Huawei Ideos X5 2.3 Güncellemesi Çıktı

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
vıdeoda çın malı oldunu sölemesı yettı bana.ama sızler bu teelfonu nasıl beğenıyorsunuz anlamadım.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
:D. Huawei dünyanın en büyük telekominikasyon firmalarındandır.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
vıdeoda çın malı oldunu sölemesı yettı bana.ama sızler bu teelfonu nasıl beğenıyorsunuz anlamadım.
O zaman alma kardeşim :) Beğendiğin telefonu al zorla bu telefonu al diyen yok değil mi ;) amma lakin ki sen diğer telefonlara yönel :D :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Oxygen 2.3 gingerbread rom gördüm galiba :D

musti77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaa arkadaşlar cep telefonlarının %90 nı cinde yapılıyor. apple iphone bile Çin malı ama 4s e 3000 tl veriyorlar akıl karı değil.

musti77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar güncelleme sonrası sorun var mı çözümler neler millet telefonu bir kenera bıraktı galiba.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
4.0 güncellerlermi acaba bu telefonu ??

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Arkadaşlar güncelleme sonrası sorun var mı çözümler neler millet telefonu bir kenera bıraktı galiba.
Beta rom kurduysanız, en son yaptıkları güncelleme ile arasında pek bir fark göremedim açıkçası. Benim ZyXEL modemim ile huawei x5 anlaşamıyor :) Sorunu miui rom kurarak çözdüm. Bazıları custom rom'da sorun yaşamıyormuş, ya onlarda sorun yok yada benim telefonda sorun var :D

erksev

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba bende güncelleme yaptım ama flash özelliğim bozuldu. eskiden facebook veya bazı sitelerdeki gömülü videoları direk açabiliyordum şimdi video yüklenemiyor diye hata veriyor. sorun nedir? bir yerde hata mı yapıyorum sizde de mi öyle oldu. eskiden izleyebildiğim videoları şimdi izleyemiyorum? yardımcı olursanız sevinirim

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
[MENTION=254961]erksev[/MENTION] facebook'u güncellemeyi denediniz mi? veya başka tarayıcı deneyip videoları açmayı denediniz mi acaba?

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
merhaba bende güncelleme yaptım ama flash özelliğim bozuldu. eskiden facebook veya bazı sitelerdeki gömülü videoları direk açabiliyordum şimdi video yüklenemiyor diye hata veriyor. sorun nedir? bir yerde hata mı yapıyorum sizde de mi öyle oldu. eskiden izleyebildiğim videoları şimdi izleyemiyorum? yardımcı olursanız sevinirim
Flash Player güncel mi?

erksev

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
flash player olsun facebook olsun ne varsa elbette güncel o konularda acemi değilim. 2.3.5 ten sonra flash güncellemesi yaptım ve varsa güncelledim. codec vs ne varsa yükledim yeni playerlar vs ama nafile gömülü videoları göstermiyor.bu video oynatılamıyor yazısı çıkıyor.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
huaweide vermedi demi 4.0'ı bu telefona.

mgb10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Huawei ne ya isminden belli çin olduğu ya

S

SDN Okuru

SDN Okuru
inmiyoki ya sayfa doğrulanmadı diyo napcaz güncellemem lazım telefonu

SagirBurun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İdeos x5 i küçük mü görüyorsun @futureng S2 ile kapıştırıyorum ben onu benchmark testlerde ne yalan söyleyeyim :D 1,5 ghz hızı gördüm :)

Ki ice cream ı da kaldırır :)

merhabalar konuşmalarınızda dikkatimi çekti ideos x5 i s2 ile kapıştırıyorum demişsin ideos x5 bendede var ve ikinci el aldım rootlu şekilde fakat s2 ile kapışacak durumda olmasını bırak temple run oyununda bile kasmalar oluyo bazen android sürümü 2.3.5 benim ideosun da seninki gibi olması için ayrı bişey yapmalı mıyım ?