Dün tam sipariş verecektim son anda biraz daha düşüneyim dedim. LG v30 haberi gördüm aslında onu beklerim dedim görseller güzeldi ama o da 800 dolardan cikacak falan yaziyordu ülkemizde 4500 den asagi gelmez vazgectimBataryayi sikinti etme kameralar hemen hemen ayni ama u 11 bir tik onde sadece ekran govde orani u11 dah iyi ikiside su gecirmez falan ama 6 gbli versiyonsa u11 al ama gercekten ikiside cok iyi cihazlar bilemedim sonyninde ayri bir cekiciligi var ne diyim
Yok samsung istemiyorum kararlıyım onda.Evet ikiside bomba cihaz.zaten simdiye kadar ukt falan filan hepsine bakmissindir tahminim.yazi tura at al birinibirazdan samsung s7 al s8 al diye bi suru arkadas dolar
kafan iyice karisir
![]()
Lg nin fiyati cok cabuk duser merak etme eger iyi bir cihaz gelirse lg den uzer seni 3700 den cikip su an 2100 e bulunabiliyor lg g6 onun icin bence bekle hem almasan bile fiyatlari duser bu ikisininDün tam sipariş verecektim son anda biraz daha düşüneyim dedim. LG v30 haberi gördüm aslında onu beklerim dedim görseller güzeldi ama o da 800 dolardan cikacak falan yaziyordu ülkemizde 4500 den asagi gelmez vazgectim
Valla v30 un gorsellerini gordun mu bilmiyorum da telefon deli gorunuyor. Lg yi çıktığı gibi alma taraftarı ben de değilim.Lg nin fiyati cok cabuk duser merak etme eger iyi bir cihaz gelirse lg den uzer seni 3700 den cikip su an 2100 e bulunabiliyor lg g6 onun icin bence bekle hem almasan bile fiyatlari duser bu ikisinin
Aynen hatta ilk ciktigi gibi g6 alan varsaValla v30 un gorsellerini gordun mu bilmiyorum da telefon deli gorunuyor. Lg yi çıktığı gibi alma taraftarı ben de değilim.![]()
Batarya götürmez kim diyor? Gayetde bir günü çıkartır.Siparişi tam vericektim htc u11 6gb ram li ama aklımda hala sorular var. Veremedim. Batarya götürmez diyenler var. Xz Premium kullanan bir arkadaş da ısınıyor dedi.
Shift delete incelemesinde orta kullanimda bir gunu cikartir diyor. Ben cok kullanirim orta kullanmam.Batarya götürmez kim diyor? Gayetde bir günü çıkartır.
3500 tl var.U11'de iyi paran varsa Note 8'i bekle
Donanım haberden mesut çevik sağlam kullanımda 4.5 saat ekran süresi aldım diyor wifi mobil veri GPS ne varsa kullanıyor o. U11 bir günü çıkartır olmadı powerbank taşırsın pili daha iyi gidecek amiral gemisi sıfatında bir kaç cihaz var onlardan biri S8 zaten.Shift delete incelemesinde orta kullanimda bir gunu cikartir diyor. Ben cok kullanirim orta kullanmam.
--- Gönderi Güncellendi ---
3500 tl var.
Yok gercekten kronik sorun cikmasaydi lgnin urettigi telefinlar iyidi ozelliklede g4 ile v20 ama anakart yanmasi felanLg de ayri bi tez konusu resmen telefon ortaminda.g5 filan hic fena degildi hem tasarim hem donanim olarak bi modulerlik sacmaligi disinda.hic piyasa degeri yok tellerinde aldigin senesi cope gidiyo gibi saydigin nakitler.
Ekran kasa orani her ne kadar bana kotu gorunsede tercih meselesi ayrica dedigimiz gibi uzun kullanimda bana gore en iyi android cihazlar sonynindirHocam öncelikle merhaba telefonu doya doya kullanırım gittiği yere kadar kullanırım sonra satarım diyorsan, android tarafında üzülmezsin bu s8,u11,xz premium içinde geçerli ama ben telefonu alıp biraz kullanırım sonra satarım başka modele geçerim,sık sık cihaz değiştiririm diyorsan tavsiyem iphone 7 yada 7 plus'a yönelmen ikinci elde kaybettirmez sana, bana kalırsa sony'nin bu seneki cihazında beni çeken bir özellik yok 960 fps çekim modu haricinde onuda sık sık kullanan varmıdır orası tartışılır s8,g6 gibi %80 üzerine çıkmış ekran kasa oranı varken sony yine üste çıkamıyor,htc bambaşka bir cihaz benim gözümde ekran kasa oranı yine diğer amiral gemilerine göre zayıf,tabi ses deneyimi konusunda yine lider ve bu sefer cihazı sıkarak fotoğraf vs çekebiliyorsunuz anladığım kadarıyla s8,s8+ istemiyorsunuz, htc ve sony arasında kaldıysanız tavsiyem htc olur(şahsi tercihim s8 olurdu) ayrıca bu sene çıkan hiçbir cihaz sizi üzmez ısınma vs sorunları artık çözüldü eskidi o sorunlar gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsiniz.Batarya konusu muamma bu sene çıkan cihazların hepsi batarya konusunda fiyasko oldu bence yinede powerbank gibi kurtarıcı araçda var![]()
Samsung'ta seni istemiyor bayi,mağzalarına 100metre yaklaşma yasağı çıkartmış...Yok samsung istemiyorum kararlıyım onda.
Benim acimdan ole bisey yok ben aksine sony oneriyorum uzun kullanim icin ogretmenin arkadaslar yaptiSen bakma arkadasim samsung a en ufak bi tuy temasinda irak in eski parali askerleri gibi namlu catiyo arkadaslarhala kararsizsaniz sony yada htc arasindan tamamen kendi kisisel zevkinize uyani alin gecin.ikisi arasinda kaldiginixa gore...
Aynen sony gibi lgde usutmez senisony kışın üşütmez seni ...
zte axon7 diye bişey var onada bak zte dandik değil bu arada ghost screenli ürünü yok...
LG G4 Ghost Screen Ekran Sorunu Nedir? | LGDestek.NET
Siparişi tam vericektim htc u11 6gb ram li ama aklımda hala sorular var. Veremedim. Batarya götürmez diyenler var. Xz Premium kullanan bir arkadaş da ısınıyor dedi.
Bakıyorum internete falan. Kullanmayan insanlar sallamış hep sony oyle htc boyle falan. Birtane sony kullanıyorum diyen vardı o da ısınıyor istersen sana satayım falan dedi xz premium uHic sony ci yokmu xzp kullanan filan soyle bi yamacimiza gelse bi kullanani.alnlatsa enine boyuna.
@keyloger XZP kullanıyor bataryasından vb çok memnun olduğunu söyledi.Note 8 bekle diyen var da simdi note 8 i beklerim ordan bi mate 10 çıkar o çeker kendine bilmem ne olur bunun sonu yok ya. Beklesem 2 aya 6-7 bin tl lik telefon da alırım da beklemek istemiyorum. Ekran kırılınca telefon parası ödemek de istemiyorum biraz. Kılıf, kırılmaz ekran koruyucu falan kullanmayı sevmem.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bakıyorum internete falan. Kullanmayan insanlar sallamış hep sony oyle htc boyle falan. Birtane sony kullanıyorum diyen vardı o da ısınıyor istersen sana satayım falan dedi xz premium u
Ipod var muzigi onunla da cozerim ya.Paran bolsa 1 ay sonra Samsung galaxy Note 8 satın alır veya ön sipariş ile 2 hafatada alırsın oldukça sağlam dayanıklı güzel bir telefon note 8 ama gidipte Huawei p10 gibi telefon alma paran varaa çünkü Exynos dan daha uzun dayanmıyor aynı lüks hissi yaşatmaz sorun çıkarabilir Htc u11 alırsan kulaklık girişinin özel olduğunu unutma başka bir kulaklık takılmıyor