İkinci el bölümünde konu açabilmek.

SincapÇocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
merhaba arkadaşalar ve moderatörler eğer geldiyseniz tabi daha yeni kaydoldum 2.el konusuna girdim yeni konu açilmiyor ? Bendenmi kaynakli eğer kaynakli deyilse hata ise düzeltin lütfenn bir şey satmam gerek

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Şimdi öncelikle forum kurallarımıza bir göz atman gerekirdi. Çünkü tamamı kalın yazı kullanmıyoruz.
İkincisi Yanlış kategori. Forum hakkında diye bölümümüz var.

İkinci el konusuna gelirsek:

O bölümde 100 mesaj sınırı var. 100 mesajı olmayan konu açamıyor. Ancak şu da var; 100 mesajın olsa da açamazsın. Çünkü bölümde teknik bir sıkıntı var. Sms onayı mevzusu. Yeni olduğun için bilemezsin. Bu durum bir kaç güne düzelecek. O yüzden o bölümde şimdilik konu açılamıyor.

SincapÇocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şimdi öncelikle forum kurallarımıza bir göz atman gerekirdi. Çünkü tamamı kalın yazı kullanmıyoruz.
İkincisi Yanlış kategori. Forum hakkında diye bölümümüz var.

İkinci el konusuna gelirsek:

O bölümde 100 mesaj sınırı var. 100 mesajı olmayan konu açamıyor. Ancak şu da var; 100 mesajın olsa da açamazsın. Çünkü bölümde teknik bir sıkıntı var. Sms onayı mevzusu. Yeni olduğun için bilemezsin. Bu durum bir kaç güne düzelecek. O yüzden o bölümde şimdilik konu açılamıyor.

teşekkürler ben şimdi bu satış mevzusunu nerde açabilirim beklemekmi zorundayım ? ne bilim ekran kartı yada bilgisayar yerine açamazmıyım ?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Öncelikle mesaj sayın yeterli olması lazım. Zaten o zamana kadar elli kere düzelir sıkıntı :wink: