221BSHERLOCK
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 23
Sorun yaşarım diye kurmuyorum zaten bu betaları ki öyle, problemliler. Doğru diyorsun sorun çıkabilir her ihtimale karşı yedek almak lazım 

Huawei bak sen cihazı kendi patenti ile satınca yazılım desteği veriyor tabi![]()
İmei yedeklemeyi 5irom programını kurup yapabilirsinizyedekleme, (imei de dahil) nasıl yapılır birisi bana anlatabilirmi?
Ben en son 2.3.5 i kurmuştum, daha sonrab138 kurup sonrada miui mi kurdun nasıl döndün 2.2 ye? @aliitemel
eyvallah bende miui'ye döneceğim..
2.2 ile yola devam mı ediyorsun?Ben yazdan beri rom filan atmadım yahuEn kısa zamanda girişmem lazım telefona
![]()
Ben reset problemi yaşamasaydım dönmeyi düşünmüyordum miui'yeBakalım adam akıllı bir rom çıkarsalar da rahat etsek
![]()
Hayır bunlar tabiki önemli, bilgisayarla uğraşmaktan telefonu es geçtim hep2.2 ile yola devam mı ediyorsun?Telefona rom kurmaktan belleği aşındı iyice
Şaka bir yana müzik dinlemiyorsan, görselliğe pek önem vermiyorsan stok rom'da takıl
![]()
Biran önce rom kurma işlemlerine başla benceHayır bunlar tabiki önemli, bilgisayarla uğraşmaktan telefonu es geçtim hep![]()
adamların umrunda değil ki. Çıkartacaklar mı çıkartmayacaklar mı hiçbir şey söyledikleri yok...