• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İlkler Yağlı Gevrek

Hakketen güzelmiş geçenlerde alıp yemiştik .Teşekkür etmeyi konu başlığı hortlayınca hatırladım

Saolasın zorhak :D

Evet Zorhak teşekkürü unuttuk geçen aldık harbiden güzelmiş :)

Geçen BİM'de gözüm aradı ama bulamdım,galiba yoktu.

çokta pahalı değil..
kutusu 2.5 lira ama içinde çok var :D

Bugün aldım sonunda. Enfes gerçekten. Bir demlik çayla bir kutusunu bitirmek üzereyken eşim yetişti zor aldı elimden :D:D Konya'da o kadar gevrekçi var ama böylesini yemedim desem abartmış olmam herhalde

İçine birşey mi katıyorlar nedir,mübarek yedikçe yiyesi geliyor insanın :mrgreen:

İçine birşey mi katıyorlar nedir,mübarek yedikçe yiyesi geliyor insanın :mrgreen:

Kutulu ama fırından yeni çıkmış gibi. Bol susamlı ve ne hikmetse bu tür gıdalar midemde ekşime ve yanma yapmasına rağmen, yarım kutu gevrek tık demedi daha :D Gerçekten çok güzelmiş

Beni de alıştırdınız. ZorhaK hissen mi var İlkler'de nedir ? :D

aman fazla yemeyin ha..
fazlası kabız yapıyor :D
denendi görüldü :D

Ya ben bunu bizimkiler alınca beğenmemezlik yapıyodum meğerse dünya çapında fanları varmış :(

bu şey güzel ama bi zaman sonra insanı bayıyo çünkü baya yağlı :D
okadar da sevmedim ben :D

Bir gevrek attık ortaya neler neler yazıldı:)

Afiyet olsun.Firmadan para talebinde bulunacağım..

Eminim çok severim bunu. Bim'e gidersem alırım kesin.

az önce bimden aldım. Bu gece afiyetle yiyeceğim :D

Bekleyin bakalım eğer olursa bu konuyu daha da renklendirecek bir şeyler yaptım :D

Bekleyin bakalım eğer olursa bu konuyu daha da renklendirecek bir şeyler yaptım :D

Konunuz artık renklendi :thumbup1: İlkler pasta Mühendisleri artık sitenizde :clap:
GKHNCKR nin davetine sessiz kalamadık ve artık burdayız.

---------- saat 18:42 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:40 eklenmişti ----------

Dün aldım. Konya üretimiymiş meğerse :D:D Ama Konya'da satılan bi şey değil ne hikmetse.
Olurmu hiç, Hiç olurmu Konya BİMlerde satılıyor.

Konunuz artık renklendi :thumbup1: İlkler pasta Mühendisleri artık sitenizde :clap:
GKHNCKR nin davetine sessiz kalamadık ve artık burdayız.

---------- saat 18:42 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:40 eklenmişti ----------

Olurmu hiç, Hiç olurmu Konya BİMlerde satılıyor.

üretimindemi çalışıyorsun :D

Bugün aldım sonunda. Enfes gerçekten. Bir demlik çayla bir kutusunu bitirmek üzereyken eşim yetişti zor aldı elimden :D:D Konya'da o kadar gevrekçi var ama böylesini yemedim desem abartmış olmam herhalde
İşte şimdi eşine çok kızdık İlkler Yağlı Gevrek yeme hakkı engellenemez, :thumbup: eşin bi daha elinden alırsa burdan bize ulşaman yeterli biz hemen sana kargo ederiz.

---------- saat 18:46 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:45 eklenmişti ----------

Hz MEvlananın şehrinden Ha Mevlananın sevgisinden Feyz alarak üretiliyor :thumbup1:

---------- saat 18:54 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:46 eklenmişti ----------

Bir gevrek attık ortaya neler neler yazıldı:)

Afiyet olsun.Firmadan para talebinde bulunacağım..
Paranın aramızda lafımı olur Zorhak sen bu kadar tüketici toplamışsın sen paradan daha değerli şeylere layıksın, Seni bağımlı müşteri listemize ekledik :lol:

---------- saat 18:57 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:54 eklenmişti ----------

üretimindemi çalışıyorsun :D
Evet Mühendisim üretiminde çalışıyorum.:cool:

---------- saat 19:04 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:57 eklenmişti ----------

ayıptır söylemesi biraz önce yarım kutu yedim :D
Maşallah Maşallah Maşallah ama olmaz böyle lütfen bir daha 1 tam kutuyu bitirmeden kutuyu bırakmıyoruz elimizden anlaştıkmı?

Mühendis arkadaş haberi nereden aldın?Bak doğru söyle Zorhakmı çağırdı seni :D

elinize sağlık..
çok lezzetli bir ürün ama lezzetli olduğundan çok yeniyor ve mide problemi çıkarıyor :D
kutuları küçültün :D

---------- saat 19:07 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:06 eklenmişti ----------

Mühendis arkadaş haberi nereden aldın?Bak doğru söyle Zorhakmı çağırdı seni :D

GKHNCKR bulmuş galiba

Hakketen güzelmiş geçenlerde alıp yemiştik .Teşekkür etmeyi konu başlığı hortlayınca hatırladım

Saolasın zorhak :D
Bize Teşekkür yokmu bizde teşekkür istiyoruz :blush:

---------- saat 19:12 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:11 eklenmişti ----------

elinize sağlık..
çok lezzetli bir ürün ama lezzetli olduğundan çok yeniyor ve mide problemi çıkarıyor :D
kutuları küçültün :D

---------- saat 19:07 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:06 eklenmişti ----------

GKHNCKR bulmuş galiba
Evet doğru tahmin:clap:

He he :D Güzel bir buluşma oldu :D

Harika bir ürün :D Özellikle benim gibi öğrenciler için birebir :D Ellerinize sağlııkkkk :)