- Konuyu başlatan
Bloother
Rektör
Telefonu 1,5 saattir mobil veri ile kullanıyorum. Telefon sıcaklığı bu şekildedir. Kasada hissedilir sıcaklık yok. Ilık ile soğuk arası. Metal olmasına rağmen bu sıcaklığı hissetmemek beni şaşırttı doğrusu.

Bu lg nin klavye özelliğidir t9 olması lazım v10 da bulamadımHmmm ozaman ay daha düsunmem gerekecek.diger klavye tek elle rahat kullanamadigmdan bu tarz seciyorum.ama kullanablrm heralde
Burada bahsettiğim karanlık çekme olayı fps'den dolayıymış. Video çekimini 60fps'ye almışım o yüzden normalden daha karanlık görünüyormuş. Yani bu konuda bir sıkıntı yokmuş arkadaşlar.. Video çekimleri normal..Video çekimi düşük ışıkta normalden biraz daha karanlık çekiyor. Sebebini bulamadım bir türlü. Yazılımsal bir sorun diye düşünüyorum. Ağır çekim videosu da video çekimiyle aynı aydınlığa sahip. Genelde ağır çekim çok daha karanlık olurdu ama bunda o karanlık görüntü yok.
Kamera çekim seçenekleri:
![]()
Fotoğraf, video ve ağır çekim arasındaki aydınlık farkları:
![]()
![]()
![]()
Video çekimlerinde görüntü daha da yakınlaşıyor bir de. Aslında fotoğraf çekiminde görüntü uzaklaşıyor desek daha doğru olur. Fotoğraf çekimi daha geniş açılı.
Sizde v10mu var.ben inceledigm yerde gördum sankiBu lg nin klavye özelliğidir t9 olması lazım v10 da bulamadım![]()
EvetSizde v10mu var.ben inceledigm yerde gördum sanki
Iyi gunlerde kullanin.
Teşekkür ederim.Iyi gunlerde kullanin.
Şimdilik sadece bende var sanırım. Almanya'dan MediaMarkt'tan 550€'ya aldım geçen ay.P9 sahibi arkadaşlar nereden aldınız telefonu ?
Hayırlı olsun güle güle kullanın telefonu 2-3 cümleyle özetlemek isteseydiniz nasıl özetlerdiniz ?Şimdilik sadece bende var sanırım. Almanya'dan MediaMarkt'tan 550€'ya aldım geçen ay.
Her işi fazlasıyla görüyor. Kalite, (göreceli olarak) şıklık, performans, kullanışlılık bir arada.Hayırlı olsun güle güle kullanın telefonu 2-3 cümleyle özetlemek isteseydiniz nasıl özetlerdiniz ?
Hiç sorma, adam gibi eleştirseler tamam diyeceğim. İftirayla karalama yapmak nedir anlamıyorum. Telefon alt tarafı. Neden yalan söylüyorsun. Varsa bir sorunu, kullandıysan anlat. Varsayımlarla telefon eleştirmeyi de bu forumda gördüm..Haksızlık yapıyorlar şu telefona.Üzerinde ısırılmış elma yok diye ya da Samsung yazmıyor diye millet kötülüyor ya,deli oluyorum...
Gelse de görsek incelesek bir an önce hangi renge sahipsiniz hangisini alırdınız yine alsaydınızHer işi fazlasıyla görüyor. Kalite, (göreceli olarak) şıklık, performans, kullanışlılık bir arada.
Hiç sorma, adam gibi eleştirseler tamam diyeceğim. İftirayla karalama yapmak nedir anlamıyorum. Telefon alt tarafı. Neden yalan söylüyorsun. Varsa bir sorunu, kullandıysan anlat. Varsayımlarla telefon eleştirmeyi de bu forumda gördüm..
Titanyum gri kullanıyorum ve tavsiye ediyorum. Çünkü siyah ön panel bütün duruyor ve çok şık bir görüntü sağlıyor. Diğer renklerde ekranın kenarında siyah ince çerçeve göze batabilir.Gelse de görsek incelesek bir an önce hangi renge sahipsiniz hangisini alırdınız yine alsaydınızkamerası hızlı çekiyor mu galeriye geçerken bekleme yapıyor mu ?
Peki gece çekim performansı nasıl F2.2 diye beni düşündürüyor o özellik gece çok gezen biriyim.Titanyum gri kullanıyorum ve tavsiye ediyorum. Çünkü siyah ön panel bütün duruyor ve çok şık bir görüntü sağlıyor. Diğer renklerde ekranın kenarında siyah ince çerçeve göze batabilir.
Kamerası yeterince hızlı. Çekerken ya da galeriye geçerken bekleme yapmıyor. Ekran kapalıyken hızlı çekme özelliği de var diğer telefonlarda olduğu gibi.
Normal. Aslında tripod tarzı sabitleyebileceğin bir şey olursa çok iyi gece çekimleri var.Peki gece çekim performansı nasıl F2.2 diye beni düşündürüyor o özellik gece çok gezen biriyim.
Gayet güzel bunu normal mod mu gece modunda mı çektin bir de gece modunda çekerken çok bekletiyor mu insanı ?Normal. Aslında tripod tarzı sabitleyebileceğin bir şey olursa çok iyi gece çekimleri var.
Ekli dosyayı görüntüle 5186
Gece modunda. Karanlığa göre uzatıyor süreyi. 10-15 saniye beklettiği de oluyor. tripod şart yani.Gayet güzel bunu normal mod mu gece modunda mı çektin bir de gece modunda çekerken çok bekletiyor mu insanı ?
Uzun ya telefon beni çok cezbetti ama note 5 le arasında kaldım eğer 1900-2000tl arasında çıkarsa Sony xperia x de bu araya girecek.Gece modunda. Karanlığa göre uzatıyor süreyi. 10-15 saniye beklettiği de oluyor. tripod şart yani.