İatkos kurulum hatası - yardım?

çaylakemo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadşalr iatekos dvd sini boot ediyorum tam kurulum ekranı gelcekken pc reset atıyor sizce bu neden reset atıyor bi arkadaşiAtkos S3 - v2 DVD'sini busratio=17 komutu ile başlattım oldu dedi ama bu komut ile nasıl başlatıcam bilenler lütfen yardım etsinler

çaylakemo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
olmuyo hocam hepsini yaptım tam kurulum başlıycakken reset atıyo başla çözüm yolları varmı arkadşalar

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
tam kurulum başlayacak derken ? tam olarak hangi ekranda ? -v cpus=1 busratio=** yazdıktan sonra mı reset atıyor?

çaylakemo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadşalr her şeyi kurulum ekranında gerekli bilgileri seçtim ama setup ekranı geliyo 19 dk kaldı diyo sonra hata veriyo yüklenecek osyalar seçilmedi diye sizce bu hata neden olabilir

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Doğru konfigürasyonu seçtiğine emin misin? Bir de donanımın destekliyor mu iatkos'u?

sersiler

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende zamanında çok uğraşmıştım defalarca kurmayı deneyip sonunda başarmıştım ama wifi kartını ve ekran kartını tanıtamadığım için kaldırmak zorunda kalmıştım. Aynı şeyleri yapmama rağmen önce olup sonra olmayıp sonra yine olduğuna çok kez tanık oldum. Bence denemeye devam edin.

çaylakemo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşalr lütfe ncevap yazın

hocam bilmediğim için bazılarını seçtim :D siz biliyorsanız söylermisiniz hocam donanımım şu şekilde
i5 430m işlemci
4 gb ddr 3 ram
hd 5650 ekran kartı
500 gb harddisk
evet arkadaşlar bu donanıma hangi seçenekleri seçmm gerekir