Yurtdışından İkinci El Alışveriş ve Amerikapostam.com Deneyimim

Reaksiyon puanı
5,171
Şuan Amazon'un Türkiye'ye açık olmayan ikinci el ürün servisini deneyimliyorum. Bir aksilik olmazsa inş akşama doğru sipariş vereceğim.

Öncelikle size süreç hakkında bilgi vermek istiyorum.

Süreci tam bilmesemde tahmini olarak şu şekilde ilerleyecek;

Öncelikle alacağım kulaklığın ikinci elini amazon üzerinden satın alacağım ve amerikapostam.com un vereceği adrese göndereceğim.

Sonra onlardan ürünün çalışıp çalışmadığı hakkında inceleme yapmalarını isteyeceğim.

Eğer ürün çalılıyorsa 20$ lık kargo ücretlerini ödeyip ürünü bana göndermelerini talep edeceğim . Eğer çalışmıyorsa yol yakınken amazondan değişim isteyeceğim.

Hiçbir aksilik olmazsa ürün 5 gün ile bir hafta arasında elimde ulaşacak.

Süreç hakkında bilmediğim noktalar ise ürünün üstüne ne kadar kar payı koyacakları

Gümrük vergisinin nasıl olacağı(daha önce kullandığım Amerika'dan alışveriş sitelerinde gümrük vergisi ödememştim)

Ve müşteri desteğinin nasıl olacağı

Genel anlamda hızlı gönderim iddası ,ekşideki iyi yorumlar amerikapostam.com , ve uygun fiyat sebebiyle burayı tercih ediyorum.

Bundan sonraki süreci sürekli buradan sürekli sizlere aktaracağım. Umarım pişman olmam. Hepinize iyi forumlar dilerim.

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,896
Güzelmiş :)

1593412860761.png

abcdefdfhgjas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
751
Şuan Amazon'un Türkiye'ye açık olmayan ikinci el ürün servisini deneyimliyorum. Bir aksilik olmazsa inş akşama doğru sipariş vereceğim.

Öncelikle size süreç hakkında bilgi vermek istiyorum.

Süreci tam bilmesemde tahmini olarak şu şekilde ilerleyecek;

Öncelikle alacağım kulaklığın ikinci elini amazon üzerinden satın alacağım ve amerikapostam.com un vereceği adrese göndereceğim.

Sonra onlardan ürünün çalışıp çalışmadığı hakkında inceleme yapmalarını isteyeceğim.

Eğer ürün çalılıyorsa 20$ lık kargo ücretlerini ödeyip ürünü bana göndermelerini talep edeceğim . Eğer çalışmıyorsa yol yakınken amazondan değişim isteyeceğim.

Hiçbir aksilik olmazsa ürün 5 gün ile bir hafta arasında elimde ulaşacak.

Süreç hakkında bilmediğim noktalar ise ürünün üstüne ne kadar kar payı koyacakları

Gümrük vergisinin nasıl olacağı(daha önce kullandığım Amerika'dan alışveriş sitelerinde gümrük vergisi ödememştim)

Ve müşteri desteğinin nasıl olacağı

Genel anlamda hızlı gönderim iddası ,ekşideki iyi yorumlar amerikapostam.com , ve uygun fiyat sebebiyle burayı tercih ediyorum.

Bundan sonraki süreci sürekli buradan sürekli sizlere aktaracağım. Umarım pişman olmam. Hepinize iyi forumlar dilerim.

Amerikadaniste Bu siteyi hiç duydunuz mu? Annem senelerce bana bu siteden kıyafet aldı

Reaksiyon puanı
5,171
Türkiye'den alıp %45 vergi ödeyip üstüne bide liberal ekonomi altında %40 kâr payı konulmsından çok daha güzeldir:) Diye düşünüyorum. Umarım pişman olmam hocam:)
Amerikadaniste Bu siteyi hiç duydunuz mu? Annem senelerce bana bu siteden kıyafet aldı
Daha önce kullandım. Çok falza kargo ücreti ödedim ayrıca üyelikte ücretliydi diye hatırlıyorum. Bakalım bide ordan fiyat alayım:) Son durumu yazarım yine.

Reaksiyon puanı
5,171
Hocam alışverişlerinizde vergi ödediniz mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar maalesef ben satın alıncaya kadar satıldı ürün.

Yakın zamanda alışveriş yapmayı planlamıyorum ancak eğer birgün alışveriş yaparsam konuyu güncelleyeceğim. Hepinize iyi forumlar dilerim.

Son düzenleme: