İdm Engelleme - Tr Karakter sorunu - Kayan Yazı YARDIM ? ?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arkadaşlar merhaba. Bir işyeri için hazır template kullanarak web sitesi hazırladım. Birkaç sorum olacak yardımcı olursanız çok minnettar kalırım. Şimdi öncelikle site flash bir site. Siteye girince normalde müzik çalıyor. Bende İDM yüklü olduğu için direk ftp'nin içinden müziği çekmesi için ekrana pencere geliyor. İDM veya benzeri indirme programları olmayan Pc'ler için sorun yok müzik direk açılıyor ama İDM yüklü pcde açılmıyor. Bunu nasıl engellerim. Yani bir TTNETMÜZİK gibi sistemi nasıl yaparım ?

2. olarak ne yaptıysam Türkçe karakter sorununu çözemedim. Site dosyaları arasında Calibri.sfw diye bir font dosyası var Türkçe karakter desteklemiyor ve bu büyük bir sorun benim için.

3. olarak site flash olduğu için kafama göre esip gürleyemiyorum. Ana sayfada herhangi bir yere kayan yazı eklemem mümkünmü ?

Yardımlarınızı bekliyorum...

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arkadaşlar normalde flood yapmam ama acil biraz konu ilgilenen kimse yokmu ?

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
1. sorun için IDM'yi açıp hangi tarayıcıdan giriyorsan o tarayıcının indirme işlemini kapatabilirsin.
Diğerleri hakkında bilgim yok.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
1. sorun için IDM'yi açıp hangi tarayıcıdan giriyorsan o tarayıcının indirme işlemini kapatabilirsin.
Diğerleri hakkında bilgim yok.

Yok demek istediğim o değil. Bilgisayarında İDM yüklü olanların siteye girince direk indirme linki çıkmasın istiyorum.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Yardımlara hala açığım arkadaşlar...