İlhan Cavcav Beyin Kanaması Geçirdi! Son Durumu Ne?

Bu konuyu okuyanlar

Hakan Göçmez

Asistan
Katılım
11 Ocak 2017
Mesajlar
343
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33
LZMq71.jpg


İlhan Cavcav tarafından yapılan son açıklamalar oldukça endişelendirdi. Adı Gençlerbirliği ile özleşen İlhan Cavcav hakkında bugün gündeme gelen haberler oldukça korkuttu.

Uzun süreden beri sağlık problemleri yaşadığı bilinen İlhan Cavcav’ın gece rahatsız olduğu ve beyin kanaması geçirdiği açıklandı. 81 yaşındaki İlhan Cavcav’ın yaşadığı rahatsızlık sonrasında hastaneye kaldırıldığı ve hemen yoğun bakıma alındığı duyuruldu.

Makineye Bağlandı

İlhan Cavcav’ın durumunu ağır olması camiada üzüntü yaratırken, şu anda yoğun bakımda makinelere bağlı olarak yaşam fonksiyonlarının sürdürüldüğü açıklandı.

İlhan Cavcav’ın Rahatsızlığı Neydi?

İlhan Cavcav’ın uzun zamandan beri solunum yetmezliği ve yüksek tansiyon sorunları yaşadığı belirtilirken, tüm bu sağlık sorunlarının yanı sıra beyin kanamasının da ortaya çıkması Cavcav’ın hayati tehlikesi yaşamasına yol açtı. Şu anda yoğun bakımdan tedavisi devam eden iş adamı Ankara Güven Hastanesi’nde.

Düştüğü Açıklandı

Bugün yapılan son açıklamalarda özelikle İlhan Cavcav’ın beyin kanamasının geçirmesinin nedeni duyuruldu. Açıklamalara göre 81 yaşındaki başkan dün gece dengesini kaybederek düştü. Yere düşen Cavcav kolunu ve kafasını yere vurunca sert bir darbe aldı.

Takımda Antrenman Ertelendi

Son olarak Bursaspor maçını stadyumda izleyen İlhan Cavcav, maç sırasında da yorgun görülmüştü. Başkanın yaşadığı sağlık sorunu sonrasında takım antrenmanlarının iptal edildiği açıklandı.
 

BJKolik

Dekan
Katılım
31 Aralık 2016
Mesajlar
6,419
Reaksiyon puanı
6,757
Puanları
113
Allah şifasını versin. Kaç yaşına geldi halen başkanlık peşinde. Otur oturduğun yerde büyük başkan. İnşallah iyileşirsin.
 

ConfickerBelasi

Müdavim
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
53,870
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
16,121
Puanları
113
Allah kurtarsın tez zamanda iyileşir umarım ...
 
Üst