Html yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lycan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lycan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar html yi yeni yeni öğrenmeye başlıyorum (yaklaşık 2-3 haftadır) . Fakat Takıldığım bir konu var ; şimdi mesela diyelimki bi site oluşturdum. Bu sitede index.html,kayıtol.html, gibi sayfalar var . ben bütün sayfaların sol üst köşesinde logo olmasını istiyorum atıyorum 50 tane index var bu logoyu tüm sayfalarda nasıl gösterebilirim (Tek tek eklemek dışında )

by_derkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
htmlde frameset kodu ile belli bir yere kadar yapabilirsin.ama internette gördüğün siteler asp,php gibi diller ile yapılıyor.php yi araştırmanı öneririm. dinamik diller sayesinde şablon oluşturup,aynı kodları tekrar tekrar yazmaktan kurtulursun.
tavsiyem html yi kavradıktan sonra css i de öğren ondan sonra php dilini öğrenmeye çalış.ondan sonrası hayal gücüne kalmış :P

lycan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bakalım dediğin yoldan gidecem . ben bu konuyu araştırdım fakat bulamamıştım. Önerilerin için sagol dostum :) :yes:

Tron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Worldpress kullan php tabanlı çok güzel işler çıkarırsın

lycan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumuna geç cavap verdiğim için özür dilerim . Ama Wordpress-Jomla gibi yönetim sistemlerini kullanmak istesem html,php vs öğrenmeye çalışmazdım zaten. Ben bu işin mantığını öğrenmek istiyorum .:yes: