İkram edilen bisküviyle uyutulup soyuldu

Darknes$

Rektör
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
İkram edilen bisküviyle uyutulup soyuldu

file.ashx

Ankara'da tanımadığı bir kişinin ikram ettiği bisküviyi yiyerek otobüse bindikten sonra uykuya dalan gurbetçi, Erzincan'daki bir hastanede gözlerini açınca soyulduğunu fark etti.


Musa Güney (75), Almanya'dan Ankara'ya uçakla gelerek Cuma günü Ankara Otobüs Terminali'nde Erzincan için bilet aldı.

Terminalde bekleyen Güney, bu sırada tanımadığı bir kişinin ikram ettiği bisküvileri yedikten sonra Erzincan'a gitmek üzere olan otobüse bindi.

Otobüse bindikten yaklaşık 1 saat sonra uykuya dalan Güney, yolculuk esnasında uyanmadı. Erzincan'da durumdan şüphelenen otobüs yetkilileri Güney'i kendi imkanlarıyla Erzincan Devlet Hastanesine kaldırdı.

Burada yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Güney, iki gün sonra kendisine gelebildi.

Güney, hastanede gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankara'da tanımadığı bir kişinin kendisine bisküvi ikram ettiğini belirterek, hastanede uyandıktan sonra soyulduğunu sonradan fark ettiğini söyledi.

Güney ayrıca, kendisine ait olan çantadan 400 euro, 100 lira ve kredi kartlarının da çalındığını kaydetti.
 

0ReiS0

Dekan
Emektar
Katılım
8 Temmuz 2008
Mesajlar
5,666
Reaksiyon puanı
91
Puanları
48
Boğaz Köprüsü'nde trafik sıkıştı. Otomobildeki sevgililer iki kız çocuğundan sakız aldı. Bir süre sonra bayıldı. Arkadan gelen araçtakiler gençleri kaçırdı. Genç kadına defalarca tecavüz etti...


Türkiye'nin "kriminal" gündemi yaratıcılıkta (!) sınır tanımıyor. Cinayet, kapkaç, tecavüz, dayak ve şiddetle "dolu" ülkemizde suç işlemeyi alışkanlık haline getiren kişiler "yöntemlerine" her gün bir yenisini ekliyor. Kimi zaman "zavallı" görünümlü bir kadın veya erkek, kimi zaman da "sevimli ve ısrarcı" bir çocuk insanın "katili, tecavüzcüsü veya hırsızı" olabiliyor. İstanbul'da yaşanan son olay ise insanın kanını donduracak, hafızasını adeta durduracak nitelikte... İşte şeytana bile pabucunu ters giydirecek olay ve kahramanlarının başına gelenler...

ISRARLA SAKIZ SATTILAR

Özel bir şirkette üst düzey yönetici olarak çalışan E.A., akşam iş çıkışı sevgilisi H.M.'yi de yanına alarak Avrupa yakasından Anadolu yakasına gitmek için otomobiliyle hareket etti. Köprünün üzerinde seyir halindeyken trafik sıkıştı... İşte ne olduysa ondan sonra oldu... E.A., gideceği yere yaklaştığı sırada uzunca bir süre trafikte takılı kaldı. Bu sırada köprü üzerinde mendil ve sakız satan iki küçük kız çocuğu otomobilin camına yapıştı!

OTOMOBİLDE BAYILDILAR

E.A., çocukların kendisine ısrarla satmak istediği sakızlardan iki tane aldı. Birini sevgilisi, diğerini ise kendisi çiğnemeye başladı. Trafik açıldı ve genç sevgililer seyahatlerine kaldığı yerden devam etti. Ancak bir süre sonra E.A., kendisini kötü hissetti. Vücudu uyuşup karıncalanmaya, gözleri kararmaya ve uyku hali almaya başladı. H.M. de sevgilisinden farklı değildi. Yarı baygın bir şekilde Kartal'a yakın bir yerde hemen arabayı sağa çekti... E.A. ve H.M.'nin uyuklamaya başladığını gören arkadaki araç da sevgililerin arkasına yanaştı.

GASP VE TECAVÜZ

Arkadaki araçtan çıkan iki kişi, E.A.'yı şoför mahallinden alıp, arkadaki koltuğa yatırdı. Biri direksiyona, diğeri ise E.A.'nın yanına oturdu ve yolculuk bu kez Başıbüyük Ormanları'naydı. Zanlılar, önce gençlerin para ve cep telefonlarını, daha sonra otomobilin yükte hafif pahada ağır parçalarını gasp etti. Zanlıların işleri bitti. Ancak diğerinin aklına H.M. geldi. İki zanlı, genç kadını otomobilden çıkarıp çimenlerin üzerine yatırdı ve çırılçıplak soyup defalarca tecavüz etti. Sonra da elini kolunu sallaya sallaya gitti. Jandarma devriyesi gençleri bulduğunda olayın üzerinden saatler geçmişti. E.A. ve H.M. ise hala baygındı.

HATIRLAMIYORLAR!

Ekipler, hemen 112 Acil Servis'e haber verdi. Olay yerine giden sağlık personeli gençleri ayılttı. Önce hastaneye götürülen gençlerin sakızın içerisine enjekte edilen bir uyuşturucu madde nedeniyle bayıldığını belirten bir rapor verildi. Daha sonra jandarmada ifade veren gençler, zanlıların eşkalini bile veremeyecek durumda olduklarını ve hiçbir şey hatırlamadıklarını söyledi. Yaşadıklarına bir türlü inanamayan H.M. ve E.A. hala psikolojik tedavi görüyor. Jandarma ise bu tür olayların son günlerde sık görüldüğünü ancak hiçbirinin tecavüzle sonuçlanmadığını belirtti. Zanlılar ise henüz bulunamadı!
 

spybot

Guru
Emektar
Katılım
1 Kasım 2008
Mesajlar
47,206
Reaksiyon puanı
629
Puanları
113
Dikkatli olmak lazım...:)
 

mr_rain

Guru
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
23,957
Reaksiyon puanı
441
Puanları
83
Neyseki fazla bi parası gitmemiş
 

yucelsolak

Asistan
Katılım
3 Mayıs 2011
Mesajlar
100
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
iş bisküvide değil yanında çay verildi o adama çaya hap attılar
 
Üst