Huawei P9 Kullanıcılar Kulübü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
fabrika ayarlarını sıfırladım yine aynı değişen bişi yok...farklı format şekli warmı kusura bakma rahatsızlık veriyorum..
Cihazın muhtemelen teşhir cihazı ve içinde demo yazılım yüklü.
Orjinal yazılımı indirip manuel yüklemelisin.

2121yalandünya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Manuel ROM yükleme hakkında henüz bir fikrim yok. PC varsa HiSuite indirip yükleyin önceliktlle.
[Warehouse] All Stock Firmware Huawei P9 - 20160831
Buradan da, bendeki derleme numarasına sahip ROM'u indirebilirsin.
tlf na format attım şimdi tlfnu açıyorum ama tlf kur diyor
Manuel ROM yükleme hakkında henüz bir fikrim yok. PC varsa HiSuite indirip yükleyin öncelikle.
[Warehouse] All Stock Firmware Huawei P9 - 20160831
Buradan da, bendeki derleme numarasına sahip ROM'u indirebilirsin.
seninkine yakın bu war aynısı yok EVA-L09C432B166

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şarja takmadan önce son durumu da paylaşayım. Bu da yeni rekorum oldu böylelikle.
Düşük ışıkta oto parlaklık, 720p, sadece mobil veri, yoğun kullanım.. İnstagram, Face Messenger, Telegram, Whatsapp, Tapatalk, Chrome, Twenty (oyun) vs.. Kısa süreli kullandıklarımı saymıyorum..
f46fac1327799c34bd651181987b284e.jpg

74c9dccede87bd59ff5bf6fff62bbffa.jpg

APOTT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Selamünaleyküm. Belli programlarda bildirim problemi yaşayan var mı?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
... tekrar etmiş.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Bu telefondaki çift kamera g5teki gibi geniş açı çekmiyor demi bunun çift kamera özelliği farklı sanırım izlediğim fotoğraf karşılaşmasında en iyi bu çekiyor ama g5teki geniş açı da güzel buda geniş açı çekseydi efsane olurdu :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu telefondaki çift kamera g5teki gibi geniş açı çekmiyor demi bunun çift kamera özelliği farklı sanırım izlediğim fotoğraf karşılaşmasında en iyi bu çekiyor ama g5teki geniş açı da güzel buda geniş açı çekseydi efsane olurdu :)
Bunun 2. kamerası monokrom sensöre sahip. Hem renk tonlarını daha iyi alıyor, hem de fotoğrafı derinlemesine çekiyor. Detaylardan çok fazla anlamıyorum ama kalitede bayağı avantaj sağlıyor.

Son düzenleme:

neyalansoyliyim

Asistan
Reaksiyon puanı
27
bloother hocam valla şu sizin batarya sürenizi alamıyorum hiç ya :) max 6 saat gördüm ama gerçi twitter yoğun kullanıyorum facebook açık arkada snapchat de kullandığımdan kamerayı kullanıyor uygulama sanırım o biraz fazla tüketiyor. bir de 1080p kullanıyorum. ama her şeye rağmen sadece 3g'de mesela en yoğun kullanımda saat veriyor. sadece 3g açıkken şarj %75'i gördüğünde 1.30 saat ekran süresi görsem içim bi rahat edecek ama hep 1 saat :) bi ara da 720p kullanmayı deneyim bakayım. ama benim yeğenim de hepsiburadadan çift simli ithalat garantili aldı telefonu. ben twitterı ne kadar yoğun kullanıyorsam o facebooku daha yoğun kullanıyor. snapchat de kullanmaya başladı. ama batarya süresi daha iyi diyebilirim. yurt dışı cihazları batarya konusunda bir tık avantajlı gibi ya.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
bloother hocam valla şu sizin batarya sürenizi alamıyorum hiç ya :) max 6 saat gördüm ama gerçi twitter yoğun kullanıyorum facebook açık arkada snapchat de kullandığımdan kamerayı kullanıyor uygulama sanırım o biraz fazla tüketiyor. bir de 1080p kullanıyorum. ama her şeye rağmen sadece 3g'de mesela en yoğun kullanımda saat veriyor. sadece 3g açıkken şarj %75'i gördüğünde 1.30 saat ekran süresi görsem içim bi rahat edecek ama hep 1 saat :) bi ara da 720p kullanmayı deneyim bakayım. ama benim yeğenim de hepsiburadadan çift simli ithalat garantili aldı telefonu. ben twitterı ne kadar yoğun kullanıyorsam o facebooku daha yoğun kullanıyor. snapchat de kullanmaya başladı. ama batarya süresi daha iyi diyebilirim. yurt dışı cihazları batarya konusunda bir tık avantajlı gibi ya.
Ben de normalde 8 saat alamıyorum ama bu süre, genellikle gece olduğu için parlaklık çoğunlukla sıfıra yakın idi. Hem 720p, hem akıllı modda kullanınca 7.5 saat çok rahat alıyor. Bayağı da yoğun kullandım üstelik.

neyalansoyliyim

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Ben de normalde 8 saat alamıyorum ama bu süre, genellikle gece olduğu için parlaklık çoğunlukla sıfıra yakın idi. Hem 720p, hem akıllı modda kullanınca 7.5 saat çok rahat alıyor. Bayağı da yoğun kullandım üstelik.
hocam kamera yoğun kullanımlı bir gün geçirip batarya sürenizi tekrardan paylaşabilir misiniz? yani bol bol fotoğraf çekmeli bir günün ardından diğer uygulamalarınızı da aynı yoğunlukta kullanmaya devam ederek ama. tabi kamerayı açıp fotoyu çekip hemen kapatarak da değil foto çekerken böyle her seferinde en az 15-20 saniye kamera açık kalsa. acaba bu nasıl etkileyecek performansı. özellikle gündüz dışarda fotoğraf çekimi sıcak bir havada. bunu merak ediyorum eğer deneyimleyebilirseniz bir şekilde paylaşabilirseniz sevinirim

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Sen g2 kullanırken de 9 saate varan süreler alıyordun ben ise en fazla 6.5 saat görmüştüm mesela.Başkası olsa şaşırırdım ama sen olunca şaşırmadım dokunuşunda bereket var senin :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sen g2 kullanırken de 9 saate varan süreler alıyordun ben ise en fazla 6.5 saat görmüştüm mesela.Başkası olsa şaşırırdım ama sen olunca şaşırmadım dokunuşunda bereket var senin :D
Eyvallah. :) Sistemi optimize kullanmak gerekiyor. Bir çok şeyi kısmadan, kontrol altında tutarak, ihtiyacın kadarıyla kullanmak önemli. Telefonu ilk elime aldığımda, ayarları a'dan z'ye kurcalarım, geliştirici seçeneklerine kadar en ince ayrıntısıyla ayarlarım.

G2'de hiç unutmam, sadece wifi ile tam 9 saat 50dk ekran süresi almıştım. :D Ama o süreyi alırken, telefonu elimden hiç bırakmamıştım.

musoceans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Telefonu açıp kapatmak özellikle ram kapasitesini olumlu yönde etkiliyor...otomatik olarak kullanıım süresini de etkileyecektir...
hala tam uyumlu bir ekran koruyucu film yada temperli cam bulamadım

APOTT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İzlediğiniz karşılaştırmanın linkini atar mısınız?

GeorgeZzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Kullanicilarin hepsine soruyorum. Şu anki aklınız olsa yine p9 u alirmiydiniz ? Ve neden alirdiniz veya almazdiniz ? merakla cevaplarinizi bekliyorum ona gore vodafone dan fatura uzerine almayi dusunuyorum.
:)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben şimdi olsa P9 Plus alırdım. Yazılım ve tasarım oldukça iyi. Donanım tarafında da P9 Plus'ın ekstraları var.

sax105d7243

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Eğer geliştirici seçeneklerinden animasyon ayarlarını kapalı yaparsanız daha fazla ekren süresi alabilirsiniz.
Ben 8 saat 42 dakika ekran suresi almıştım. Parlaklık hep fuldeydi ve wifi hep acik. Google play arkaplanda guncelleme yapiyordu. Bu sırada colin mcrae rally ve gta vc oynuyodum.

Resim atamıyorum özür dilerim.
Ekran süresi ni atayım dedim 27 dakika yüklenmesini bekledim. En sonunda hata verdi.

GeorgeZzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Eğer geliştirici seçeneklerinden animasyon ayarlarını kapalı yaparsanız daha fazla ekren süresi alabilirsiniz.
Ben 8 saat 42 dakika ekran suresi almıştım. Parlaklık hep fuldeydi ve wifi hep acik. Google play arkaplanda guncelleme yapiyordu. Bu sırada colin mcrae rally ve gta vc oynuyodum.

Resim atamıyorum özür dilerim.
Ekran süresi ni atayım dedim 27 dakika yüklenmesini bekledim. En sonunda hata verdi.
Hocam sorumu yanıtlarmısın sende huawei kullanıcısıysan :)

APOTT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kullanicilarin hepsine soruyorum. Şu anki aklınız olsa yine p9 u alirmiydiniz ? Ve neden alirdiniz veya almazdiniz ? merakla cevaplarinizi bekliyorum ona gore vodafone dan fatura uzerine almayi dusunuyorum.
:)
Alırdım. Güzel cihaz. Her konuda yeterli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...