İbrahimoviç Beşiktaşta Mı ?

CAMBAZ

Asistan
Reaksiyon puanı
7
bizim deli ibo daha iyi başka ibo istemeyiz :D

winchester07

Doçent
Reaksiyon puanı
22
hadi ibrahimi anladık da ibrahimoviç biraz fazla kaçtı sanki:)

Bed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bir Beşiktaşlı olarak söyleyim bana da pek gelmez gibi geliyor. Ancak ben Q7 içinde öyle konuşmuştum ama transfer oldu. Kesin gelmez diye birşey söyleyemeyiz tabide adam dünyanın en iyi takımında ilk 11de çıkıyorsa bence orayı bırakıp gelmez. Ama gelirsede dadından yinmez hafız

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Gelmez dostlar, boş hayallere kapılıp da her an bir açık bekleyen renklilerin eline koz vermeyelim..:)
Kaynak da bulunsa, 80 milyon avro da verilse, adam en başta kariyerini düşünerek gelmez.
İş sadece Barça'ya ödenecek ücretle bitmiyor.

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Bir Beşiktaşlı olarak söyleyim bana da pek gelmez gibi geliyor. Ancak ben Q7 içinde öyle konuşmuştum ama transfer oldu. Kesin gelmez diye birşey söyleyemeyiz tabide adam dünyanın en iyi takımında ilk 11de çıkıyorsa bence orayı bırakıp gelmez. Ama gelirsede dadından yinmez hafız

Dayı doğru konuşmuşsun :):) Dadından yinmez amma gelmez :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
istediğin parayı ver böyle bir takıma gelmez ibrahimovic...abartmayın artık..

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
böyle takım dediğin takımın kadrosunda guti ve quaresma var :D en önemlisi Ibrahim Üzülmez var.

Darty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle Q7 ile İbrahimoviç i aynı kefeye koyanların yazılarını hayretle okudum.Q7 içinde gelmez denmiş ya bahsettihiniz adam İbrahimoviç Barcelonada oynamak için yıllık 12 milyon avro alıyor sizce Beşiktaşa gelip oynamak için yıllık ne kadar ister.Boş hayellere kapılmayalım arkadaşlar.İbrahimoviç şuanda dünyanın en iyi 10 futbollcusundan biridir.Q7 Gutti de buyuk isimler ve cok başarılı transferler buyuk bir zevkle onlrı izleyeceğiz.Ama ne yazıkki bir İbrahimoviç değiller.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Gelmesin, çok lazım değil.:D Bunu ciddi ciddi söylüyorum. Sadece bitirici bir forvet yeter bize. Fazlasına hiç gerek yok. Ayrıca takım dengelerini de düşünmek lazım.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
ibrahimoviç değilde
klose yada robinho gelicekmiş..
beşiktaş coştu bu sene

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
klose ve guti
bu adamlar 36 ya kadar iş yapar :)

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Beşiktaş Robinho'yu alabilir. Ama Ibrahimovic biraz zor. Hatta alamaz. :) Ama keşke alsa da ligimizin kalitesi artsa.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Transfer işini Robinho ile sonlandırmak süper olurdu aslında.:) Ciddi anlamda bir ilk yaşanır ve kimsenin de söyleyecek bir şeyi kalmaz.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
İstenen rakama ulaşılamamıştır. O sebeple bu transfer şimdilik yatmıştır. Açığın 20 m euro olduğu söyleniyor.

Son bilgilere göre başka bir oyuncu ile şu an görüşülmekte. Hadi hayırlısı :)

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
İstenen rakama ulaşılamamıştır. O sebeple bu transfer şimdilik yatmıştır. Açığın 20 m euro olduğu söyleniyor.

Son bilgilere göre başka bir oyuncu ile şu an görüşülmekte. Hadi hayırlısı :)

Son Dakika !! Beşiktaş Messi ile prensip anlaşmasına vardı. Karşılık olarak İbrahim Toraman+İbrahim Üzülmez+Rıdvan Şimşek+Matteo Ferrari+Erhan Güven+İsmail Köybaşı+Tomas Zapotocny+Tomas Sivok+Roberto Hilbert+Onur Bayramoğlu+Rodrigo Barbosa Tabata+Ricardo Andrade Quaresma Bernardo+Uğur İnceman+Matias Emilio Delgado+Yusuf Şimşek+Fabian Ernst+Michael Fink+Necip Uysal+Ekrem Dağ+30 m euro verilecekmiş.

kaynak (duydainanma.com) :lol:

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Yani gelir gelmez ayrı mevzu ama şu yorumlarınıza bakılırsa korktuğunuz apaçık ortada beyler :)

Adamın adının bizimle geçmesi dahi korkutmuş sizi :) Gelmeyeceğini bildiğiniz ve bildiğimiz halde :)

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Gelmez dostlar, boş hayallere kapılıp da her an bir açık bekleyen renklilerin eline koz vermeyelim..:)
Kaynak da bulunsa, 80 milyon avro da verilse, adam en başta kariyerini düşünerek gelmez.
İş sadece Barça'ya ödenecek ücretle bitmiyor.

Durum budur.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
nerdesiniz yaa kayboldunuz hani ibrahimovic geliyodu...bu konuda böle kapanir herkes cevabini almistir artik..zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:4:

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
nerdesiniz yaa kayboldunuz hani ibrahimovic geliyodu...bu konuda böle kapanir herkes cevabini almistir artik..zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:4:

Size de Ronaldinho geliyordu, o iş ne oldu? Biz en azından gerçek anlamda 2 büyük transfer yaptık, bundan sonrası ekstra olur, siz ne yaptınız?

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Balık baştan kokar. Biraz da üsturupla atmak lazım dimi ama.

Bjk tüm takımı satsa anca İbrahimovici alır. O da gelmez zaten. Barcelona gibi takımı bırakır mı bu adam.

Fotomaç, fotospor giib sallama gazetelerin çıkardığı haberler işte.

He bu arada Robinho' ya birşey diyemem. Çünkü adam orada mutlu değil. Parasını verirseniz gelir.