Ailemden bu sene bilgisayar istedim. Ailem de yeni bir ev yaptırmakla ilgileniyorlar. Bilgisayarı çok istediğimi görünce evi erteleyeceklerini ve bilgisayar alacaklarını söylediler. Sonra ben onlara bu sene bilgisayar almasalar da olacağını ve ev inşaatına devam etmelerini söyledim onlar da kabul edip bunun daha doğru olduğunu söylediler. Seneye bana bilgisayar alacakları konusunda anlaştık. Ama benim içimde bir his var ve aklıma gelince çok üzülüyorum. Sanki onlara bilgisayarı zorla aldırıyorum ve bu yanlış bir şey gibi düşünüyorum. 4000 TL ödemeleri sanki benim zorla yaptırdığım bir şey gibi geliyor. Bilgisayarı çok istiyorum ama bu aklıma gelince tüm isteğim bir anda gidiyor ve üzülmeye başlıyorum. Zaten onlar ilk bilgisayar alacakları zaman odama gidip baya düşünmüştüm sanki onlara zorla aldırıyormuşum düşüncesiyle. Aileme çok değer veriyorum ve benim yüzümden planlarının bozulmasını istemiyorum. Babam beni böyle görünce sormuştu ve anlatmıştım. Bunun için üzülmememi söylemişti ama kendime engel olamıyorum. Sizce bu düşüncelerimde haklı mıyım? Büyüklerimden yardım bekliyorum.