İkinci el piyasası

TalipAtabay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar lütfen düşüncelerinizi paylaşır mısınız ikinci el bir 7 plus satın alacağım 19 ay garantili cihaz ama korkum servis dışı yapılması ve servisin bundan haberinin olmaması servise gidince garantiniz yok denmesinden korkuyorum

emaarist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Telefon olayı çok sıkıntı aman dikkat et. Kadıköyden faturasız telefon almıştım yurt dışından getirtip hattını kırmamışlar 3 ay sonra telefon kapandı

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Arkadaşlar lütfen düşüncelerinizi paylaşır mısınız ikinci el bir 7 plus satın alacağım 19 ay garantili cihaz ama korkum servis dışı yapılması ve servisin bundan haberinin olmaması servise gidince garantiniz yok denmesinden korkuyorum
7 plus nerdeyse 4 yaşına girecek.iyi düşün derim.7 plus yerine illaki iPhone olucaksa ikinci el 8 al derim.Ikinci el olayında telefoncuları dolaş temiz kullanılmış kafana yatan bir cihaz al.Bide garanti belgesi,kutusu her$eyini al.Adamdan bir sorun olduğunda değişim için garantide almanı tavsiye ederim.

Sfatihmehmed

Asistan
Reaksiyon puanı
271
Geçenlerde Turkcell den arkadaşıma doğum günüm de hediye aldım o telefonu. Alacaksanız 0 alın derim.

laliu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
iPhone 7 belki iyi olabilir ama ben pek tavsiye etmem samsung daha iyi olacaktır bana göre iphone çook masraflı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Masraglı derken yani sıkıntı çıkarma açıdından

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Bu zamanda iPhone 7 Plus almanızı önermem o cihaz yavaş yavaş eskimeye başladı. Eğer bütçenizi arttırabilirseniz daha üst seviye bir iPhone modeli alabilirsiniz.

Reaksiyon puanı
6,371
Iphone 7 plus zaten alınmaz, siz ikinci el alacaksınız. Kesinlikle ikinci el olsa bile zamanımızda Xr'dan aşağısı alınmaz.