3D-Clan
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
Kaybedersek üyelik iptal![]()
Banko yapmıssınız hocma genelde bir maçtan gdiyor o kuponlar ama tutma ihtimali yüksek
Kaybedersek üyelik iptal![]()
Banko yapmıssınız hocma genelde bir maçtan gdiyor o kuponlar ama tutma ihtimali yüksek![]()
Banko yapmıssınız hocma genelde bir maçtan gdiyor o kuponlar ama tutma ihtimali yüksek![]()
İşin parasında değiliz hocamO yüzden öyle yaptık.Eğlence
![]()
Kayseri maçı var bi.Bakalım tutacak mı?
Kardeşimin de üstte dediği gibi, ne gelen parayı harcarız, ne de biriktiririz. Gelenle yine oynayıp konuyu güncel tutmak istiyoruz.![]()
Kardeşimin de üstte dediği gibi, ne gelen parayı harcarız, ne de biriktiririz. Gelenle yine oynayıp konuyu güncel tutmak istiyoruz.![]()
Hayırlı olsun By efsane
Temeli atmışsın![]()
Öyle yapa yapa bağımlı olrsunuz sonra sdn de konu açarız sizin için nababiliriz diye![]()
18 lira gelsin onunla da oynayın 100 lira olsun. Sonra görürüz para için mi eğlence için miUnutmayın ki büyük kumarlar küçük miktarlarla başlar
![]()
Sistem oynasaydım şimdi yurt dışındaydım.Geçen sene kaçırdığım kupon.
![]()
10 misli oynamıştım sen düşün. O maçta 1'den, 0 oldu.Yuh hocam maçlara bak hele bir maçla gitmiş böyle birşey olsa ben kendmi atardım bir yerlerden yav![]()
kaç para veriyor onu bile okuyamadım
![]()
10 misli oynamıştım sen düşün. O maçta 1'den, 0 oldu.87 milyar veriyormuş.
![]()
Yok ya. Allah ikimizin de boğazından haram lokma geçmesini nasip etmesin.
Sistem oynasaydım şimdi yurt dışındaydım.Geçen sene kaçırdığım kupon.
![]()
Sistem oynasaydım direk 100 basacaktım, sonradan arkadaş yüzünden vazgeçtim, ona yanarım asıl.1 e 425 oran veriyor, sistem oynasaydınız kazanacağınız tutar 274 liraydıAma yine de tebrik etmek lazım, bende 9 maça üst demiştim, 8 i üst bitmişti diğer maç 1-1
![]()
![]()
Akşam mesai bitimine parayı almış olacağım yemekler benden gençler![]()
Bigün ortak oynayalım![]()
Biz kazanırsak, sen kaybedersen sen bizimle ortak olmak istersinDur bu kupon muhtemelen 5 te 0 olucak o zaman karar verirsin ortak olup olmak istemediğine![]()
Biz kazanırsak, sen kaybedersen sen bizimle ortak olmak istersin![]()
![]()
Akşam mesai bitimine parayı almış olacağım yemekler benden gençler![]()
Gaziantep'te ilk yarıyı 2-0 önde bitirmiş![]()
Bizi dinleyin, zengin olun.![]()
İlk maç tuttu.Kayseri yenilirse tamam bu iş.