eray045
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 250
ayıptır söylemesi biraz önce yarım kutu yedim 

ayıptır söylemesi biraz önce yarım kutu yedim![]()
Bak canım çekti ya.
Kalan kutuyu da The Mist'in sonundaki şarkıyı gönderdiğin gibi yükleyip göndersene?![]()
hotfile'a yükliyim hem sıcak gelir ordan![]()
İçine birşey mi katıyorlar nedir,mübarek yedikçe yiyesi geliyor insanın :mrgreen:
Bir gevrek attık ortaya neler neler yazıldı
Afiyet olsun.Firmadan para talebinde bulunacağım..
Bekleyin bakalım eğer olursa bu konuyu daha da renklendirecek bir şeyler yaptım![]()
Olurmu hiç, Hiç olurmu Konya BİMlerde satılıyor.Dün aldım. Konya üretimiymiş meğerseAma Konya'da satılan bi şey değil ne hikmetse.
Konunuz artık renklendi :thumbup1: İlkler pasta Mühendisleri artık sitenizde :clap:
GKHNCKR nin davetine sessiz kalamadık ve artık burdayız.
---------- saat 18:42 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:40 eklenmişti ----------
Olurmu hiç, Hiç olurmu Konya BİMlerde satılıyor.
İşte şimdi eşine çok kızdık İlkler Yağlı Gevrek yeme hakkı engellenemez, :thumbup: eşin bi daha elinden alırsa burdan bize ulşaman yeterli biz hemen sana kargo ederiz.Bugün aldım sonunda. Enfes gerçekten. Bir demlik çayla bir kutusunu bitirmek üzereyken eşim yetişti zor aldı elimdenKonya'da o kadar gevrekçi var ama böylesini yemedim desem abartmış olmam herhalde
Hz MEvlananın şehrinden Ha Mevlananın sevgisinden Feyz alarak üretiliyor :thumbup1:İçine birşey mi katıyorlar nedir,mübarek yedikçe yiyesi geliyor insanın :mrgreen:
Paranın aramızda lafımı olur Zorhak sen bu kadar tüketici toplamışsın sen paradan daha değerli şeylere layıksın, Seni bağımlı müşteri listemize ekledik :lol:Bir gevrek attık ortaya neler neler yazıldı
Afiyet olsun.Firmadan para talebinde bulunacağım..
Evet Mühendisim üretiminde çalışıyorum.üretimindemi çalışıyorsun![]()
Maşallah Maşallah Maşallah ama olmaz böyle lütfen bir daha 1 tam kutuyu bitirmeden kutuyu bırakmıyoruz elimizden anlaştıkmı?ayıptır söylemesi biraz önce yarım kutu yedim![]()
Mühendis arkadaş haberi nereden aldın?Bak doğru söyle Zorhakmı çağırdı seni![]()
Bize Teşekkür yokmu bizde teşekkür istiyoruzHakketen güzelmiş geçenlerde alıp yemiştik .Teşekkür etmeyi konu başlığı hortlayınca hatırladım
Saolasın zorhak![]()
Evet doğru tahmin:clap:elinize sağlık..
çok lezzetli bir ürün ama lezzetli olduğundan çok yeniyor ve mide problemi çıkarıyor
kutuları küçültün
---------- saat 19:07 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:06 eklenmişti ----------
GKHNCKR bulmuş galiba