Huawei Ideos X5 2.3 Güncellemesi Çıktı

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
İndirdim bile ben :D Yalnız China rom Türkçe dil desteği var. TR ye özel rom değil ama. Kursam mı :P

--- Mesaj Güncellendi ---

Açıklama; İki tane dload klasörü var.
U8800 Gingerbread upgrade instructions

Reminder:

1, this package only applies to U8800, other models including U8800 + / U8800Pro are not using the software package, In the "Settings" menu -> "About phone" menu to view models.

2, provides the official temporarily retreated from android2.3 Android2.2 way back.

3, Brush risk, machine You need to be cautious.
1, note

a) Upgrade process will erase all user data (such as contacts, SMS, MMS, etc.), so please be sure to backup before upgrading to the user data on an external SD card or computer.

b) Before you upgrade make sure that the battery can support more than 30 minutes to ensure complete support of the upgrade process.
2, the version of the functional description

This version, based on the original version of Froyo, mainly to do the following changes:

a) upgrade to the Gingerbread 2.3.5 version of the Android version.

b) In the original version of Android adds ease of use UI features and better functionality of Huawei, to better enhance the user experience.

3, the upgrade procedure

3.1 from Android 2.2.2 upgrade to Android 2.3.5 guide

This upgrade requires the following two step CPC 2 upgrade package upgrade, all file names can not be changed:

step 2 contains UPDATE.APP (G version of the function of the main package).

step 3 contains UPDATE.APP (indicated by package carriers).

3.1.1 Prepare a capacity of not less than 512M SD card;

3.1.2 SD card root directory create dload directory, copy the update step 2 in UPDATE.APP to dload directory, the phone off, the SD card into the phone, the (left thumb) while holding the volume down key, then (right) press the power button to turn the phone will automatically upgrade, the phone automatically shut down after the upgrade is complete, remove the SD card;

3.1.3 step3 in UPDATE.APP replaced with an SD card dload directory UPDATE.APP, repeat steps 3.1.2, in order to upgrade step 3 UPDATE.APP (while holding the volume down key, long press the Power key to boot).

3.1.5 upgrade is successful, the phone reboot to restore the factory into the interface to restore the factory is completed, restart the phone again. Complete Android 2.3.5 version of the full upgrade.

3.1.6 Make sure the version number after boot as U8800V100R001C17B517G001, in the "Settings" menu -> "About phone" menu to view the version number.

2.png

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Arkadaşlar güncellemeleri nasıl yüklüyoruz acaba? Bu konuda pek bilgim yok.Birde telefonda çevrim içi güncellemede telefonunuz güncel diyor.Telefondan direkt güncelleme yapamıyormuyuz?

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Dosyayı İndir.
Zipi Aç.
Dikkat: Bu rom 100mb'lık custom romlar gibi değildir, kök dizindeki
dosyaları değiştirdiğinden CWM'den kurulmaz. Şarjınızın %50'den fazla olmasına dikkat edin.

-İndirdiğiniz dosyayı arşivden çıkarın, içinden dload diye bir klasör çıkacak.
-Bu klasörü hafıza kartınızın ana dizinine kopyalayın ve telefonu kapatın.
-Telefonu ses açma(+), ses kısma(-) ve güç tuşuna basılı tutarak açın.
-10sn içinde siyah bir ekran çıkacak, ekranda "installing" yazacak.
Bu aşamadan sonra kesinlikle telefonu kapatmayın! Kırmızı bildirim ledi yanıp sönebilir.

Ekleme: İşlemler bitip, telefonu açmaya çalıştığınızda bir kaç kez reset
atacaktır kendi kendine. Bu sırada bazı yüklemeler yapıyordur.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
İndirdim bile ben :D Yalnız China rom Türkçe dil desteği var. TR ye özel rom değil ama. Kursam mı :P

Açıklama; İki tane dload klasörü var.

2.png
Siz yükleyip denedinizmi?
Herhangi bir değişiklik varmı? En önemlisi cihazda bir sorun oldumu?

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Ben henüz Kurmadım, dh forumundaki arkadaşlar market olmadığını söylüyorlar.
Ama görsellik iyiymiş.
Sanırım 2. bir güncelleme gelecek 3-4 hafta içinde.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Siz yükleyip denedinizmi?
Herhangi bir değişiklik varmı? En önemlisi cihazda bir sorun oldumu?

Hayır kurmadım DH den takip ediyorum. İçinde market yok ve Google uygulamaları (gmail, maps, navigation) da yokmuş, nasıl bir rom çözemedim henüz... Tam sürüm sonra cart curt gibi söylemler var...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
O zaman biraz beklemekte fayda var.Teşekkürler cevaplarınız için.:)

futureng

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yuhh diyorum ya 800Mhz işlemcili Ideos X5 in bile 2.3.5 android resmi sürümünü çıkarmışken. HTC Desire donanım yetersiz diye halen 2.3.5 resmi sürümü çıkarmıyor. Yuhhhh yani..

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
İdeos x5 i küçük mü görüyorsun @futureng S2 ile kapıştırıyorum ben onu benchmark testlerde ne yalan söyleyeyim :D 1,5 ghz hızı gördüm :)

Ki ice cream ı da kaldırır :)

futureng

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İdeos x5 i küçük mü görüyorsun @futureng S2 ile kapıştırıyorum ben onu benchmark testlerde ne yalan söyleyeyim :D 1,5 ghz hızı gördüm :)

Ki ice cream ı da kaldırır :)

:) Yok tabiki, küçümsemek değil.. Belki HTC yetkililerinin kulaklarına gider diye..

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Miui'nin yedeğini ve her ihtimale karşı imei yedeğini ( her ne kadar çalışıyor bir bilgim yok :D ) aldım. Şimdi indirdim birazdan kuracağım :D Hadi hayırlısı bakalım.

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Arkadaşlar sabah yayınlanan rom çin romu idi.
Az önce avrupa rom yayınlandı.
İçerisinde market Gapps var.
İndirmek için tıklayın.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
U8800V100R001C00B517G001(Beta1.0)(Ove Normal)(Gingerbread)
Adı üstünde official beta dır. Duyurulur.

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ideos x5 plus için çıkan güncellemeden sonra huawei'nin facebook sayfasında isyan çıkıyordu resmen. Onu bastırmak için alelacele çıkarıldığı kanaatindeyim. Zaten beta sürüm...

Tam sürüm 30 Aralık'ta çıkacak diyorlar. Ona da inanmıyorum gerçide, o zamana kadar miui devam...

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Kurdum ve beğendim, miui'yi aramam şimdilik :)

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Perşembe günü yeni bir beta sürüm daha çıkartacaklarmış..

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Linkler gitmiş herhalde. Ben ne indirdim nede yükledim. Eğer aceleniz yoksa sizde asıl sürümü bekleyin derim. En azından perşembe günü çıkacak yeni betayı. Baya şikayet var. Telefonu haşat olan çok...

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Linkler gitmiş herhalde. Ben ne indirdim nede yükledim. Eğer aceleniz yoksa sizde asıl sürümü bekleyin derim. En azından perşembe günü çıkacak yeni betayı. Baya şikayet var. Telefonu haşat olan çok...
Ben indirmiştim, hem çin sürümünü hemde ingilizce sürümünü :) Bence de bekle tam sürümünü kur :) Çok nadirde olsa arada bir kapanma sorunu yaşadım, ama yaşamanlarda çok :D

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Ben her betayı kuruyorum, dün yayınladılar yükledim hemen :D Bazılarının imei siliniyormuş dikkat etmek lazım :D

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Her betayı tek tek kuran, tam sürümü 50 defa kurabilir :P :D Şaka bi yana nasıl rom? :)
Miui kullanıyordum, bundan önceki betayı kurdum fazla bir fark göremedim :) Önceki betayı kurduysan hemen hemen herşey aynı :D Ama miui'den daha hızlı çalışıyor. Bana öyle geldi daha doğrusu :)

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Hayır kurmamıştım bi önceki betayı, bunu da kurmaya niyetim yok. Huawei e fana gıcık oldum. Var olan sistemi optimize etmek bu kadar mı uzun sürer! Senin vereceğin güncellemeninnn demek geliyor içimden..

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kanım kaynıyor benimde ama asıl sürüm çıkana kadar bekleyeceğim :)

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
[MENTION=111494]acer[/MENTION] sanırım sen miui felanda kurmamışsındır :) stok rom'la mı idare ediyorsun :)

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
[MENTION=10066]aliitemel[/MENTION] miui rom kurdum bi süre onu kullandım fena değil. Görselliği hoşuma gitmedi bi tek çin çakması gibi ikonları falan sonra stok roma geçtim :) Orjinali severim ben :)

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
@aliitemel miui rom kurdum bi süre onu kullandım fena değil. Görselliği hoşuma gitmedi bi tek çin çakması gibi ikonları falan sonra stok roma geçtim :) Orjinali severim ben :)
Bu arada bu beta rom'da reset problemi yaşıyorum. Önceki betada da vardı. Önce bir problem olmuyor, kurduğum programlardan mı kaynaklanıyorsa daha sonraları reset problemi yaşıyorum. Hayırlısıyla orjinal sürüm çıksa da kurtulsak :) İmei yedeğini de almayı unutma, ne olur ne olmaz :D