tengribizmenemen
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 485
Kanım kaynadı bu alete ya,@Bloother kardeşim sağolasın telefonu almadan almış gibi olduk 

Aynen on numara cihaz gibi duruyor ama fiyatı çok yüksek özelliklerine kıyasla 2000 den fazlasını hak etmiyor 2000 den sonra iphone 6s,s7,htc 10 var g5 i saymıyorum ona 1500tl bile fazla sırf donanımı için.Gittigidiyor'da 2400TL'ye, yanında 550TL'lik Harman Kardon Bluetooth Hoparlör hediye.
Ram kullanımı nasıl ?Eğer bütçeniz iyiyse Huawei P9 Plus modelini bekleyebilirsiniz. Fiyatları yüksek ama sadece Huawei değil, diğer firmaların da fiyatı yüksek. Hangi marka olursa olsun 2000 üzerine karşıyım. İlla da param var alırım derseniz Huawei P9 Plus çok iyi bir telefon.
Benim kullandığım 32GB hafıza, 3GB RAM modelidir.
1.2GB boş RAM oluyor en az. açılışta 2GB'a yakın başlıyor. Sonra kullandıkça, yoğunluğa göre azalıyor.Ram kullanımı nasıl ?
Evet uzun zamandır satışta o zaten sadece Gold ve 32gb versiyonu var ben 64gb ları bekliyorum eğer haftaya gelmezlerse telefon felan almayacağım alacağım Samsung galaxy tam s2 yiSadece Gold mu var?
kirin işlemcilerin snapdragon işlemcilerden geri kalır yanı yok ondan sordum. Yekpare kasalar bana göre yıllar içerisinde bir çok cihazda ısınma sorunu artan modeller çünkü.Isınma durumu normal. Ağır bir oyun oynamıyorum. El yakacak kadar ısınmıyor. Çoğunlukla hissedilmiyor.
Isındığı zamanlar, koltuk gibi yüzeylere koyup kullanırken ısınıyor. Isıyı, kumaştan dolayı atamıyor çünkü. Bir de güneş altında yüksek parlaklık kullanırken ısındığını farkettim.
Genelde 720P düşük parlaklık kullanıyorum. İşlemci 40-45 arasında geziyor. Performans modunda kullanıyorum ve sürekli mobil veri ile konum açık oluyor.
İşlemciyi çok kullanan bir şey yaparsan 50-55 arasına çıkar. Metal kasa olmasına rağmen yine de hissettirmiyor fazla. Isıyı çok çabuk atıyor kasadan.
40-45C sıcak bir değer zaten ısınıyor telefonkirin işlemcilerin snapdragon işlemcilerden geri kalır yanı yok ondan sordum. Yekpare kasalar bana göre yıllar içerisinde bir çok cihazda ısınma sorunu artan modeller çünkü.
ama artık bu mobil işin de suyu çıktı..
Bloother hocam öncelikle elinize sağlık boyle bi konu başka hic bi forumda yok ben telefonu tasarım arayüz parmak izi konusunda oldukça beğendim. Kamerasından falan bahsetmeye gerek yok sanırım.. Sadece batarya konusu kafama takılıyor ukt videosunda baya gommusler ama ondan ziyade başka bi iki yerde daha denk geldim sizin görüsünüz nedir bu konuda yanı 1 günü rahat çıkarıyor mu? Daha spesifik sormak istediğim soru ise 720p ve standart modda aldığınız ekran suresi tam olarak nedir ?
40-45 derece eline gelip gelmemesi önemli değil ki performans anlamında sıkıntı olur sen antalya gibi bir yerden yaşıyorsun yazın 35-40C sürekli telefon tamam sana hissettirmiyor ama performansından da kısar boşuna mı SD 810 a laf yaptılar tamam o kadar ısınmıyor Z5 te ki kadar ısınıyor anladığım kadarıyla ama z5 cam bu metal olduğundan hissettirmiyor.40-45 derece sıcak değil arkadaşlar. Metal olduğu halde 43 dereceye kadar elinizle hissetmeniz zor. Ondan sonra hafiften ısınmaya başlıyor.
Hangi modlar var ki ?Dur bakalım, henüz performans kaybım olmadı. Akıllı modda, gecikme, zorlanma görülmüyor. Genelde akıllı mod kullanıyorum. Çünkü normal kullanıcıyım.
(Bence hiçbirine verilmez tabi ki ama) Peki S7 ve G5'e verilir de bu telefona neden verilmez? Antutu'da düşük puan aldığı için mi?Bu telefona 2400 bence verilmez.o fiyat s7 ve G5 dururken
S7 ye verilir de G5 e verilmez(Bence hiçbirine verilmez tabi ki ama) Peki S7 ve G5'e verilir de bu telefona neden verilmez? Antutu'da düşük puan aldığı için mi?
G5 e göre kıyasladım s7 daha iyi g5 ten fiyatlar yurt dışı ülkelerinde ki insanlar için normal ama bizim için çok pahalı bence bir cihaza 2000 Tl den fazla para vermek gereksiz lüks oluyor. P9 bir amiral gemisi telefon ama o rakipleri varken bilinçsiz insanlar benchmarklara bakarak aldıklarından diyor bu 130k almış bu 100 k aynı para kameraya bakıyor aaa f1/7 gece gündüz oldu deyip alıyorlar ben s7 nin kamerasını çok beğeniyorum ama p9 kadar doğal değil kamerası günlük kullanımda aralarında bir fark yok aslında.S7'ye hiç vermem...