merduino
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 253
Ülkeye yeni, güzel, genç, bilgili siyasetçiler lazım artık. Mansur Yavaş harici kimseye oy vermeyi düşünmüyorum. O da bağımsız adaylığını koysa keşke :/
Yaptığım ironinin de farkına varamayacak kadar hakkımda ne kadar ön yargılı olduğunuzu bu yorumunuzla daha iyi anladım.Serbest piyasa dediğiniz bir orman değildir. Bir düzenler bütünüdür. Mesela serbest piyasa var idi ise neden hükümet bir ara tanzim marketleri kurmaya çalıştı. Neden bırakınız yapsınlar bırakınız geçsinler demedi.
Burada eleştirimiz serbest piyasa değil eleştirimiz ekonominin çarklarının doğru döndürülmemesi.
Hiç kimse serbest piyasa var diye enflasyonun yükseldikçe yükselmesini haklı görecek değil.
Serbest piyasada herşey mübah da olsa idi eğer Türkiye'de Rekabet Kurulu diye bir kurul olmaması gerekirdi.
Adamlar o başlığı ne kadar düşündü acaba algı yapmak için ?Harbi bu Sözcü gazetesi Efsane ya ALGI haberi görüyon mu. Bilmeyen takip etmeyen birisi AKP istedide suya ZAM OLDU SANACAK ( Bunan inanan kitlede çıkar hee ordan.) BIKMADILAR ŞU İŞLERDEN.
Ekli dosyayı görüntüle 128753
Şu anki su fiyatları İmamoğlu gelmeden önceki fiyatlar ile az çok aynı sayılır hatta daha ucuz (Gelmeden önce 4.70₺-Şu an 4.50₺). Yani su İstanbul'da yine ucuz. Ona bir şey demiyorum. Ama absürt zam teklifleri komik oluyor.Tabii ki bir şekilde direkt olmasa da dolaylı olarak öyle. İmamoğlu mazbatasını aldığı gündeki ekonomik durum ile bugünkü ekonomik durum aynı mı acaba ?
Adamlar o başlığı ne kadar düşündü acaba algı yapmak için ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde twiterda Ekrem İmamoğlu CumurBaşkanı olsun diyenler olursa herhalde zam içinde yüzeriz