• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

HTC Wildfire S mi Galaxy Ace mı ?

thruthreign

Guru
Emektar
Arkadaşlar bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum.Sizce hangisi almalıyım ?

Sen yine mi telefon alıcan. Galaxy gio mu neydi bir ara sanki onu alıcaktın yoksa ben mi yanlış hatırladım şimdi? :)

Gio'yu almadım.Üzerine biraz daha para koydum.Şimdi alcam. :)

hocam ozaman htc al çünkü ace 1 çok kötü nie diyeceksen birincisi ekranın tft lcd berbat bi ekrana sahip ikincisi performans olarak vasatı aşmayan bi performansı var alırsan kesinlikle pişman olacağın bi cihaz

hocam ozaman htc al çünkü ace 1 çok kötü nie diyeceksen birincisi ekranın tft lcd berbat bi ekrana sahip ikincisi performans olarak vasatı aşmayan bi performansı var alırsan kesinlikle pişman olacağın bi cihaz

Ace'ın işlemcisi 800 MHz Wildfire S'in 600.Bunun ne gibi farkı olur.

aquess1999 bak arkadaşım ben den sana tavsiye htc al hem kullanım kolaylığı olsun hem aryüz olsun aceden çok önde bir telefen ben 2 ay felan kullandım kamera iyi ama dikkat et ekranı çizilmeye çok müsait

Benim elimde suan wave 2 var ama iste dedigim gibi bakınıyorum bi androidli tel alcam

arkadaşım alacaksan ikisinide alma, artık onlar gözden düştü, dahili hafızaları yetersiz. wildfire s istiyorsan bende var satayım sana, 1 yıllık telefon, güzel telefon ama yetmiyor bana...

kardeş bende wave almayı düşünüyodum bana bada kötü kullanuşsız dediler bende paraya kıyız s3 aldım

ace e ve wildfire s e verecegin parayla daha ustun cihaz alabilirsin..

Arkadaşlar bütçeyi biraz daha artırdım.HTC Desire C'yi almayı düşünüyorum.Başka önerisi olan varmı ?
(Bütçe 600 tl)

Valla hocam 600 liraya hangi telefon tavsiye edilebilir bu tartisilir ama eger spot orjinal álabiliyosan sana iyi tavsyeler verebilirim