İçinizdeki F1 Pilotunu Ortaya Çıkarın

Ecevit BIKTIM

Profesör
Katılım
11 Şubat 2009
Mesajlar
2,443
Reaksiyon puanı
26
Puanları
0
Yarış oyunu tutkunlarının sürüş keyfini artıran Genius Trio Racer F1, benzer ürünlerden ayıran en önemli özelliği, neredeyse bütün platformlarda çalışabilmesi.

Trio Racer F1'in üzerinde belirli işlevlere atanmış tam 11 adet düğme bulunuyor. Korna çalmak, el frenini çekmek, farları açmak, harita takibi yapmak gibi değişik fonksiyonları bu düğmeler aracılığıyla kolayca yerine getirebiliyorsunuz. Yarış oyunlarının çok hızlı oynandığı, yüksek dikkat gerektirdiği ve saniyelerin bile önemli olduğu göz önüne alınırsa bu düğmeler işinizi oldukça kolaylaştırarak oyundan aldığınız keyfi artırıyor.
Trio Racer F1'in arka kısmında bulunan özel olarak tasarlanmış iki kol sayesinde hızlıca vites değişimi yapabiliyorsunuz. Gaz ve fren kontrolünü gerçekleştirdiğiniz pedalların ergonomik tasarımı sürüş keyfini artıran önemli etkenlerden birisi. Trio Racer F1'in her çeşit masaya kolayca monte edilmesini sağlayan kıskaçları sayesinde direksiyonunuzu sabitleyerek uzun süreli oyunlarda daha konforlu bir kullanım elde edebiliyorsunuz. Trio Racer F1'in 8-yönlü D-pad'e sahip olması da oyun kontrolü açısından oldukça önemli bir teknik özellik olarak göze çarpıyor.
TrioRacer1258276966.jpg
Trio Racer F1'i USB arabiriminden bilgisayarınıza takarak kullanabileceğiniz gibi Sony PlayStation 3, Nintendo Wii ve GameCube ile birlikte de kullanabiliyorsunuz.



Yarış oyunu fanatiklerinin içlerindeki F1 pilotunu ortaya çıkarmaları için son derece uygun bir ortam sunan Trio Racer F1'in hem bilgisayarda hem de PS3, Wii ve GameCube konsollarında kullanılabiliyor olması cazibesini artırıyor. Ergonomik tasarımı sayesinde özellikle uzun süreli kullanımlarda rahat bir sürüş elde etmenizi sağlayan Trio Racer F1 ile yarış pistlerinin keyfini çıkarın. Ürünün son kullanıcı Fiyatı 59,9 TL
:: Beğendiğiniz Oyun direksiyonlarını bizimle paylaşın.
Yazan: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net
 

evowinds

Dekan
Emektar
Katılım
2 Kasım 2008
Mesajlar
9,100
Reaksiyon puanı
174
Puanları
63
Sağlammı acaba en son ben bu tarz bir şey denediğimde çatır çutur sesler geliyordu :D
 

madaf

Asistan
Katılım
5 Kasım 2009
Mesajlar
253
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
aya bi uygun fiyatı var,denenebilir
 

Handikap

Profesör
Katılım
3 Nisan 2009
Mesajlar
1,987
Reaksiyon puanı
90
Puanları
0
Trio Racer F1 fiyat yönünden çok makul...

Beğendiğiniz Oyun direksiyonlarını bizimle paylaşın.

Ben bir arkadaşımda Logitech G25'i deneme fırsatı bulmuştum...
Fiyatı biraz tuzlu ama...

Debriyajdan ayağını hızlı çekince stop edişi...
Direksiyonu serbest bıraktığınızda kendini toplaması...
Gaz pedalında hassaslık...
Özellikle PC için 900 derece yani 2,5 tur dönüş...Sürtünme ve çarpmalarda çok önemli çok az konsolda bulunuyor...Gibi özelliklere sahipti...

Haber paylaşım için teşekkürler...

Ekran karşısında fazla oynayınca bizde böyle olucaz sanırım...
:D En son o virajı geçtim sonra.. sonra...:D
 
Üst