CAMBAZ
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 7
bizim deli ibo daha iyi başka ibo istemeyiz 

hazır vermişken xavi ve iniestayıda verceklermiş
Bir Beşiktaşlı olarak söyleyim bana da pek gelmez gibi geliyor. Ancak ben Q7 içinde öyle konuşmuştum ama transfer oldu. Kesin gelmez diye birşey söyleyemeyiz tabide adam dünyanın en iyi takımında ilk 11de çıkıyorsa bence orayı bırakıp gelmez. Ama gelirsede dadından yinmez hafız
Bence Artık Büyük Konuşmayın Q7 içinde Aynı Şeyler Söylendi Hepiniz Ters Köşeye Yattınız Gelirmi Gelir Beşiktaş bu Kendi Takımlarınızla Karıştırmayın...!
ibrahimoviç değilde
klose yada robinho gelicekmiş..
beşiktaş coştu bu sene
Transfer işini Robinho ile sonlandırmak süper olurdu aslında.Ciddi anlamda bir ilk yaşanır ve kimsenin de söyleyecek bir şeyi kalmaz.
İstenen rakama ulaşılamamıştır. O sebeple bu transfer şimdilik yatmıştır. Açığın 20 m euro olduğu söyleniyor.
Son bilgilere göre başka bir oyuncu ile şu an görüşülmekte. Hadi hayırlısı![]()
Ki Veremez!!beşiktaş 100 milyon euro da verse İbrahimoviç Türkiye'ye gelmez.
Gelmez dostlar, boş hayallere kapılıp da her an bir açık bekleyen renklilerin eline koz vermeyelim..
Kaynak da bulunsa, 80 milyon avro da verilse, adam en başta kariyerini düşünerek gelmez.
İş sadece Barça'ya ödenecek ücretle bitmiyor.
nerdesiniz yaa kayboldunuz hani ibrahimovic geliyodu...bu konuda böle kapanir herkes cevabini almistir artik..zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:4: