ak partiden %70 kalan yolu tamamladı bir övündü ki bir övündü bunu hiç dile getirmediniz ama konfik

Dur bekle hatta konfik muhtarlara telefon dağıtıyorum sonra konuşalım

Son düzenleyen moderatör:
Reaksiyon puanı
10,315
Eski yönetim bağımsız bir devlet gibi yönetti orayı. Deli Dumrul gibi her giren, çıkan arabadan 10 lira tırtıkladı. Bu konuda ne hükümeti taktılar, ne belediyeyi. Onların oradan şutlandığını ilk burada duyuyorum. Doğrusu -Artık İstanbul'da olmamama rağmen- buna çok sevindim. Eh orası reklama en açık ve müsait yer. İmamoğlu'nun oraya düzen getirmesini takdir ettim, sonuçta o da bir siyasetçi ve doğru olanı yapmış.

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,130
Eski yönetim bağımsız bir devlet gibi yönetti orayı. Deli Dumrul gibi her giren, çıkan arabadan 10 lira tırtıkladı. Bu konuda ne hükümeti taktılar, ne belediyeyi. Onların oradan şutlandığını ilk burada duyuyorum. Doğrusu -Artık İstanbul'da olmamama rağmen- buna çok sevindim. Eh orası reklama en açık ve müsait yer. İmamoğlu'nun oraya düzen getirmesini takdir ettim, sonuçta o da bir siyasetçi ve doğru olanı yapmış.
Ovsek bile suçluyuz abi baksana

Didem Ergin

Profesör
Reaksiyon puanı
2,343
Lütfen yazdığımı okuyarak anlayarak yorum yapınız :P. Ben neye TIRT demişim orada bunuda anlamadıysanız.

Evet Video Çok TIRT 360p dandik bir video icrahat ve yatırımlar hakkında adam akıllı bilgi veremiyor.
Ve GECE havadan çekilmiş hali görünüyor sadece. ( Kaç kişi Otogari gece havadan görmüştürde yeni hali ile kıyaslayacak...
Peki pekiii ? anladım ben?

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,130
Sizinkiler ne yapıyor canım benim , bir yaz bakalım bekliyoruz.. konudaki yorumlara bakıp otomatik mesaj yazmanıza bayılıyorum :)
:D yaz bakalım Avrasya tünelini onu Ekrem yaptı demi? Yok yok hatta şehitler köprüsünü de Ekrem yaptı. Yok yokkk ak parti yol yaptı hadi dalga geçelim ehueheuheueu. Dur dur bunları yapmak yerine "MUHTARLARA TELEFON" dağıtalım. Hatta dur dur İBB yi zarara sokacak maske alalım vatandaşa daha "KALİTELİ" diye yutturalim. Neyse ovsek bile suçluyuz siz hep haklısınız

sappien

Asistan
Reaksiyon puanı
326
:D yaz bakalım Avrasya tünelini onu Ekrem yaptı demi? Yok yok hatta şehitler köprüsünü de Ekrem yaptı. Yok yokkk ak parti yol yaptı hadi dalga geçelim ehueheuheueu. Dur dur bunları yapmak yerine "MUHTARLARA TELEFON" dağıtalım. Hatta dur dur İBB yi zarara sokacak maske alalım vatandaşa daha "KALİTELİ" diye yutturalim. Neyse ovsek bile suçluyuz siz hep haklısınız

Yanlız şehitler köprüsü 1973 yılında yapıldı ama sen bilirsin. Ayrıca bahsettiğin avrasya tüneli erdoğan ve ekibinin bir projesidir. Ak partili ibb'nin böylesine büyük projelerde herhangi bir yeri olduğunu hiç zannetmiyorum. İstanbul'da ak parti döneminde yapılan proje ve çalışmaların tamamı erdoğan ve ekibine aittir.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064

Adam SÜT DAĞITIYOR gerisi boşşş. Sen ne bilecen ne anlayacan icraattan :D 25 senedir yapılanlar boş beleş işlerdi. Bir SÜT kadar kıymeti yok.

Didem Ergin

Profesör
Reaksiyon puanı
2,343
Çok sevindim bende anlatamam :)

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,130
Yanlız şehitler köprüsü 1973 yılında yapıldı ama sen bilirsin. Ayrıca bahsettiğin avrasya tüneli erdoğan ve ekibinin bir projesidir. Ak partili ibb'nin böylesine büyük projelerde herhangi bir yeri olduğunu hiç zannetmiyorum. İstanbul'da ak parti döneminde yapılan proje ve çalışmaların tamamı erdoğan ve ekibine aittir.
Evet benim cahilliğim imiş şehitler köprüsü. Erdoğan Ak Parti'nin lideri Avrasya tüneli yapılırken Binali vardı başında.

Kanal İstanbul'u Ekrem yaptı (!)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
tuvaletleri iki ayaklı öküzler bozuyor kirletiyor.
reklam değil bu reklam diyenlere...
Kirletiyor ama temizlemiyorlardı, 2 ayaklı motorlar cinsi sapıklar numaralarını yazıp yazıp duruyordu lavobalara. WC ye giderken ortaya çıkan cins cins insanlar filan bunlara girmiyorum.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064

Senin eğitim seviyen nedir acaba ? İlkokulu bitirdin mi ?
İnsanlar ile konuşabilmeyi şurada saygı çerçevesinde yazı yazabilmeyi öğrenebilsen çok iyi olacak.

Üniversiteyi Şehir dışında okuduğum için Otobüse genelde oradan binilir Atatürk havalimanına Metro ile gitmem gerektiği zamanlarda otogara geçip oradan metro ile gidiyordum. Merak etme senden çok iyi bilirim olaraları onlarca kes gitmişimdir Otogara ve hali hiç iyi değildi gerçekten. ( Şu insanları boş beleş laftalaman yok mu ne zaman akıllanacan çok merak ediyorum )

Son düzenleyen moderatör:

Mxns

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Güzel görünüyor tepeden fazla parlak hatta. Gece uykulu gözlerele gelen yolcuların gözü kanar.
İvedilikle bir kaç yılımız varken O garın yıkılıp baştan yapılması gerekiyor.
C17 Beton ile gelecek depremde ayakta kalması mümkün değil. Bir çok yeri çürük ve sır çatlakla dolu.

Asıl kirletilen akarsu ve Haliç meselesine EL ATSIN. Sürekli büyüyen gelişen şehire alt yapı yatırımını israf diye pas geçti. Bunun bedeli çok daha ağır olarak dönecek.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389

hmm şehitler köprüsü ve köprüler , ne zaman yapıldı senin dünyadan haberin yok daha gelmiş buraya tartışma yapıyorsun üüh :D

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Editörler niye siyasi konu açıyor? Saçma değil mi? Normal bir kullanıcının siyasi konu açması normal de yönetici ekibin bunu yapması garip.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Temizlemeye ve tamirata vakit bulamıyorlardı. Sokağa çıkma kısıtlamaları bu sakin bakım sürecini verdiği için esenler otogarını baştan aşağı yenilemeleri gerekiyordu ve yapmışlar.

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,130
hmm şehitler köprüsü ve köprüler , ne zaman yapıldı senin dünyadan haberin yok daha gelmiş buraya tartışma yapıyorsun üüh :D
Kdnfjekzxjs. Bak ya şehitler köprüsü konusunda haklısın diyorum cahilliğime vurdu. Kanal İstanbul'u ve Avrasya tünelini Erdoğan yaptı. Bak işte sizi ovsek de kotulesekte aynısınız neyse sen bu kafa ile devam

Bu soru ile seni hiçbir zaman muhattap alıp cevap vermeyeğime kanaat getirdim
Adama yaptıklarıni sayıyorum diyor ki ne zaman yapıldı haberin yok diyor Avrasya tünelini Ekrem yaptı ya. Zamanında Muharrem inceyi de böyle pohpohlamişlardı o da unutuldu gitti hatta sonra Kılıçdaroğluna düşman kesildi
Ekrem de aynısı