s7 veya iphone 7Arkadaşlar benim için başta kamera sonra uzun kullanım ve dayanıklık en son performans geliyor bunun için hangisini önerirsiniz? Htc10 2300tl, S7 2360 tl ,Xz 2240 Önerilerinizi bekliyorum.
S7Arkadaşlar benim için başta kamera sonra uzun kullanım ve dayanıklık en son performans geliyor bunun için hangisini önerirsiniz? Htc10 2300tl, S7 2360 tl ,Xz 2240 Önerilerinizi bekliyorum.
Uzun kullandırır. Samsung note 4 ile sorunlarını çözdü.banada s7 biraz daha + yönlü geliyor ama uzun kullandırır mı o var
güzelde bir kılıf aldık mı tamamdır diyorsun yaniS7
Uzun kullandırır. Samsung note 4 ile sorunlarını çözdü.
S7 Edge note 7 piyasadan çekildiği için fiyatı düşmeyecekti zaten dolarla çok alakası yokgüzelde bir kılıf aldık mı tamamdır diyorsun yaniben s7 edge in fiyatının düşmesini bekledim ama dolar yaktı bizi
hocam htc 10 kullanıyormusun?Ben tercihen XZ veya HTC 10 alırım. Ama yine de cihazları elinize alıp bakmanız da fayda var, hangi cihaz elinize aldığınızda daha iyi hissiyat veriyorsa onu alırsınız.
oda çok etken tabi amiral gemisi olarak kaldıS7 Edge note 7 piyasadan çekildiği için fiyatı düşmeyecekti zaten dolarla çok alakası yok
1. Arka kamera için s7, ön kamera için htc 10Arkadaşlar benim için başta kamera sonra uzun kullanım ve dayanıklık en son performans geliyor bunun için hangisini önerirsiniz? Htc10 2300tl, S7 2360 tl ,Xz 2240 Önerilerinizi bekliyorum.
Hocam bende htc10 baya bi incelemelerini izledim fakat bu sorun yaşayanlar yüzünden içim rahat etmediHepsi iyi cihazlar.Htc 10 gayet güzel ama Kullanıcı klübünde (yanlış Yazmış olabilirim) şikayetler var.Ön kamerası ve hoparlörleri gerçekten iyi.
S7 ekran ve arka kamera açısından oldukça iyi bir cihaz.Alınabilir.Ben tercih etmezdim ama.
Xz ekran konusunda iyi.Kamera iyi deniyor fakat video konusunda çok iyi değil.
Tasarım göreceli.
Performans konusunda hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynıdır.
keşke erken gelse de onu beklesemHTC 10 bence aralarında en iyisi.Yeni telefonlar çıkacak 2017 ocakta HTC Ocean onun kamerası efsane olacakmış (öyle duydum).HTC 10 hissiyatı çok güzel HTC Ultrapixel var bence aradığın hepsi HTC 10 da var
şikayetler yüzünden htc biraz korkutuyor beni1. Arka kamera için s7, ön kamera için htc 10
2. Uzun kullanım için htc 10
3. Dayanıklılık için htc 10
4. Performans için herhangi biri..
keşke erkenHTC 10 bence aralarında en iyisi.Yeni telefonlar çıkacak 2017 ocakta HTC Ocean onun kamerası efsane olacakmış (öyle duydum).HTC 10 hissiyatı çok güzel HTC Ultrapixel var bence aradığın hepsi HTC 10 da var
ön kamera ve bataryasından memnunmusun?Kendim kullanıyorum diye demiyorum şu S7yi gömüp S7 Edgeyi yüceltenleri anlayamıyorum. Arada Ekran boyutu Edge ekran ve bataryadan başka hiçbir fark yok.
ip7 ile 7 plus arasındaki gibi ram farkıdır kamera farkıdır ciddi ayrımlar olsa neyse hiçbir şey yok.
Aradaki 600 tlyi hakedicek farklar yok s7 ile s7 edge arasında
bende uzun yıllar sony kullandım fakat kamerası memnun etmediği gibi pek müşteri hizmetlerini sevmedim en son garantiye gönderdiğimde sorun için yemin ederim adamlar telefon parasından çok istediler ama sağlamlıkta tek geçer orası ayrıZ5 kullanıcısıyım ama 1-2 saat kurcaladığım oldu cihazı, Z5 den sonra elime aldığımda fazla yabancılık çekmedim yani premium bir cihaz kalitesini veriyor HTC 10. Biz burada size işte bu cihazın bu özelliği iyi şu özelliği iyi diye anlatırız ama bitmez, biliyorsunuz ki günümüzde marka fanlığı da var. Örnek olarak ben gidip XZ alırım, yıllardan beri beni üzmeyen Sony cihazları kullandım, bu büyük bir etkendir ve önceden iPhone kullanıcısı olduğumdan Sony'e geçiş benim için daha mantıklı idi. Şimdi size gidip illa XZ alın diyemem çünkü sizin beklentiniz farklı olabilir belki sade bir cihaz kullanmak istemiyor olabilirsiniz, biraz kurcalayın cihazları elinize alın hangisinin hissiyatını daha iyi sizin için bunlara bakın yoksa genel olarak 3 cihazda bir birine yakın deneyim sunan cihazlar.
Htc 10 gerçekten güzel ama bence en iyisi Okyanus'u beklemeleri.HTC 10 bence aralarında en iyisi.Yeni telefonlar çıkacak 2017 ocakta HTC Ocean onun kamerası efsane olacakmış (öyle duydum).HTC 10 hissiyatı çok güzel HTC Ultrapixel var bence aradığın hepsi HTC 10 da var
Htc 10 gerçekten güzel ama bence en iyisi Okyanus'u beklemeleri.HTC 10 bence aralarında en iyisi.Yeni telefonlar çıkacak 2017 ocakta HTC Ocean onun kamerası efsane olacakmış (öyle duydum).HTC 10 hissiyatı çok güzel HTC Ultrapixel var bence aradığın hepsi HTC 10 da var
Ön kamerası fotoğraf kalitesi olarak diğer amirallerinin gerisinde gibi neden geride mesela yüzünde kusur var sivilce var güzellik modunu kapatsan dahi biraz yüzünü düzeltiyor. Mesela G4 yüzünde ne kusur varsa ortaya döküyor arkadaştan alıp ön kameraya baktığımda çoğunluka telefona baya giydiriyordum.ke
keşke erken
ön kamera ve bataryasından memnunmusun?