HTML Siteye Yorum bölümü olurmu?

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Merhaba. HTML ile yaptığım bir site var. http://www.baydarli.net Bu sitede bir de haber bölümü var, haberleri manuel olarak ekliyorum. Veritabanlı bir sistem olmadığından. Onu da bilmediğim için olma şansıda yok. hazır bloklar ve Template hiç istemiyorum. Kötü olsun ama benim olsun. Bu benim yaptığım html siteye iframe yada başka bir kodlama sistemiyle, yada php ekleyerek Haberlerin altına Yorum bölümü açılabilirmi? Baya araştırdım ama bulamadım.

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Yapabilirsin dostum ancak java,php,asp bunlardan birini bilmen lazım yada internetten hazır bulucaksın, olmadı parayla yaptırıcaksın :)

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Yapabilirsin dostum ancak java,php,asp bunlardan birini bilmen lazım yada internetten hazır bulucaksın, olmadı parayla yaptırıcaksın :)
Sadece HTML yi biliyorum. Ama php kodları ile hazırlanmış araçları siteme ekleyebiliyorum. Veritabanlı çalışmam olmadı hiç, php öğrenmek istedim ama işten zaman bulamadım. Öğretende olmayınca HTML yi bu sitede sonuna kadar zorladım.

MyaspM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTML ile bir yorum formu hazırlayabileceğini düşünmüyorum ancak bir kodlama dili ile olabilir bu arada siten hoş olmuş gayet güzel..

tolgay007

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Sadece HTML ile olmayacağına kalıbımı basarım :),php,asp kullanabilirsin php de yardımcı olabilirim

emnimax

Asistan
Reaksiyon puanı
1
du bakalım senın ıcın bırseyler yazayım php olarak

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Site aşırı renkli ve çok açık renk var gözümü alıyor :) Daha pastel renkler kullanırsan daha güzel olur.

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Site aşırı renkli ve çok açık renk var gözümü alıyor :) Daha pastel renkler kullanırsan daha güzel olur.
önerin için teşekkürler... zamanla farklı tasarımlar denerim zaten, ama şu içerik işi insanı baya meşgul ediyor.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
çok basit asp kodları ile veritabanı kullanmadan txt dosyasına yazdırmalar yapabilirsin

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
Bence ilk önce sitene eklediğin resimleri gif yap ve boyutlarını küçült.Hem yerden tasarruf edersin hemde siten daha hızlı açılır.Photoshopta Save for web diye bişiy var.O şekilde yapabilirsin.

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
emnimax hala cevabını bekliyorum

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Şu pastel renklere örnek verebilecek varmı? yani Mavi ile hangi renk uyar, Yeşil, gri . gerçekten hiç bir bilgim yok

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
eskiden ugraştıgım bişey şimdi zaman pek yok :(

ama htmlden vardı htmlden herşey yapılır

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
eskiden ugraştıgım bişey şimdi zaman pek yok :(

ama htmlden vardı htmlden herşey yapılır
Aslında tam pes edecem umudumu kesecem, HTML siteye yorum bölümü olmaz diye, birisi ya var, diyo, yada olur diyo. Allah aşkına kaç gündür açtım bu sayfayı bekliyorum :) PhpCoder arkadaşlar, abiler :flowers: bi himmet etseniz.

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Html siteye olmaz diye bir şey yok olur ama html ile yapamazsın.. gvn arkadaşımız yanlış yazdı herhalde

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Html siteye olmaz diye bir şey yok olur ama html ile yapamazsın.. gvn arkadaşımız yanlış yazdı herhalde
Ben zaten html olarak olsun demiyorum. Bir eklenti, bir kaç php sayfa, hani hazır php ile hazırlanmış ziyaretçi defterleri falan olur, onları düzenleyip siteye yerleştirdim, iletişim formu vardı php, 4 sayfa. yani php olsun, html ye gömeyim, çalışıyor zaten

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
her habere ayrı yorum ekletmek istiyorsan bu biraz uzun bir işlemdir. Dışarısan hazıralnıp hemen sitene gömülemez malesef. Çünkü her habere bir id(tanmlayıcı isim ya da numara) ataman ve her id'ye göre yorumların yapılacağı kaydedileceği daha sonra da göstileceği bir yapı lazım. id çekme işini yani id'ye göre haber ve yorum gösterme işini html ya da html'ye gmülmüş php ile yapamazsın, direk php ya da asp sayfa gereklidir. Yani haber.html sayfasının içine yorum.php gibi bir sayfa gömebilirsin ancak istediğin gibi çalışmayacaktır.

kacmazm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer yorum.html sayfasının içinede yorum.php sayfasını koyup çalışmasınıda istiyorsan .htaccess ile halledebilir

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
peki birisi sadece tek sayfalık yada 2 sayfalı kbir php sayfası hazırlayıp altına yorum bölümü açabilirmi. ben onda oynayabilirim. bide şunu merak ediyorum. diyelimki sitemde 50 haber var, ziyaretçi 1 ay önceki habere yorum yazdığında nasıl kontrol edilebilecek. yorumlar bir yeremi toplanır?

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
tamam pes ettim. Konuyla ilgilenenler 2 haftadır arıyorum. HTML Siteye Yorum bölümü olurmu? sorusunun cevabı. HAYIR? olmuyor. php yada asp öğrenmek gerekiyor.

Dehcik*

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Site çok güzel ama yemezler :D

Sql ve asp işini görür.