İçimdeki kötü his

Latiroz Kaipa

Profesör
Reaksiyon puanı
631
Arkadaşlar bu zımpırtıdan 7 yaşımdan beri muzdaribim his şöyleki ben masum insanlara nedensiz şekilde zarar vermek istiyorum. Bunları gerçeğe vurmuyorum fakat bu his beni rahatsız ediyor. Bazen anneannemin yanında bu his çok fazla artıyor, anneannemi nedensizce bıçaklamak istiyorum neden içimde böyle bir his? ona gitmesini söylüyorum gitmiyor. Bazen bir kedi görünce ona tekme atmak geliyor içimden. Geçen babamın bir arkadaşı bir kuşun kanadı kırıldığı için 700 liraya kanadını diktirmiş bunu duyunca o kuşu öldürmek içimden geldi. İçimde neden böyle bir his var? ben böyle bir his ile yaşamak istemiyorum.

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Çok mu flim izlediniz? Yaşınız küçük mü?
Arkadaşlar bu zımpırtıdan 7 yaşımdan beri muzdaribim his şöyleki ben masum insanlara nedensiz şekilde zarar vermek istiyorum. Bunları gerçeğe vurmuyorum fakat bu his beni rahatsız ediyor. Bazen anneannemin yanında bu his çok fazla artıyor, anneannemi nedensizce bıçaklamak istiyorum neden içimde böyle bir his? ona gitmesini söylüyorum gitmiyor. Bazen bir kedi görünce ona tekme atmak geliyor içimden. Geçen babamın bir arkadaşı bir kuşun kanadı kırıldığı için 700 liraya kanadını diktirmiş bunu duyunca o kuşu öldürmek içimden geldi. İçimde neden böyle bir his var? ben böyle bir his ile yaşamak istemiyorum.

Latiroz Kaipa

Profesör
Reaksiyon puanı
631
küçükken anneannem şişman olduğu için içimden onunla ilgili onu öldürme fikirleri ve onunla dalga geçme şeyleri geçiyordu nedense?
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu anki yaşınızı sormuş
13

bu arada bu his happy whels oynarken şişman kadın vardı onun ile başladı galiba nedense şişmanlara zarar verme isteğim var.

bu arada bu his happy whels oynarken şişman kadın vardı onun ile başladı galiba nedense şişmanlara zarar verme isteğim var.

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Ya ne desem bilemedim. İçinize şeytan kaçmış mi desem (?) şeytan vesvese veriyordur kesin euzu besmele çekin Allaha sığınin şer işlemekten
küçükken anneannem şişman olduğu için içimden onunla ilgili onu öldürme fikirleri ve onunla dalga geçme şeyleri geçiyordu nedense?

13

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Annenin ve babanın bundan haber var mı?

berkaybeyyavas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Üzülerek söylüyorum ki ailenden birine veya sana büyü yapılmış olabilir bu konuda çok fazla bilgi sahibiyim diyemem tabi ama bu konuyu ailene danışmazsan başına çok daha kötü şeyler gelebilir daha kötüsü bunu şimdi bize anlatabiliyorsun bu hisle yaşamak istemiyorsun ama gün geçtikçe bu hisle yaşamak isteyebilirsin beni anlıyorsundur umarım allah yardımcın olsun.

Latiroz Kaipa

Profesör
Reaksiyon puanı
631
Üzülerek söylüyorum ki ailenden birine veya sana büyü yapılmış olabilir bu konuda çok fazla bilgi sahibiyim diyemem tabi ama bu konuyu ailene danışmazsan başına çok daha kötü şeyler gelebilir daha kötüsü bunu şimdi bize anlatabiliyorsun bu hisle yaşamak istemiyorsun ama gün geçtikçe bu hisle yaşamak isteyebilirsin beni anlıyorsundur umarım allah yardımcın olsun.
Yahu ne büyüsü illaki bir çözümü vardır tıp'da OKB olarak geçiyor galiba.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Büyü müyü kafanı bulandırma 13 yaşında çocuğa böyle şeyler öğretiyorlar sonra böyle oluyor.

Ailen ile bunu paylaşmana engel olan birşey yok. Varsa sorunun sebebi bu olabilir.

berkaybeyyavas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Emin ol gerçekten TIP ile alakası olmasını çok isterim ki inşallah öyledir diğer türde çok başın ağırır :)
Sen yinede dikkatli elden bırakma

Latiroz Kaipa

Profesör
Reaksiyon puanı
631
Büyü müyü kafanı bulandırma 13 yaşında çocuğa böyle şeyler öğretiyorlar sonra böyle oluyor.

Ailen ile bunu paylaşmana engel olan birşey yok. Varsa sorunun sebebi bu olabilir.
Aileme bunu anlatırsam bana farklı gözle bakıcaklar o yüzden.

berkaybeyyavas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Bi büyü dedim diye neden bukadar hemen cellallendiniz anlamadım ben hiçkimsenin izlediği bi filmden adam öldürmeye meyilli olacağını sanmıyorum çocuk açık açık söylüyor masumlara zarar vermekten zevk alıyorum diye sen 13 yaşında hangi izlediğin filimden böyle bi sonuca vardın hayatında? İyi ki bi yardımımız dokunsun dedik yok abi bizim millete yaramıyor.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
İroni mi yapıyorsunuz yoksa gerçek mi küçük bey ?
Eğer bunları düşünüyorsan seninle komşu olmamız yakındır : Manisa sarı bina :)

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Psikolojik olan birsey diye düşünüyorum ben.
@Müptezel Gyn çok Sevdiğiniz oyun ya da bir filmdeki bir sahne Aklınızda kalmışsa bu psikolojinizi etkilemiş olabilir.

Latiroz Kaipa

Profesör
Reaksiyon puanı
631
İroni mi yapıyorsunuz yoksa gerçek mi küçük bey ?
Eğer bunları düşünüyorsan seninle komşu olmamız yakındır : Manisa sarı bina :)
gerçek ama çok olmuyor ama bazen gerçekten çok fena bir hale geliyor daha çok yaşlı ve güçsüz ve tatlı canlılarda çok üst düzeyde.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Aileme bunu anlatırsam bana farklı gözle bakıcaklar o yüzden.

Bu tarz sorunların uzman yardımı olmadan çözülmesi mümkün değil. Konuyu ailene onları korkutmadan bir takım ruhsal garipliklerin olduğunu anlat ve bir uzmana gidin. İlla size zarar verme hissi geliyor demek zorunda değilsin. Başka şekilde tek başına çözemezsin hem senin hem ailen içim bunu yapman lazım.

Latiroz Kaipa

Profesör
Reaksiyon puanı
631
Psikolojik olan birsey diye düşünüyorum ben.
@Müptezel Gyn çok Sevdiğiniz oyun ya da bir filmdeki bir sahne Aklınızda kalmışsa bu psikolojinizi etkilemiş olabilir.
Happy Whells'de hani o şişman kadın vardı market arabasında ondan sonra olmuşru galiba.

Ki birde okula giderken birine tren çarpmıştı ondanda olabilir.

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Yaşınız küçük olduğu icin küçük birseyi büyütebilme olasılığı yüksek diye düşünüyorum. Bende bir aralar öyleydim insanlari öldürmek şeklinde flan değildi biraz farklıydi. Ben o öldürme işini rüyalarimda hallediyorum şimdilerde?

kadirxan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Knka bende de öyle abuk subuk aptal düşünceler vardı senin gibi ama vesvese olduğunu öğrenince bi rahatladım

Latiroz Kaipa

Profesör
Reaksiyon puanı
631
Knka bende de öyle abuk subuk aptal düşünceler vardı senin gibi ama vesvese olduğunu öğrenince bi rahatladım
Bu çoğu kişide var ama ben bunu zihnimden atamıyorum ve bunu yapmazsam o kişinin bana yapaçağını düşünüyorum, sorun orda.