Roketçi Tavşan
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 64
Selamlar arkadaşlar. Yaklaşık 1 yıl önce almış olduğum S8+ isimli cihaz bu zamana kadar her türlü durumda benim beklentilerimi gayet başarılı karşılasa da şuanda elimde bir seçenek var ve bu durumu sizlerle paylaşmak istedim. Öncelikle cihaz hakkında doğru bir şekilde yorum yapmak istiyorum. Cihaz gayet rahat, kullanışlı ve sizi mutsuz etmeyecek bir telefon. Ufak tefek problemleri var ki benim için çok sıkıntı olmasa da bunları cihazı almak isteyenlere yardımcı olmak amacıyla belirtmek isterim. Cihaz cam kasası sebebiyle ısıyı çok çabuk hissettiriyor. Çoğunlukla kılıf ile kullanırken sıkıntı olmasa da bu benim için biraz can sıkıcı bir durum. Bir diğer eksi ise cihaz belli aralıklarla kilit ekranı ya da uyulama penceresinde çok hafif bir kasma yaşatıyor. Telefonun doluluğundan olduğunu tahmin ediyordum (Cihaz 64 GB yaklaşık 20 GB boş yer vardı) ve cihazı fabrika verilerine sıfırladım. İlk 4 gün sorunsuz yağ gibi akıyordu fakat cihazı fazla doldurmamış olmama rağmen 4 günden sonra aynı durum tekrarlamaya devam etti. Parmak izi okuyucusu 2 veya 3 denemeden sonra kabul ediyor. Direk 1. seferde açtığı çok nadir oluyor. İris tarayıcıyı kullandığımdan bu durum umurumda dahi olmadı çünkü iris tarayıcı mükemmel çalışıyor. Şuanda ise sorum şu. Eğer kabul edersem elimdeki S8+' ı kardeşime verip kendime Mate 10 Pro alabilirim. Mate 10 Pro olmak zorunda değil ama en fazla 3.500 TL olmalı ki bence en iyi seçim bu. TR garantili olsun istiyorum. S8+' ın çekim modları ve yöntemleri gayet başarılı, Mate 10 Pro çekim modu, işlevsellik, akıcılık, batarya, parlaklık, ekran gibi konularda keşke S8+' ta kalsaydım dedirtir mi? S8+ ağır çekim ve hiper çekim modları beni çok mutlu ederken Mate 10 Pro bu modlarda keşke s8+ olsaydı dedirtir mi? Büyük kapsamlı bir sonuca varmak istiyorum ve sizlerin yardımcı olabileceğini düşündüm. SDN kendi YouTube kanalında Mate 10 Pro için pili ve kamera çekimi daha iyi demiş. Önceliğim de pil ve kamera ama dediğim gibi diğer etkenlerde var. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.