Huawei P9 Kullanıcılar Kulübü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

response

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Kılıf öneriniz var mı acaba ? Spigen dışında.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben bunu kullanıyorum. Kesimleri çok iyi. Şarj ve kulaklık girişleri yeteri kadar geniş. Sadece biraz kalın..
1477046587621-1954322999.jpg
1477046612389-26768428.jpg

response

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Telefonu aldığım bayide maalesef titanyum gri kalmamıştı bende beyaz almak zorunda kaldım o yüzden siyah kılıflara pek olumlu bakmıyorum.Genede sağolun tavsiyeniz için.
Farklı renkler bakabilirsin elbette.. Bu tarz kılıflarda, silikon kısım sabit siyah oluyor ama plastik çıkarılabilir kısımların renkleri değişebiliyor. Sert silikon şeffaf kılıflardan tavsiye ederim.

response

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Farklı renkler bakabilirsin elbette.. Bu tarz kılıflarda, silikon kısım sabit siyah oluyor ama plastik çıkarılabilir kısımların renkleri değişebiliyor. Sert silikon şeffaf kılıflardan tavsiye ederim.
Teşekkürler.

askimm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ark bu kamera ters cekme olayi yasayan varmi on kamera candy kamera birde orj kmerasi ters cekiyo...

koyumavi12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar p.tesi urunu almaya karar verdim.lakin göz ardi ettigim bir konu varmis.Sar değeri.baktim neymiş ne degilmis diye.cok ciddi bisey.yani hiç umursamazdım ama diğer telefonlarla aralarında 2 kat fark var.sagligimizdan olmayalim? Bilen birisi varsa anlatabilir mi?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar p.tesi urunu almaya karar verdim.lakin göz ardi ettigim bir konu varmis.Sar değeri.baktim neymiş ne degilmis diye.cok ciddi bisey.yani hiç umursamazdım ama diğer telefonlarla aralarında 2 kat fark var.sagligimizdan olmayalim? Bilen birisi varsa anlatabilir mi?
Bunu bu kadar dert ediyorsanız almayın. Benim herhangi bir şikayetim yok bu konuda.
1.43w/kg kafa SAR değeri var, sınır 2.0W/kg.. Huawei resmî açıklamasında bunun insan sağlığına zararlı olmadığını savunuyor. Güvenmiyorsanız almamakta özgürsünüz..

koyumavi12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Asl
Bunu bu kadar dert ediyorsanız almayın. Benim herhangi bir şikayetim yok bu konuda.
1.43w/kg kafa SAR değeri var, sınır 2.0W/kg.. Huawei resmî açıklamasında bunun insan sağlığına zararlı olmadığını savunuyor. Güvenmiyorsanız almamakta özgürsünüz..
Aslinda almayi cok istiyorum.sormak istedigim soru biraz farkliydi.diyorlar ki sar değeri telefonun cekiminde sorun varsa fazlalasir.o veriler de maksimum veriler.telefonum cekiyorsa bi sorun yoksa o maksimum değer haricinde daha az bi degerde sar degeriyle mi karsılasırım.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Asl
Aslinda almayi cok istiyorum.sormak istedigim soru biraz farkliydi.diyorlar ki sar değeri telefonun cekiminde sorun varsa fazlalasir.o veriler de maksimum veriler.telefonum cekiyorsa bi sorun yoksa o maksimum değer haricinde daha az bi degerde sar degeriyle mi karsılasırım.
Buna ek olarak, P9'da daha güçlü antenler var.. Bunun karşılaştırmasını bizzat kendim yaptım.. Bir önceki telefonum olan LG G2'nin 2 katı daha iyi çekim gücüne sahip..

mustafa431

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende çekim gücünün çok iyi özelliklerinden biri olduğunu biliyorum ve tecrübe ettim

mustafa431

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ama telefonla ilgili anlamlandiramadigim 2g ve4g de şarjı super gidiyor 3gde performansi çok kötü...anlayamadım gitti????

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ama telefonla ilgili anlamlandiramadigim 2g ve4g de şarjı super gidiyor 3gde performansi çok kötü...anlayamadım gitti????
3G bağlantısı, en çok şarj yiyen bağlantıdır. 2G ve 4G daha az şarj tüketir. Bu, normaldir.

mustafa431

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizinde bilmediğiniz yok maşallah...bir soru daha bu bildirim ışıklarının uygulamaya göre rengini ayarlayabiliyorsunuz...

Son düzenleme:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sizinde bilmediğiniz yok maşallah...bir soru daha bu bildirim ışıklarının uygulamaya göre rengini ayarlayabiliyorsunuz...
Evet, destekleyen uygulamalarda, uygulamanın kendi ayarlarından ayarlanabiliyor (Whatsapp, Telegram gibi). Onun dışında, bildirim rengi ayarlamayı desteklemeyen uygulamalar için marketten uygulama yüklenebilir. Light Manager, LightFlow, Led Blinker gibi uygulamalar bu işi görecektir. Bildirim ledinin renk yelpazesi oldukça geniş. Benim görebildiğim renkler: Turkuaz, mavi, sarı, kırmızı, yeşil, mor, beyaz..

iceliker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kulaklıkta bir problem olabilir mi?
Haklıymışsın :) sorun kulaklıkta. benim kız dışarıdan 10 liraya aldığı kulaklıkla benimkini değiştirmiş. itiraf etti :P Ama yinede müzik dinlerken equalizer ayarlarını yapamamak kötü.

iceliker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haklıymışsın :) sorun kulaklıkta. benim kız dışarıdan 10 liraya aldığı kulaklıkla benimkini değiştirmiş. itiraf etti :p Ama yinede müzik dinlerken equalizer ayarlarını yapamamak kötü.
Bunu da POWERAMP ile çözdüm ;) bir sıkıntım kalmadı Allah'a bin şükür

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Haklıymışsın :) sorun kulaklıkta. benim kız dışarıdan 10 liraya aldığı kulaklıkla benimkini değiştirmiş. itiraf etti :p Ama yinede müzik dinlerken equalizer ayarlarını yapamamak kötü.
Benim için de bir tecrübe oldu bu olay.. :)

askimm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ark yazmim dedim ama daynamadim benim telefondami bi proplem var p9 kullanan da yok karsilastrayim yotup flan vdeo izlersen beyazlik var gbi vdeolarda yani bana ekran videosu cekip de whatsal vb ata blirmi karsilastrsam birde ben 1500 aldim garanti flan ama bi sorunmu var acaba elden almistim... Yardimci olabilicek varmi nasil bir yol izlemeliyim tmm 2k dan buna gectim ama okadarda ktu olamaz ya...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ark yazmim dedim ama daynamadim benim telefondami bi proplem var p9 kullanan da yok karsilastrayim yotup flan vdeo izlersen beyazlik var gbi vdeolarda yani bana ekran videosu cekip de whatsal vb ata blirmi karsilastrsam birde ben 1500 aldim garanti flan ama bi sorunmu var acaba elden almistim... Yardimci olabilicek varmi nasil bir yol izlemeliyim tmm 2k dan buna gectim ama okadarda ktu olamaz ya...
Aynı ekrandan baktığın sürece aradaki farkı anlayamazsın. Bunun için ayrı bir P9 olması gerekiyor. Aslında illa P9 olmasına da gerek yok. ppi değeri ve ekran boyutu hemen hemen aynı, 1080p ekrana sahip IPS panelli bir telefon (mesela G2) bulup karşılaştırabilirsiniz..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şu 3 ürünü sipariş ettim ve elime ulaştı, deneyimlerimi aktarayım istedim:
1. Huawei, Micro Usb'den Usb Type C'ye çevirme adaptörü (orjinal ve OTG destekli)
2. Nano Ekran koruyucu cam
3. 2.4A destekli, Usb Type-C BlitzPower şarj kablosu.
IMG_20161024_111101.jpg

Çevirici adaptöre, micro usb olarak her türlü cihazı bağlayabilirsiniz. Mouse, otg dual flash bellek, taşınabilir hdd vb.. Ben 1 TB hdd bağladım ve kullandım.

Ekran koruyucu, buff çakması, cam koruyuculardan daha ince ama jelatinlerden çok az kalın.. Ekrana, cam koruyuculara göre daha iyi yapışıyor ama pek de kaliteli bir ürün olmadığından yer yer hatalar var. Kesimleri birebir olmasa da sıkıntı çıkartmıyor. Yani kamera, ahize, sensör gibi yerler uyumlu.. Cam karışımlı esnek bir malzeme diyorlar, görünümü cama benziyor ama bayağı ince. Jelatine göre sert, cama göre esnek bir malzeme.. Ekrana baktığınızda koruyucunun varlığını hissetmiyorsunuz. Sanki yok gibi..
Kablonun usb ucu da, tıpkı Type-C ucu gibi çift taraflı.. Yani kablonun her iki ucunu da ters takma ihtimaliniz yok.. Şarj hızı, orjinal kabloyla aynı, hızlı şarj adaptörü olmadığı için ne kadar desteklediğini deneyimleyemedim..
IMG_20161024_112032.jpg

Kablosu, iple sarılı, sert yapıya sahip. Diğer kablolar gibi eğilip bükülmüyor, belli bir esneklik kapasitesi var. Kırılma ihtimali çok düşük..

Ürünlerin üçünden de memnun kaldım.. Usb kabloyu niye aldın? derseniz, hem yedek olması için, hem de acaba benim usb kablom sorunlu mu diye karşılaştırmak için aldım..

Son düzenleme:

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
Şu 3 ürünü sipariş ettim ve elime ulaştı, deneyimlerimi aktarayım istedim:
1. Huawei, Micro Usb'den Usb Type C'ye çevirme adaptörü (orjinal ve OTG destekli)
2. Nano Ekran koruyucu cam
3. 2.4A destekli, Usb Type-C BlitzPower şarj kablosu.
Ekli dosyayı görüntüle 12455

Çevirici adaptöre, micro usb olarak her türlü cihazı bağlayabilirsiniz. Mouse, otg dual flash bellek, taşınabilir hdd vb.. Ben 1 TB hdd bağladım ve kullandım.

Ekran koruyucu, buff çakması, cam koruyuculardan daha ince ama jelatinlerden çok az kalın.. Ekrana, cam koruyuculara göre daha iyi yapışıyor ama pek de kaliteli bir ürün olmadığından yer yer hatalar var. Kesimleri birebir olmasa da sıkıntı çıkartmıyor. Yani kamera, ahize, sensör gibi yerler uyumlu.. Cam karışımlı esnek bir malzeme diyorlar, görünümü cama benziyor ama bayağı ince. Jelatine göre sert, cama göre esnek bir malzeme.. Ekrana baktığınızda koruyucunun varlığını hissetmiyorsunuz. Sanki yok gibi..
Kablonun usb ucu da, tıpkı Type-C ucu gibi çift taraflı.. Yani kablonun her iki ucunu da ters takma ihtimaliniz yok.. Şarj hızı, orjinal kabloyla aynı, hızlı şarj adaptörü olmadığı için ne kadar desteklediğini deneyimleyemedim..
Ekli dosyayı görüntüle 12456
Kablosu, iple sarılı, sert yapıya sahip. Diğer kablolar gibi eğilip bükülmüyor, belli bir esneklik kapasitesi var. Kırılma ihtimali çok düşük..

Ürünlerin üçünden de memnun kaldım.. Usb kabloyu niye aldın? derseniz, hem yedek olması için, hem de acaba benim usb kablom sorunlu mu diye karşılaştırmak için aldım..
Hocam belki alakasız olacak ama piyasadaki en iyi ekran koruyucu Buff mi yoksa daha iyisi var mı

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hocam belki alakasız olacak ama piyasadaki en iyi ekran koruyucu Buff mi yoksa daha iyisi var mı
Buff en iyi değil, hatta iyi de değil.. Belki ekranı koruyor ama naylondan beter çiziliyor, ayrıca beyaz panel varsa sarılığını rahatlıkla görüyorsunuz.. Elbette orjinal buff'tan bahsediyorum.. Şimdi rakipleri çıktı tabi.. Dafoni, Spigen gibi markalar da Buff'a alternatifler arasında..

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
Buff en iyi değil, hatta iyi de değil.. Belki ekranı koruyor ama naylondan beter çiziliyor, ayrıca beyaz panel varsa sarılığını rahatlıkla görüyorsunuz.. Elbette orjinal buff'tan bahsediyorum.. Şimdi rakipleri çıktı tabi.. Dafoni, Spigen gibi markalar da Buff'a alternatifler arasında..
Anladım hocam yorumunuz için çok teşekkür ederim. Peki sizce en iyi ekran koruyucu hangisi.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Anladım hocam yorumunuz için çok teşekkür ederim. Peki sizce en iyi ekran koruyucu hangisi.
Buna cevap vermem için hepsini alıp tek tek test etmem lazım.. :) Yukarıda gösterdiğim koruyucu 21.90₺.. Ekranın çizilmesini önlüyor, görüntüyü bozmuyor ve varlığı hissedilmiyor.. Düşmelerde ekranı ne kadar korur dersen, o ekranın kırılacağı varsa hiçbir şey koruyamaz zaten.. :) Telefon dik düşse ekran yine kırılır.. Ayrıca bu ekranlar 2.5D olduğu için koruyucu %100 kaplayamamaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...