Huawei P9 Kullanıcılar Kulübü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
Buna cevap vermem için hepsini alıp tek tek test etmem lazım.. :) Yukarıda gösterdiğim koruyucu 21.90₺.. Ekranın çizilmesini önlüyor, görüntüyü bozmuyor ve varlığı hissedilmiyor.. Düşmelerde ekranı ne kadar korur dersen, o ekranın kırılacağı varsa hiçbir şey koruyamaz zaten.. :) Telefon dik düşse ekran yine kırılır.. Ayrıca bu ekranlar 2.5D olduğu için koruyucu %100 kaplayamamaktadır.
Anladım hocam yine de beni çok aydınlatttınız çok sağolun hayırlı geceler.

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Kullandım tasarım süper pil performansı kötü kamera süper donanım fiyatına göre kötü

askimm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S7 de en fazla aldığım ekran süresi 5 saat 15 , dakaydı bunda.günlük s7 de olan işlemleri yaptım ilk kulandım test etdim 5 saat çıktı ikinci gün 6 saat yakın çıktı 2 inci gün daha youn kullanmıştım halbuki günü çok rahat çıkarıyor yani ...ekran koruyucu da şu nano teknoloji cami var yok gibi ekranda doğu bank sirkeciden.almıştım ..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
S7 de en fazla aldığım ekran süresi 5 saat 15 , dakaydı bunda.günlük s7 de olan işlemleri yaptım ilk kulandım test etdim 5 saat çıktı ikinci gün 6 saat yakın çıktı 2 inci gün daha youn kullanmıştım halbuki günü çok rahat çıkarıyor yani ...ekran koruyucu da şu nano teknoloji cami var yok gibi ekranda doğu bank sirkeciden.almıştım ..
Benim 8 saatlik ekran sürem, önceki sayfalardan birinde mevcut.. Düşük parlaklıkla bu süre alınabiliyor. Telefonun şarjını ekran çok etkiler.. Telefon kullanmayı bilmeyenler gelip, bataryası çok kötü diyor..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Parmak izi sensörü, lateks eldiven varken bile okuyabiliyor.. Hayret ettim..

askimm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ark p9 la yuklu gelen klavye beyendim kullaniyorum ama bu.ustde tahmin ckio biR trlu kapatamadim ayarlara her seyi.kapatdim gene cikiyo :(

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bende de kapalı değil. Swiftkey gibi sanırım, tahminleri kapatılamıyor. Ben swiftkey kullanıyorum. Tahminlere alıştım.

response

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Pil konusunda elestirenlere gercekten hayret ediyorum. Ben normal kullanimda çok rahat 1,5 günü çıkarıyorum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
İyileştirme güncellemesi geldi Almanya cihazları için.
Screenshot_2016-10-28-14-30-08.png

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ağ hızını görüntüleme özelliği sonunda L09'a da geldi..
Screenshot_2016-10-28-17-05-30.png

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bende B141 ile biten versiyon var ondada gosteriyor. Hocam bir de sanal tuşlari nasil ayarladiniz.Root mu var?
Hayır root yok, tema ile ayarlanabiliyor. Yazı tipi ve durum çubuğu göstergeleri de değiştirilebilir. Hatta kısayol paneli ve güç paneli simgeleri de..

Gokhanvardar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. Ben bugun yeni aldim telefonu. Merak ettigim bir kac soru var. Telefonun eminim bir suru farkli islevi var. Bunlari ogrenebilecegimiz bir video veya site varmi ? ayrica telefon kilitliyken gelen bildirimleri direk gorme gibi bir durum yokmu ? Telefon ekraninda ? Yani kilit kapali durumda iken ayni iphone weya samsung gibi ? Yardimci olursaniz sevinirim

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Merhabalar. Ben bugun yeni aldim telefonu. Merak ettigim bir kac soru var. Telefonun eminim bir suru farkli islevi var. Bunlari ogrenebilecegimiz bir video veya site varmi ? ayrica telefon kilitliyken gelen bildirimleri direk gorme gibi bir durum yokmu ? Telefon ekraninda ? Yani kilit kapali durumda iken ayni iphone weya samsung gibi ? Yardimci olursaniz sevinirim
HiCare uygulamasından klavuza bakabilirsin.
Kilit ekranı ayarlarından bahsettiğin ayarları yapabilirsin.

response

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ayarlardan bildirim paneli&durum cubugu sekmesinden bildirim yoneticisine girerek istedigin uygulamanin bildirimini kilit ekranina atayabilirsin.

Gokhanvardar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardimlar icin cok tesekkurler. Birsey daha dikkatimi cekti fakat emin degilim. İnstagramda gordugum videolarin goruntu kalitesi dusuk gibi geldi. Bole bir durum olabilir mi ?

response

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Yardimlar icin cok tesekkurler. Birsey daha dikkatimi cekti fakat emin degilim. İnstagramda gordugum videolarin goruntu kalitesi dusuk gibi geldi. Bole bir durum olabilir mi ?
Bende oyle bir durum yok. Pil yoneticisinden ekran çözünürlüğünü azaltmis olmayasınız ? Tabi gecis yaptiginiz cihazdan goz alışkanlığı da olabilir diye düşünüyorum.

oğuzhan akcay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
herkese merhaba arkadaşlar bu sitede aranıza yeni katıldım ve yaklaşık 5 aydır p9 kullanıyorum ve görüşlerimi objektif bir biçimde aktarıcam
öncelikle önceki telefonum iPhone 6s'ti ve iPhone'dan artık sıkıldığım için bir değişiklik yapma ihtiyacı hissettim ve huawei hakkında genel olarak hep olumlu yorumlar okuyunca bu cihazı denemek istedim ve haziran ayından itibaren kullanıyorum. açıkçası biraz tereddütlerim vardı ios'dan sonra ios'un akıcılığını stabilitesini arar mıyım diye ama androidde artık o sorunların aşıldığını birçok kullanıcıdan duydum. p9'u aldığım günden bu yana o kadar yoğun bir şekilde kullanmama rağmen en ufak bir takilma tekleme yaşamadım. açık konuşayım; ben böyle bir stabilite deneyimi, böyle bir akıcılık, serilik iPhone'larla geçen 4 senemde bile görmedim! bu konuda tek kelimeyle mükemmel bir telefon.
fotoğraf çekimi inanılmaz bana kalırsa. ama ois olmamasından dolayı hareketli çekimlerde eksikliğini hissediyorsunuz ama onun dışında sabit düşük hareketli çekimlerde hiçbir sıkıntı yok.
videosu 6s'ten sonra kötü. özellikle ağır çekim ve hızlı çekim modu facia diyebilirim.
batarya ilk günlerde de iyiydi ama şuanda daha bir rayına oturdu bence gün içinde internet, sosyal medya, diğer işlemler vs full 1 günü rahat çıkarıyor. artık şarj makinesi boynumda dolaşmıyorum.
ekranı bana göre oldukça kaliteli ama s7 edge gibi bir ekrana alışık olan birisini tatmin etmeyebilir ama genel olarak görüntü kalitesi olsun parlaklık kontrast falan çok güzel
parmak izi rakipsiz diyebilirim. dokun-aç gibi birşey olmuş. hiç hata vermiyor ve çok hızlı
oyun performansı hakkında çok detaylı bilgi veremem çünkü oynadığım tek oyun dead trigger. o da surekli değil. ve ondan da hiçbir sıkıntısı yok, akıcı, takılma veya ısınma vs yok.

kısaca bu cihazı gördükten sonra iPhone'a olan tüm sempatimi yitirdim ve diğer markalar da bir çekicilik göremiyorum (xiaomi hariç!)
evet rakiplerine göre ois, 4k gibi eksiklikleri var fakat telefon herşeyiyle kaliteli. hiçbir kronik yada başka saçma sapan sorunları yok. ilk defa bir telefonu bu kadar çok beğendim memnun kaldım tasarımı çizgileri çok hoşuma gitti ve uzun süre kullanmayı düşünüyorum p10 çıkana kadar. simdilik aklıma gelenler bunlar

Son düzenleme:

Gokhanvardar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonun şarjı bitmeye yakin,yani %5 den assagida olduğunda ekran ışığının sürekli yandığı fark ettim ama cozemedim. Ayrıca %1 i girmeden kapanıyor sanirim. Birde keşke klavyesi daha güzel olabilseymis. Klavye harf ve renk duzeni geliştirilebilir. Benim telefonu aldığının 2. Gunu bugün şarjı azken sanki yavaşlama hissettim. Nedenini bulamadım. Belki de bana öle gelmiştir.

siegreich

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir aydır Huawei P9 kullanıcısıyım. Şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım Windows işlemci bir telefondan android deneyimini bu cihazla yaşamak keyifli oldu gerçekten. Ben yeni keşfettim ama sizden bilenler vardır belki yine de paylaşmak istedim ana ekran da boş kısımda parmağınızın birini koyup aynı anda giğer bir parmağınızla herhangi bir klasörün üzerinden sürüttürdüğümüzde gizli uygulamalar diye bir kısım açılıyor ve buraya istediğiniz uygulamaları yerleştirip gizli bir uygulama klasörü oluşturabiliyoruz. En kısa zamanda ekran videosunu da paylaşacağım.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşın anlatmaya çalıştığı Gizli Uygulamalar özelliğini, 2 parmağınızla ekranda zoom in hareketi yaparak açıyorsunuz. Bu özelliğin benzeri LG G2'de vardı. Bu hareketle uygulamalar ekrandan kayboluyordu ve sadece duvar kağıdını görüyorduk.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Edit: Silinebilir.

contempt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bir aydır Huawei P9 kullanıcısıyım. Şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım Windows işlemci bir telefondan android deneyimini bu cihazla yaşamak keyifli oldu gerçekten. Ben yeni keşfettim ama sizden bilenler vardır belki yine de paylaşmak istedim ana ekran da boş kısımda parmağınızın birini koyup aynı anda giğer bir parmağınızla herhangi bir klasörün üzerinden sürüttürdüğümüzde gizli uygulamalar diye bir kısım açılıyor ve buraya istediğiniz uygulamaları yerleştirip gizli bir uygulama klasörü oluşturabiliyoruz. En kısa zamanda ekran videosunu da paylaşacağım.
Güzelmiş ben bu özelliği bilmiyordum öğrenmiş oldum. Bunun gibi gizli kalmış başka özellikler varsa paylaşın lütfen

oğuzhan akcay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
telefonun en hoşuma giden pratik bulduğum özelliği ise tek elle parmağın yetişemediği yerlerde sanal tuşları baştan sona kaydırınca ekran küçülüyor ve tek elle kullanım kolaylaşıyor

DrTom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır root yok, tema ile ayarlanabiliyor. Yazı tipi ve durum çubuğu göstergeleri de değiştirilebilir. Hatta kısayol paneli ve güç paneli simgeleri de..
Bilader nasil yapildigini aciklarsan sevinirim 3. Parti tema ile mi yapiyorsun bunlari yoksa tema bolumundek temalarla mi telefonunun temasini atabilir misin rica etsem

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Marketten Emui Theme Editor yükleyerek istediğin temayı yapabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...