HTC Wildfire S mi Galaxy Ace mı ?

Ardahrsnl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kuzenmde galaxy ace war temple runu yuklemıor bıle cıhazla uyumlu degıl dıor 20mb lık oyunda bıle bunu yapıorsa ... oooo hem arayuzu cok kotu

Ardahrsnl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hmm orası oyle ama galaxy ace 2 ıcs bıle almıomus dıe duydumm

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
O ayri konu samsung gûncellemeler konusunda kazıklayici bi tavir sergiliyo yani cihazin donanimindan kaynaklanmiyo

grasorn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
desire c de kamera flashı ve outo focus yok ayrıca led bildirim ışığı da yok bunlar wildfire s de mevcut
bunları da bi göz önünde bulundur istersen

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
desire c de kamera flashı ve outo focus yok ayrıca led bildirim ışığı da yok bunlar wildfire s de mevcut
bunları da bi göz önünde bulundur istersen

Flash,autofocus ve led bildirim için Desire C varken Wildfire S alınmaz.

grasorn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet makro çekim yapmak istediğinde ya da elektirikler kesilip fener arayışına girdiğinde ya da duymadığın bi çağrıyı ya da mesajı androidin simsiyah kilit ekranında göremediğinde konuşalım alınır mı alınmaz mı
tabi herşeye rağmen kişisel bi karar saygı duyarım

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
evet makro çekim yapmak istediğinde ya da elektirikler kesilip fener arayışına girdiğinde ya da duymadığın bi çağrıyı ya da mesajı androidin simsiyah kilit ekranında göremediğinde konuşalım alınır mı alınmaz mı
tabi herşeye rağmen kişisel bi karar saygı duyarım
Elektriklerde her zaman kesilmiyorlar ki . :)
Bu arada fener için Google Play'de El Feneri uygulaması var. :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bir bilişim öğretmeni olarak bence htc wildirife s al kulanım bakımından htc daha iyi ve kamera sı daha çözünürlügu daha yuksek zaten habire samsung yeni cihazlar cikartiyor ve benim begendigim teller 1000lira ustunde ama htc de hepsini begeniyorum bende de suan apple 5var ama size bir tercigim var 1000 lira ve ustunde cihazlar alcaksaniz iyi arastiriniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
desire c de flash olmdan nasıl ışık çıkcak kardeş bi de wıldfire daha karizmatik duruyo ben de bakıyomda siizce ne yapıyım

Stilex Jel

Asistan
Reaksiyon puanı
18
İlk android deneyimimi ace ile yaptım önermiyorum arkadaşım 5 ay kullandım ve kasmaya başladı. Hemde zorlayacak şekilde kullanım yapmadan.