- Reaksiyon puanı
- 159
Arkadaşlar bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum.Sizce hangisi almalıyım ?
Kesinlikle ace alma ace 2 al daha iyi
Sen yine mi telefon alıcan. Galaxy gio mu neydi bir ara sanki onu alıcaktın yoksa ben mi yanlış hatırladım şimdi?![]()
Gio'yu almadım.Üzerine biraz daha para koydum.Şimdi alcam.![]()
hocam ozaman htc al çünkü ace 1 çok kötü nie diyeceksen birincisi ekranın tft lcd berbat bi ekrana sahip ikincisi performans olarak vasatı aşmayan bi performansı var alırsan kesinlikle pişman olacağın bi cihaz
aquess1999 bak arkadaşım ben den sana tavsiye htc al hem kullanım kolaylığı olsun hem aryüz olsun aceden çok önde bir telefen ben 2 ay felan kullandım kamera iyi ama dikkat et ekranı çizilmeye çok müsait
Ace'ın işlemcisi 800 MHz Wildfire S'in 600.Bunun ne gibi farkı olur.
ya fark olur ancak o kadar büyük bi fark değil. dedğim gibi ace 1 gerçekten vasat
Nelerde fark olur.Yani uygulamalarda sorun çıkarır mı ?
aquess1999 sen hiç nokia 603 baktınmı güzel ve hızlı bi telefon ucuzda syambian işletim acyip bi telefon ben ce onu al
ace e ve wildfire s e verecegin parayla daha ustun cihaz alabilirsin..
ace e ve wildfire s e verecegin parayla daha ustun cihaz alabilirsin..
kardeş bende wave almayı düşünüyodum bana bada kötü kullanuşsız dediler bende paraya kıyız s3 aldım
Valla hocam 600 liraya hangi telefon tavsiye edilebilir bu tartisilir ama eger spot orjinal álabiliyosan sana iyi tavsyeler verebilirim