response
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 6
Kılıf öneriniz var mı acaba ? Spigen dışında.
Telefonu aldığım bayide maalesef titanyum gri kalmamıştı bende beyaz almak zorunda kaldım o yüzden siyah kılıflara pek olumlu bakmıyorum.Genede sağolun tavsiyeniz için.Ben bunu kullanıyorum. Kesimleri çok iyi. Şarj ve kulaklık girişleri yeteri kadar geniş. Sadece biraz kalın.. Ekli dosyayı görüntüle 12351 Ekli dosyayı görüntüle 12352
Farklı renkler bakabilirsin elbette.. Bu tarz kılıflarda, silikon kısım sabit siyah oluyor ama plastik çıkarılabilir kısımların renkleri değişebiliyor. Sert silikon şeffaf kılıflardan tavsiye ederim.Telefonu aldığım bayide maalesef titanyum gri kalmamıştı bende beyaz almak zorunda kaldım o yüzden siyah kılıflara pek olumlu bakmıyorum.Genede sağolun tavsiyeniz için.
Teşekkürler.Farklı renkler bakabilirsin elbette.. Bu tarz kılıflarda, silikon kısım sabit siyah oluyor ama plastik çıkarılabilir kısımların renkleri değişebiliyor. Sert silikon şeffaf kılıflardan tavsiye ederim.
Ayarlarında, ayna yansıması kapalı mı?Ark bu kamera ters cekme olayi yasayan varmi on kamera candy kamera birde orj kmerasi ters cekiyo...
Ön kamera açıkken, ekranı sağ kenardan sola çekince ayarlar çıkıyor. Orada Ayna Yansıması var. O açıksa kapatın..O ayar nerde hocm bulamadm ama :s
O zaman Huawei Müşteri hizmetlerini arayın. Onlar çözüm bulacaktır..Kapali o ama...
Bunu bu kadar dert ediyorsanız almayın. Benim herhangi bir şikayetim yok bu konuda.Arkadaşlar p.tesi urunu almaya karar verdim.lakin göz ardi ettigim bir konu varmis.Sar değeri.baktim neymiş ne degilmis diye.cok ciddi bisey.yani hiç umursamazdım ama diğer telefonlarla aralarında 2 kat fark var.sagligimizdan olmayalim? Bilen birisi varsa anlatabilir mi?
Aslinda almayi cok istiyorum.sormak istedigim soru biraz farkliydi.diyorlar ki sar değeri telefonun cekiminde sorun varsa fazlalasir.o veriler de maksimum veriler.telefonum cekiyorsa bi sorun yoksa o maksimum değer haricinde daha az bi degerde sar degeriyle mi karsılasırım.Bunu bu kadar dert ediyorsanız almayın. Benim herhangi bir şikayetim yok bu konuda.
1.43w/kg kafa SAR değeri var, sınır 2.0W/kg.. Huawei resmî açıklamasında bunun insan sağlığına zararlı olmadığını savunuyor. Güvenmiyorsanız almamakta özgürsünüz..
Buna ek olarak, P9'da daha güçlü antenler var.. Bunun karşılaştırmasını bizzat kendim yaptım.. Bir önceki telefonum olan LG G2'nin 2 katı daha iyi çekim gücüne sahip..Asl
Aslinda almayi cok istiyorum.sormak istedigim soru biraz farkliydi.diyorlar ki sar değeri telefonun cekiminde sorun varsa fazlalasir.o veriler de maksimum veriler.telefonum cekiyorsa bi sorun yoksa o maksimum değer haricinde daha az bi degerde sar degeriyle mi karsılasırım.
3G bağlantısı, en çok şarj yiyen bağlantıdır. 2G ve 4G daha az şarj tüketir. Bu, normaldir.Ama telefonla ilgili anlamlandiramadigim 2g ve4g de şarjı super gidiyor 3gde performansi çok kötü...anlayamadım gitti????
Evet, destekleyen uygulamalarda, uygulamanın kendi ayarlarından ayarlanabiliyor (Whatsapp, Telegram gibi). Onun dışında, bildirim rengi ayarlamayı desteklemeyen uygulamalar için marketten uygulama yüklenebilir. Light Manager, LightFlow, Led Blinker gibi uygulamalar bu işi görecektir. Bildirim ledinin renk yelpazesi oldukça geniş. Benim görebildiğim renkler: Turkuaz, mavi, sarı, kırmızı, yeşil, mor, beyaz..Sizinde bilmediğiniz yok maşallah...bir soru daha bu bildirim ışıklarının uygulamaya göre rengini ayarlayabiliyorsunuz...
HaklıymışsınKulaklıkta bir problem olabilir mi?
Bunu da POWERAMP ile çözdümHaklıymışsınsorun kulaklıkta. benim kız dışarıdan 10 liraya aldığı kulaklıkla benimkini değiştirmiş. itiraf etti
Ama yinede müzik dinlerken equalizer ayarlarını yapamamak kötü.
Benim için de bir tecrübe oldu bu olay..Haklıymışsınsorun kulaklıkta. benim kız dışarıdan 10 liraya aldığı kulaklıkla benimkini değiştirmiş. itiraf etti
Ama yinede müzik dinlerken equalizer ayarlarını yapamamak kötü.
Aynı ekrandan baktığın sürece aradaki farkı anlayamazsın. Bunun için ayrı bir P9 olması gerekiyor. Aslında illa P9 olmasına da gerek yok. ppi değeri ve ekran boyutu hemen hemen aynı, 1080p ekrana sahip IPS panelli bir telefon (mesela G2) bulup karşılaştırabilirsiniz..Ark yazmim dedim ama daynamadim benim telefondami bi proplem var p9 kullanan da yok karsilastrayim yotup flan vdeo izlersen beyazlik var gbi vdeolarda yani bana ekran videosu cekip de whatsal vb ata blirmi karsilastrsam birde ben 1500 aldim garanti flan ama bi sorunmu var acaba elden almistim... Yardimci olabilicek varmi nasil bir yol izlemeliyim tmm 2k dan buna gectim ama okadarda ktu olamaz ya...
Hocam belki alakasız olacak ama piyasadaki en iyi ekran koruyucu Buff mi yoksa daha iyisi var mıŞu 3 ürünü sipariş ettim ve elime ulaştı, deneyimlerimi aktarayım istedim:
1. Huawei, Micro Usb'den Usb Type C'ye çevirme adaptörü (orjinal ve OTG destekli)
2. Nano Ekran koruyucu cam
3. 2.4A destekli, Usb Type-C BlitzPower şarj kablosu.
Ekli dosyayı görüntüle 12455
Çevirici adaptöre, micro usb olarak her türlü cihazı bağlayabilirsiniz. Mouse, otg dual flash bellek, taşınabilir hdd vb.. Ben 1 TB hdd bağladım ve kullandım.
Ekran koruyucu, buff çakması, cam koruyuculardan daha ince ama jelatinlerden çok az kalın.. Ekrana, cam koruyuculara göre daha iyi yapışıyor ama pek de kaliteli bir ürün olmadığından yer yer hatalar var. Kesimleri birebir olmasa da sıkıntı çıkartmıyor. Yani kamera, ahize, sensör gibi yerler uyumlu.. Cam karışımlı esnek bir malzeme diyorlar, görünümü cama benziyor ama bayağı ince. Jelatine göre sert, cama göre esnek bir malzeme.. Ekrana baktığınızda koruyucunun varlığını hissetmiyorsunuz. Sanki yok gibi..
Kablonun usb ucu da, tıpkı Type-C ucu gibi çift taraflı.. Yani kablonun her iki ucunu da ters takma ihtimaliniz yok.. Şarj hızı, orjinal kabloyla aynı, hızlı şarj adaptörü olmadığı için ne kadar desteklediğini deneyimleyemedim..
Ekli dosyayı görüntüle 12456
Kablosu, iple sarılı, sert yapıya sahip. Diğer kablolar gibi eğilip bükülmüyor, belli bir esneklik kapasitesi var. Kırılma ihtimali çok düşük..
Ürünlerin üçünden de memnun kaldım.. Usb kabloyu niye aldın? derseniz, hem yedek olması için, hem de acaba benim usb kablom sorunlu mu diye karşılaştırmak için aldım..
Buff en iyi değil, hatta iyi de değil.. Belki ekranı koruyor ama naylondan beter çiziliyor, ayrıca beyaz panel varsa sarılığını rahatlıkla görüyorsunuz.. Elbette orjinal buff'tan bahsediyorum.. Şimdi rakipleri çıktı tabi.. Dafoni, Spigen gibi markalar da Buff'a alternatifler arasında..Hocam belki alakasız olacak ama piyasadaki en iyi ekran koruyucu Buff mi yoksa daha iyisi var mı
Anladım hocam yorumunuz için çok teşekkür ederim. Peki sizce en iyi ekran koruyucu hangisi.Buff en iyi değil, hatta iyi de değil.. Belki ekranı koruyor ama naylondan beter çiziliyor, ayrıca beyaz panel varsa sarılığını rahatlıkla görüyorsunuz.. Elbette orjinal buff'tan bahsediyorum.. Şimdi rakipleri çıktı tabi.. Dafoni, Spigen gibi markalar da Buff'a alternatifler arasında..
Buna cevap vermem için hepsini alıp tek tek test etmem lazım..Anladım hocam yorumunuz için çok teşekkür ederim. Peki sizce en iyi ekran koruyucu hangisi.