HTC10 MU S7 Mİ XZ Mİ

fatihgts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar benim için başta kamera sonra uzun kullanım ve dayanıklık en son performans geliyor bunun için hangisini önerirsiniz? Htc10 2300tl, S7 2360 tl ,Xz 2240 Önerilerinizi bekliyorum.

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Ben tercihen XZ veya HTC 10 alırım. Ama yine de cihazları elinize alıp bakmanız da fayda var, hangi cihaz elinize aldığınızda daha iyi hissiyat veriyorsa onu alırsınız.

J.WinchesteR

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Hacı abi forumu incelersen zaten bu telefonlar hakkında çok fazla bilgi sahibi olursun. Zaten sonrasında S7 alıp gidersin

fatihgts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
banada s7 biraz daha + yönlü geliyor ama uzun kullandırır mı o var

fatihgts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
S7

Uzun kullandırır. Samsung note 4 ile sorunlarını çözdü.
güzelde bir kılıf aldık mı tamamdır diyorsun yani :) ben s7 edge in fiyatının düşmesini bekledim ama dolar yaktı bizi. o yüzden htc 10 a yöneldin s7 den iyidir diye bu hafta alacam

fatihgts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben tercihen XZ veya HTC 10 alırım. Ama yine de cihazları elinize alıp bakmanız da fayda var, hangi cihaz elinize aldığınızda daha iyi hissiyat veriyorsa onu alırsınız.
hocam htc 10 kullanıyormusun?
--- Gönderi Güncellendi ---
S7 Edge note 7 piyasadan çekildiği için fiyatı düşmeyecekti zaten dolarla çok alakası yok
oda çok etken tabi amiral gemisi olarak kaldı

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Z5 kullanıcısıyım ama 1-2 saat kurcaladığım oldu cihazı, Z5 den sonra elime aldığımda fazla yabancılık çekmedim yani premium bir cihaz kalitesini veriyor HTC 10. Biz burada size işte bu cihazın bu özelliği iyi şu özelliği iyi diye anlatırız ama bitmez, biliyorsunuz ki günümüzde marka fanlığı da var. Örnek olarak ben gidip XZ alırım, yıllardan beri beni üzmeyen Sony cihazları kullandım, bu büyük bir etkendir ve önceden iPhone kullanıcısı olduğumdan Sony'e geçiş benim için daha mantıklı idi. Şimdi size gidip illa XZ alın diyemem çünkü sizin beklentiniz farklı olabilir belki sade bir cihaz kullanmak istemiyor olabilirsiniz, biraz kurcalayın cihazları elinize alın hangisinin hissiyatını daha iyi sizin için bunlara bakın yoksa genel olarak 3 cihazda bir birine yakın deneyim sunan cihazlar.

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Arkadaşlar benim için başta kamera sonra uzun kullanım ve dayanıklık en son performans geliyor bunun için hangisini önerirsiniz? Htc10 2300tl, S7 2360 tl ,Xz 2240 Önerilerinizi bekliyorum.
1. Arka kamera için s7, ön kamera için htc 10
2. Uzun kullanım için htc 10
3. Dayanıklılık için htc 10
4. Performans için herhangi biri..

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Hepsi iyi cihazlar.Htc 10 gayet güzel ama Kullanıcı klübünde (yanlış Yazmış olabilirim) şikayetler var.Ön kamerası ve hoparlörleri gerçekten iyi.
S7 ekran ve arka kamera açısından oldukça iyi bir cihaz.Alınabilir.Ben tercih etmezdim ama.
Xz ekran konusunda iyi.Kamera iyi deniyor fakat video konusunda çok iyi değil.
Tasarım göreceli.
Performans konusunda hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynıdır.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Htc10 daha basıyor bence şuan yani alacak olsam s7 edge almıyorsam htc10 alırdım

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
HTC 10 bence aralarında en iyisi.Yeni telefonlar çıkacak 2017 ocakta HTC Ocean onun kamerası efsane olacakmış (öyle duydum).HTC 10 hissiyatı çok güzel HTC Ultrapixel var bence aradığın hepsi HTC 10 da var

fatihgts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hepsi iyi cihazlar.Htc 10 gayet güzel ama Kullanıcı klübünde (yanlış Yazmış olabilirim) şikayetler var.Ön kamerası ve hoparlörleri gerçekten iyi.
S7 ekran ve arka kamera açısından oldukça iyi bir cihaz.Alınabilir.Ben tercih etmezdim ama.
Xz ekran konusunda iyi.Kamera iyi deniyor fakat video konusunda çok iyi değil.
Tasarım göreceli.
Performans konusunda hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynıdır.
Hocam bende htc10 baya bi incelemelerini izledim fakat bu sorun yaşayanlar yüzünden içim rahat etmedi
ke
HTC 10 bence aralarında en iyisi.Yeni telefonlar çıkacak 2017 ocakta HTC Ocean onun kamerası efsane olacakmış (öyle duydum).HTC 10 hissiyatı çok güzel HTC Ultrapixel var bence aradığın hepsi HTC 10 da var
keşke erken gelse de onu beklesem
1. Arka kamera için s7, ön kamera için htc 10
2. Uzun kullanım için htc 10
3. Dayanıklılık için htc 10
4. Performans için herhangi biri..
şikayetler yüzünden htc biraz korkutuyor beni

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kendim kullanıyorum diye demiyorum şu S7yi gömüp S7 Edgeyi yüceltenleri anlayamıyorum. Arada Ekran boyutu Edge ekran ve bataryadan başka hiçbir fark yok.
ip7 ile 7 plus arasındaki gibi ram farkıdır kamera farkıdır ciddi ayrımlar olsa neyse hiçbir şey yok.
Aradaki 600 tlyi hakedicek farklar yok s7 ile s7 edge arasında

fatihgts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
ke
keşke erken
Kendim kullanıyorum diye demiyorum şu S7yi gömüp S7 Edgeyi yüceltenleri anlayamıyorum. Arada Ekran boyutu Edge ekran ve bataryadan başka hiçbir fark yok.
ip7 ile 7 plus arasındaki gibi ram farkıdır kamera farkıdır ciddi ayrımlar olsa neyse hiçbir şey yok.
Aradaki 600 tlyi hakedicek farklar yok s7 ile s7 edge arasında
ön kamera ve bataryasından memnunmusun?
Z5 kullanıcısıyım ama 1-2 saat kurcaladığım oldu cihazı, Z5 den sonra elime aldığımda fazla yabancılık çekmedim yani premium bir cihaz kalitesini veriyor HTC 10. Biz burada size işte bu cihazın bu özelliği iyi şu özelliği iyi diye anlatırız ama bitmez, biliyorsunuz ki günümüzde marka fanlığı da var. Örnek olarak ben gidip XZ alırım, yıllardan beri beni üzmeyen Sony cihazları kullandım, bu büyük bir etkendir ve önceden iPhone kullanıcısı olduğumdan Sony'e geçiş benim için daha mantıklı idi. Şimdi size gidip illa XZ alın diyemem çünkü sizin beklentiniz farklı olabilir belki sade bir cihaz kullanmak istemiyor olabilirsiniz, biraz kurcalayın cihazları elinize alın hangisinin hissiyatını daha iyi sizin için bunlara bakın yoksa genel olarak 3 cihazda bir birine yakın deneyim sunan cihazlar.
bende uzun yıllar sony kullandım fakat kamerası memnun etmediği gibi pek müşteri hizmetlerini sevmedim en son garantiye gönderdiğimde sorun için yemin ederim adamlar telefon parasından çok istediler ama sağlamlıkta tek geçer orası ayrı

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Htc 10 gerçekten güzel ama bence en iyisi Okyanus'u beklemeleri.;)
Htc 10 gerçekten güzel ama bence en iyisi Okyanus'u beklemeleri.;)

M

Murat Burç

SDN Okuru
ke

keşke erken

ön kamera ve bataryasından memnunmusun?
Ön kamerası fotoğraf kalitesi olarak diğer amirallerinin gerisinde gibi neden geride mesela yüzünde kusur var sivilce var güzellik modunu kapatsan dahi biraz yüzünü düzeltiyor. Mesela G4 yüzünde ne kusur varsa ortaya döküyor arkadaştan alıp ön kameraya baktığımda çoğunluka telefona baya giydiriyordum.
Video konusunda 2K video çekebiliyor ön kamera video konusunda başarılı fotoğraftaki gibi detay kaybetmiyor. Ama yazılımsal video sabitleme full hd ve altında çalışıyor ama gayet de iyi çalışıyor sıkıntısı yok
Batarya olarak 1 günü çok rahat çıkarır. genelde 5-6 saat ekran süresi alıyorum. Android 7.0 Nougat ile birlikte 2k olan ekran çözünürlüğünü Full Hd ve HD'ye çekme özelliği gelecek. HD'de veya Full HD'de kullanırsan cihazı bu batarya süresi dahada artar.
Yeni Toucwiz baya sağlam geliyor ram yönetimi olsun hız olsun batarya optimizasyonu olsun. Zaten Android 7.0 başlı başına bir optimizasyon getiriyor tüm cihazlara ama youtube videolardır vb. En çok S7'ye yaramış bu güncelleme.
Hız konusunda lag donma vb sorunlar yok performansı amiral gemisine yakışır derecede yüksek. Çok sorunlu markette bile olmayan og youtube tarzı uygulamalar harici durduruldu hatası almadım.
Müzik kulağım yok ama kulaklık ve hoparlör konusunda yorum yapmak gerekirse kutudan çıkan kulaklık sesleri temiz güzel veriyor ama ses seviyesi olarak düşük 20 TLlik Sony kulaklık bile daha fazla ses veriyor ama sesler bozuk orası ayrı mesele zaten kutu kulaklığını bozdum. o 20 tllik sonyi kullanıyorum. Dediğim gibi ses konusunu okula giderken müzik dinliyorum başka yok. Hoparlörü iyi kötü değil ses seviyeside iyi tatmin eder ama diğerleri kadar iyi değil. Buna mı 2500 tl verdim demezsin.
Video kaydı olarak rakipsiz buraya yorum yapmaya gerek yok arka kamerada videoda rakibi yok bu telefonun. Fotoğraftada öyle
Durum bu