İlk Sevgililer Günü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hnl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hnl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Eğer o güne kadar bir sorun olmazsa 14 Şubat Sevgliler Günü'ne ilk defa sevgilimle giricem her ne kadar o çok uzakta olsada ona bir süpriz yapmak hediye göndermek istiyorum.

Ama daha ne alcağıma karar veremedim,hem el emeği bir şeyler hazırlamak hemde hazır bir hediye düşünüyorum ama akılda birşey yok.

Sevgilisine ne alacağına karar verenler buradan paylaşabilir,kararsızlara fikir verebilirler.

Öneride bulunanlara şimdiden teşekkürler :wink:

_taha

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
17
sıkmayın canlar canınızı ben hep yalnızdım ve halada yalnızım 14 şubatmı o ne? :D

ufti

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ne diyelim darısı başımıza:D :D Biz bir gün kutlarız :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Aynı durum bendede var. Dha önceki sevgilimle 14 şubata hiç denk gelmedik. Bu ilk olacak. Birşey istemiyorum sen yanımda ol yeter diyor ama almamak olmaz... Bekliyorum arkadaşlar önerilerinizi...:helpsmilie:

findukfaresi_

Profesör
Reaksiyon puanı
20
hediye diye düşünmeyin. bir çiçek yeterli... aslında hiç alınmazsa daha iyi ama karşı taraf bir beklenti içinde naparsınızzz

fizikci

Doçent
Reaksiyon puanı
12
ufak şeyler kızların gönlünü fetheder kendi kız arkadaşımdan biliyorum :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Benim de ilk olacak. HTC'nin yeni model telefonlarından birini mi alıp göndersem? :D

hnl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Kurutulmuş gül yapraklarına simle Seni Çok Seviyorum yazsam bunlarıda fon kağıdına yapıştırsam üstüne kendi parfümümü sürsem Almanyaya gidene kadar haşat olur mu acaba?

Birde güzel bir kolye alırım ama kolye çok basit geliyor daha etkileyici bir şey bulmak lazım.

doncaster

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
doğduğumdan 2007 yılına kadar sevgilim olmadı 2007 de oldu aşık oldum sevdim tmm istediğim kızdı. ve o da nedensiz çekip gitti.

_abdulkerim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Sakın ola sadece çiçek almayın, yanında başka bişeyler de olsun.
Kızlardan çok duydum ' hadi yaaaa, bi çiçek mi almış ala ala' cümlesini.
Ayrıca hediye ne olursa olsun hediye paketi çok önemli. Şu içine şeker konulan, dışı kadife kaplı kutular çok hoşlarına gidiyor. Öyle bi kutunun içine hediyenizi koyun,(kutular 20-25 lira civarı) sonra içine de o parlak rengarenk şekerlerden koyun, yanında da gelin çiçekleri arasında kırmızı güller verin. çok güle gerek yok 5 tane yeter.

hnl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Sakın ola sadece çiçek almayın, yanında başka bişeyler de olsun.
Kızlardan çok duydum ' hadi yaaaa, bi çiçek mi almış ala ala' cümlesini.
Ayrıca hediye ne olursa olsun hediye paketi çok önemli. Şu içine şeker konulan, dışı kadife kaplı kutular çok hoşlarına gidiyor. Öyle bi kutunun içine hediyenizi koyun,(kutular 20-25 lira civarı) sonra içine de o parlak rengarenk şekerlerden koyun, yanında da gelin çiçekleri arasında kırmızı güller verin. çok güle gerek yok 5 tane yeter.

10 Numarasın kutu süper fikir :clap:

apollon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kendi el yazınla bir kağıda şiir yaz. "Şiire yeteneğim yok" dersen düz yazı yazmaya başla bir süre sonra kafiyeler kendiliğinden gelir. Hem sen bir şeyleri cümlelerle anlamlandırmış olursun (devamı gelir de bir gün...) hem de ileride (özellikle kadınların) unutmayacağı bir şey olur.

En güzel hediyenin hisler olduğunu ve hislerin avantajlı telefon tariflerinde filizlenmeyeceğini manasının harflerle anlamlanacağını düşünürüm hep. (Kırmızı stop lambası) :)

Burada durdum, ne oluyor lan bana. :)

hnl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Kendi el yazınla bir kağıda şiir yaz. "Şiire yeteneğim yok" dersen düz yazı yazmaya başla bir süre sonra kafiyeler kendiliğinden gelir. Hem sen bir şeyleri cümlelerle anlamlandırmış olursun (devamı gelir de bir gün...) hem de ileride (özellikle kadınların) unutmayacağı bir şey olur.

En güzel hediyenin hisler olduğunu ve hislerin avantajlı telefon tariflerinde filizlenmeyeceğini manasının harflerle anlamlanacağını düşünürüm hep. (Kırmızı stop lambası) :)

Burada durdum, ne oluyor lan bana. :)

Buda süper zaten başladığımzdan beri 5 tane şiir yazdım ona,aklımda oturdu bazı şeyler hediyem şekillenmeye başladı,şiiri yazıp güzelce kavralayıp kurdele ile kutunun içine koyarım :clap:

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Hep demişimdir, bu 14 Şubat'ı niye kutluyoruz? Elalemin sevgili olma gününü niye kutluyoruz? Kendi günümüzü yapamıyor muyuz? Onda bile dışa bağımlıyız ya. :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Uyuz oluyorum bugüne..:)

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Bende de var aynı dert. Eğer hatun dışarı çıkabilirse güzel bir yere yemeğe götüreyim diyorum. Yemekten sonra sahilde bir turlar döneriz. Daha ne olsun daa :D

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
yada kutlamayin ben senin askinı bir gune sıgdıramam gibisinden bir seyler soyleyin

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Bende de var aynı dert. Eğer hatun dışarı çıkabilirse güzel bir yere yemeğe götüreyim diyorum. Yemekten sonra sahilde bir turlar döneriz. Daha ne olsun daa :D

Nişanlandıysan hiç bir yere götürme bence :D

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Sevgilim olsa bile kalkıpta bir pagan-hıristiyan bayramı olan ve Roma'lı papaz St.Valentines in adını taşıyan günü kutlayacak kadar şuurumu kaybetmedim çok şükür. Haa, bu şahsi fikrimdi, size iyi eğlenceler.

hnl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Sevgilim olsa bile kalkıpta bir pagan-hıristiyan bayramı olan ve Roma'lı papaz St.Valentines in adını taşıyan günü kutlayacak kadar şuurumu kaybetmedim çok şükür. Haa, bu şahsi fikrimdi, size iyi eğlenceler.

14 Şubat Sevgililer Günü...

bunun neresinde din neresinde ırkçılık her şeyi bu açıdan değerlendiriyorsan altında aydınlandığın lambada gayrimüslim icadı.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
St.Valentine bu işin patentini almış olsaydı şimdi köşelik olmuştu :D
Sevgililer günü diye millet parayı kıracak bu ay :D Olanda cebinde 3 kuruş olan zavallı erkek milletine olacak :)

ismailceylan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
St.Valentine bu işin patentini almış olsaydı şimdi köşelik olmuştu :D
Sevgililer günü diye millet parayı kıracak bu ay :D Olanda cebinde 3 kuruş olan zavallı erkek milletine olacak :)

çok haklısın sırf bugün olduğu için hediye falan almayacam 10 şubattta verecem hediyeyi:blush:

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
14 Şubat Sevgililer Günü...

bunun neresinde din neresinde ırkçılık her şeyi bu açıdan değerlendiriyorsan altında aydınlandığın lambada gayrimüslim icadı.

Şahsi fikrim olduğunu belirtmiştim. Senin için önemi olur mu olmaz mı bilmiyorum ama bir ek bilgi daha vereyim. Diyanet tarafından 14 şubat sevgililer günü, haram gün olarak ilan edilmiştir.

hnl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Şahsi fikrim olduğunu belirtmiştim. Senin için önemi olur mu olmaz mı bilmiyorum ama bir ek bilgi daha vereyim. Diyanet tarafından 14 şubat sevgililer günü, haram gün olarak ilan edilmiştir.

biz bu günde halay çekip oyun oynayıp iyiki bu gün varmış diye bu günü kutlamıyoruz sadece hediye vermek olucak benim etkinliğim...