Huawei P9 Kullanıcılar Kulübü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
hocam müsait olduğunuzda deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. bekliyorum yazacağınız her bir kelimeyi :) özellike şarj durumunu detayıyla sürekli paylaşabilirseniz çok sevinirim. ekran süresini kullandığınız uygulamaları kamera ile sürekli foto çekerek. çünkü sürekli değişebilir ekran süresi o yüzden eğer mümkünse rica ediyorum sizden. telefonun hızından ve kamerasından artık şüphem yok ama en önemli şey batarya ve bunu sürekli görmek istiyorum paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Son günlerde düzenli şarj etmediğim için ekran süresi paylaşmıyorum. Bazen %30'da takıp %70 civarı çektiğim oluyor. Düzenli şarj durumlarında paylaşırım, diğer türlü doğru sonuçlar çıkmaz.
Aslında bugün Antalya 57 derece idi. Tam test havasıydı ama fırsatım olmadı pek.

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
@Bloother üstad sen bu telefonu alalı baya oldu ilk başlarda seni sıkmak istemedim 'o su nasıl bu su nasıl' diye. Ama şu anda tecrübelerini bir anlatabilir misin ? Genel olarak, müsait olduğunda... Ha ve bir de telefonu nereden aldın ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Normalde 40-41 derecelerde seyreden telefon, sıcaklıkların 45 derece üstüne çıkmasıyla 49-50 derecelerde seyrediyor ama en ağır şartlarda yine de 55-56 dereceyi geçmiyor. İşlemciden ısıyı iyi uzaklaştırıyor, tabi bu da bir süre sonra eline yansıyor. Metal olduğu için sıcak havadan etkilenerek fazla ısınıyor.
Telefondan herhangi bir şikayetim olmadı. Eksikliğini hissettiğim bir şey yok ama bu sizin de hissetmeyeceğiniz anlamına gelmez. Herkesin beklentisi farklıdır.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şarj kablosu çok yavaş. Öyle ki, kullanırken şarj etmiyor. Bir tane hızlı şarj kablosu alacağım bakalım fark edecek mi? Fark etmezse o zaman sorun telefondadır.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şarj olurken ısınma olmuyor. Şarjda yoğun kullanırsan oluyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Havalar ısındı, telefon iyice ısınmaya başladı. Çok sıcak yerde yaşıyorsanız telefonlarda oyun oynamayın.

neyalansoyliyim

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Hocam almanyadan almistiniz telefonu. Almanyada mi yasiyorsunuz? Turkiyede yasiyorsaniz eger pasaport kaydi yaptirmadan imei attirabilir miyiz? Bir de bir pasaporta 2 cihaz kaydediliyor mu? Arkadasim suan amerikada sorduracagim telefonun fiyatini vs. o yuzden size bir sormak istedim

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Türkiye'deyim. Pasaporta kaydettim. 1 pasaporta 2 yılda 1 telefon kaydediliyor. imei atabilirler ama ne kadar sağlıklı olur bilmem. İthalatçı garantili almak daha mantıklı bence. Keşke biraz daha bekleyebilseydim.

neyalansoyliyim

Asistan
Reaksiyon puanı
27
İmei sıkıntı olabilir kirin işlemciler olduğundan.
anladım xiaomi'ye rahat atıyorlar da o yüzden sormak istedim.

peki bu pasaporta kaydolduğu anda bir daha kayıtla vs ile işim bitiyor değil mi? pasaportun süresi falan dolsa mesela. benim pasaportum yok yani başka bulmam şart tabi. ithalat garantili titanyum grinin piyasaya düşmesini bekliyorum ama bir türlü düşmedi hep gold var.

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160

peki bu pasaporta kaydolduğu anda bir daha kayıtla vs ile işim bitiyor değil mi? pasaportun süresi falan dolsa mesela. benim pasaportum yok yani başka bulmam şart tabi. ithalat garantili titanyum grinin piyasaya düşmesini bekliyorum ama bir türlü düşmedi hep gold var.
Aynen ben de onu bekliyorum pasaport konusunda bir bilgim yok ama titanyum gri düşsün ya onu alacam ya sony xperia x i ama 2000 tl nin altında olması şart fiyatının.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Evet, kayıt olduktan sonra işiniz bitiyor, artık cihaz çöpe atana kadar kayıtlıdır.
Ya bir siteler buldum nefis fotolar cekmisler bu telefon cekmis olamaz dersiniz. Muhtesem ya

Ya gercekten o tlfon çekmediyse.ben güvenemiorum çicek böcek fotolarina ya.bana kullanan birinin çekip gercek fotolar koymasi daha inandirici gelior.mesela @Bloother gerceklestirebilir bunu zahmet olmayacaksa.
Onun için işin ehli olmak lazım. Ben o kadar güzel fotolar çekemiyorum. Ayarlamaları iyi yapamıyorum. Ama çekimler gayet iyi. Tripot olsa çok güzel gece çekimleri yapılır.

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Evet, kayıt olduktan sonra işiniz bitiyor, artık cihaz çöpe atana kadar kayıtlıdır.

Onun için işin ehli olmak lazım. Ben o kadar güzel fotolar çekemiyorum. Ayarlamaları iyi yapamıyorum. Ama çekimler gayet iyi. Tripot olsa çok güzel gece çekimleri yapılır.
Öyle prfsyonl foto istemiyorum ya evinizdeki bi saksidaki çicek olur.sehpa uzerndeki bardak olur bu tarz seyler.
Netteki fotolar bana oynanmis gibi geliyor.

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
8cee0d8c2a14fb1b87d5b95588d5b2b6.jpg

Mesela böyle bisey tlfnu alip direk çekmek.bu flasla çekildi suan cektim.g5 le.arasindaki karslastirmayi yapabilrmiyimki burdan.

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
b8493dbf8e4b62d2aab15a65b36d9996.jpg

Mesela bunuda bugun cektm gün icinde öndeki göruntuyu net arkayi flu yapiyor.ben birsey yapmiorum kendi ayarliyor.p9dada bu tarz cekimler olablrmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...