Huawei P20 Lite'dan iPhone'a geçmeyi düşünüyorum. Doğru bir karar mı?

YigitReisTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Merhaba, dostlar. Ben 31 Aralık 2018'den beri Huawei P20 Lite kullanıcısıyım. Açıkçası hala da telefonumdan memnunum. Fakat hep teknolojiye olan merakımdan dolayı bir iPhone olmasını isterdim. Şu ansa elimde bir fırsat var. Şu an için iPhone SE 2020 bana uygun geldi. Sizce 5.300 fiyat bandına iyi/mantıklı karar mıdır?

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Merhaba, dostlar. Ben 31 Aralık 2018'den beri Huawei P20 Lite kullanıcısıyım. Açıkçası hala da telefonumdan memnunum. Fakat hep teknolojiye olan merakımdan dolayı bir iPhone olmasını isterdim. Şu ansa elimde bir fırsat var. Şu an için iPhone SE 2020 bana uygun geldi. Sizce 5.300 fiyat bandına iyi/mantıklı karar mıdır?
Geçilir.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
batarya ve tasarım konusunda attan inip eşeğe binersin ama donanım yazılım ve kamera konusunda çağ atlayacağının garantisini veriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Huawei'nin Lite modelleri asla alınmaz P20 Lite ilk ve son modelin olsun hocam İPhone SE 2020'ye geç 5 sene kafan rahat olur ablamı Xperia XA'dan İPhone SE 2020'ye geçirdim 1 ay oldu çok memnun renk konusunda ise sana tavsiyem Product RED modelini al

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Önceliğiniz küçük ekran, kamera ve sosyal medyada paylaşım yapmaksa SE 2020'ye geçilir. Batarya, oyun performansı ve daha büyük ekranlı bir cihaz düşünüyorsanız Mi 10T'yi de düşünebilirsiniz.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Ekranın 4,7 inç olması sorun değilse alınabilir.

YigitReisTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Şimdiden hayırlı olsun. :)

Çok teşekkür ederim.
hocam satın alın gitsin​

Peki, alıyorum :D

E o zaman geçiyorum ?
Ben SE 2020 kullanıyorum al valla al​

O kadar diyorsun. İyi alıyorum :d
batarya ve tasarım konusunda attan inip eşeğe binersin ama donanım yazılım ve kamera konusunda çağ atlayacağının garantisini veriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Huawei'nin Lite modelleri asla alınmaz P20 Lite ilk ve son modelin olsun hocam İPhone SE 2020'ye geç 5 sene kafan rahat olur ablamı Xperia XA'dan İPhone SE 2020'ye geçirdim 1 ay oldu çok memnun renk konusunda ise sana tavsiyem Product RED modelini al​

Hocam ben de kırmızısını çok almayı istiyorum ama yanında aksesuar falan alacam. O yüzden bir tık daha pahalıya patlıyor. O yüzden beyaz almayı düşünüyorum. Bu detaylı anlatım için teşekkürler. Maalesef, şarj ve tasarım konusunda biraz daha geride ama işletim sistemi ve diğer özellikleri için değer.
Önceliğiniz küçük ekran, kamera ve sosyal medyada paylaşım yapmaksa SE 2020'ye geçilir. Batarya, oyun performansı ve daha büyük ekranlı bir cihaz düşünüyorsanız Mi 10T'yi de düşünebilirsiniz.​

Elimdeki telefon zaten yeterince oyunlarda iş görüyor. Lakin ben daha çok sizin çaplarınızda takılıyorum. O yüzden tercihim, sağ olun :)
Ekranın 4,7 inç olması sorun değilse alınabilir.​

Hiç o kadar küçük telefonum olmadı. Zamanla alışırım ;)