Huawei P9 Kullanıcılar Kulübü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Frknsmt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Müzik durduk yerde yarıda kesilip sıradaki parçaya geçiyorsa "salla değiştir" gibi bir özellik olabilir. Benim müzik uygulaması şu an farklı. HiApp'ten güncelledim, yarı çin, yarı ingilizce bir şey oldu. Geri de dönemedim. Kullanmadığım için de önemsemiyorum.

Salla değiştir özelliği pasif konumda telefonu elimde bile tutmuyorum 4. Sarkıdan sonra bitmesine 30-40 saniye kala sonraki şarkıya gecıyor bir türlü çözüm bulamadım neyse artık biraz daha kurcalayalım tesekkürler cevabın için

musoceans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
3g telefon yayını 2g telefon yayınına göre pil ömrünü daha çabuk bitiroyor...mobilin kapalı olup olmamamsı önemli değil....şehir ve köyde kaldığım sürelerde bu net görüyorum..

birde telefon bu telefon için tam uyumlu ekran koruyucu arayan tek benmiyim....şu dafoniyi test eden varmı 80 tl tam uyumlu parmak izi bırakmıyormuş siz ne kullanıyorsunuz...?

~Value~

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
3g telefon yayını 2g telefon yayınına göre pil ömrünü daha çabuk bitiroyor...mobilin kapalı olup olmamamsı önemli değil....şehir ve köyde kaldığım sürelerde bu net görüyorum..

birde telefon bu telefon için tam uyumlu ekran koruyucu arayan tek benmiyim....şu dafoniyi test eden varmı 80 tl tam uyumlu parmak izi bırakmıyormuş siz ne kullanıyorsunuz...?
Valla ben kutudan çıkanları kullanıyorum kilifta ekran koruyucuyuda[emoji1]

~Value~

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
peki tam uyumlu mu kenarlarında boşluk var mı ?kenarlarında boşluk telefonun görüntüsünü bitiriyor bence
Var boşluk kavisli olduğu için hiç bir forumda görmedim boşluksuz olan.kullanirken pek farkedilmiyor.kavisli yeri tam saran kılıfla çözülebilir ama oda kalinlstirir telefonu;)

~Value~

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
7345f2f4f6da842d108a21222fa136c7.jpg
23f837961eaf25925186fecdecd889bc.jpg
a22d53c1678969432999afd6ae9dda55.jpg

İki fotografi hareket halindeyken çektim

~Value~

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ekran kapalıyken ses kısma tuşuna 2defa basınca fotoğraf çekiyor , basılı tutunca hızlı arama gerceklestiriyor

musoceans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
kavisi kaplayan var nette kavis yada curved diye aratırsanız bulursunuz .... ben dafonininkini almayı düşünüyorum ama çok pahalı....

neyalansoyliyim

Asistan
Reaksiyon puanı
27
güncellemeyi yaptım. ilk dikkatimi çeken şey ram kullanımı azalmış. eskiden 1.60 lardaydı şimdi boşta 1.74 ram mevcut. zaten güncelleme detaylarında takvim iyileştirmesi vs yazıyodu bir de arayüzde iyileştirme. bakalım bataryaya etkisi nasıl olacak. bir de bende ayarlarda hicloud huawei kimliği falan yoktu onlar gelmiş

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Güncelleme geldi arkadaşlar

güncellemeyi yaptım. ilk dikkatimi çeken şey ram kullanımı azalmış. eskiden 1.60 lardaydı şimdi boşta 1.74 ram mevcut. zaten güncelleme detaylarında takvim iyileştirmesi vs yazıyodu bir de arayüzde iyileştirme. bakalım bataryaya etkisi nasıl olacak. bir de bende ayarlarda hicloud huawei kimliği falan yoktu onlar gelmiş

Hangi sürüme güncellendi?

neyalansoyliyim

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Ram kullanimi artti demistim ama pil yöneticisinde korunan uygulamalar kisminin altinda guc kullanimini asan uygulamalari kapat dedikten sonra bakmisim. Yine de az da olsa bi artma var. Şu önceki mesajlarda sorduğum akşam odada 30fps videoda ortam aydinlik 60fps ye alinca karanlik oluyordu resimlerle gostermistim o düzelmiş.

APOTT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ram kullanimi artti demistim ama pil yöneticisinde korunan uygulamalar kisminin altinda guc kullanimini asan uygulamalari kapat dedikten sonra bakmisim. Yine de az da olsa bi artma var. Şu önceki mesajlarda sorduğum akşam odada 30fps videoda ortam aydinlik 60fps ye alinca karanlik oluyordu resimlerle gostermistim o düzelmiş.
Çift ekran geldi mi?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Motor üstünde video çektim, yolda çok kasis vardı ama videoda sarsılma yok. Titreyerek çekiyor diyenlere itibar etmeyiniz..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Motor üzerinde video performansı.. Ayar yapmadım, sadece kamerayı açıp video çekimine aldım ve çekimi başlattım.. Yol bayağı kasisliydi, önümdeki kaskın hoplamasından anlarsınız..

airfox8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
zaten Huawei de; ois niye yok diye sorduklarında ihtiyaç duymayacaksınız demiş...

musoceans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar telefondan çok memmunum fakat bence eleştiriler haklı video kısmında elinizle yürüyerek bir video çekin ve çektiğiniz videoyu tvde izleyin ne demek istediğimi anlarsınız.... ama benim için çok önemli değil açıkçası foto kalitesi ve hızı hepsini kapatıyor gözümde...

airfox8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar telefondan çok memmunum fakat bence eleştiriler haklı video kısmında elinizle yürüyerek bir video çekin ve çektiğiniz videoyu tvde izleyin ne demek istediğimi anlarsınız.... ama benim için çok önemli değil açıkçası foto kalitesi ve hızı hepsini kapatıyor gözümde...
video çekimi ayarlarında en altta sabitleyici var o sizde tıklımı ona bakarmısınız,çünkü bende çocuğu falan video çekiyorum zıpır hareketli öyle beğenmediğim çekim olmadı.. eleştiriler elbet olur ama kullanmayanlar bile ustrupsuz eleştiriyor.. aslında kimseyede bişey ispatlamak zorunda değiliz ama gerçekten merak eden almak isteyen insanlara referans olmak tecrübeden gelir, yoksa babamızın şirketi değil memnun olmayan lanet olsun niye aldım diyede yazar.
Bengi jamping yapacak olanda action cam alsın canım:) yoka her zaman daha iyisi çıkacak aldığımız üründen memnun kalalım yeterki.. çok stabil ya gerçekten bu cihaz batarya çok yeterli, resim çekmek zevk veriyor,adamı sanatçı yapıyor.Tek elle kullanımı çok rahat..kroniksiz kardeşim forum oluşmuyor problemsizlik yüzünden daha ne olsun..:)

~Value~

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
video çekimi ayarlarında en altta sabitleyici var o sizde tıklımı ona bakarmısınız,çünkü bende çocuğu falan video çekiyorum zıpır hareketli öyle beğenmediğim çekim olmadı.. eleştiriler elbet olur ama kullanmayanlar bile ustrupsuz eleştiriyor.. aslında kimseyede bişey ispatlamak zorunda değiliz ama gerçekten merak eden almak isteyen insanlara referans olmak tecrübeden gelir, yoksa babamızın şirketi değil memnun olmayan lanet olsun niye aldım diyede yazar.
Bengi jamping yapacak olanda action cam alsın canım:) yoka her zaman daha iyisi çıkacak aldığımız üründen memnun kalalım yeterki.. çok stabil ya gerçekten bu cihaz batarya çok yeterli, resim çekmek zevk veriyor,adamı sanatçı yapıyor.Tek elle kullanımı çok rahat..kroniksiz kardeşim forum oluşmuyor problemsizlik yüzünden daha ne olsun..:)
Aynen hocam farketmedm Ben onu smdi actm bildiğin ois var gbi oldu[emoji1][emoji1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...