Htc u11 mi Xz Premium mu?

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Note 8 paran varsa Note 8 al. İkinci kamera olacağı için ana kamera üzerinde de değişiklik yaparlar onu da iyileştirirler. 6GB RAM stereo hoparlör de koyarlar al sana yılın telefonu ama pahalı çıkar o kesin. Yeni iPhone ile fiyatları çok yakın olur geçen sene Note 7 3600 iken 7 Plus 3800 TL'idi

Note FE hala yurt dışında satılıyor zaten ama iphone 7 plus un fiyatları çok sattığından dolayı düşmüyor Tabi Amerika da 900-800 dolar civarı olduğundan onlara çok ucuz gelmekte ancak Türkiye de bu olay tam tersi olduğundan iphone telefon alınacaksa yurtdışından alınması daha mantıklı olur

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Paran bolsa 1 ay sonra Samsung galaxy Note 8 satın alır veya ön sipariş ile 2 hafatada alırsın oldukça sağlam dayanıklı güzel bir telefon note 8 ama gidipte Huawei p10 gibi telefon alma paran varaa çünkü Exynos dan daha uzun dayanmıyor aynı lüks hissi yaşatmaz sorun çıkarabilir Htc u11 alırsan kulaklık girişinin özel olduğunu unutma başka bir kulaklık takılmıyor
Donusturucu aparat cikiyor icinden

ozgun7

Doçent
Reaksiyon puanı
107
Note 8 paran varsa Note 8 al. İkinci kamera olacağı için ana kamera üzerinde de değişiklik yaparlar onu da iyileştirirler. 6GB RAM stereo hoparlör de koyarlar al sana yılın telefonu ama pahalı çıkar o kesin. Yeni iPhone ile fiyatları çok yakın olur geçen sene Note 7 3600 iken 7 Plus 3800 TL'idi
Hocam note 7 nin 2. Versiyonuna ne diyorsun

M

Murat Burç

SDN Okuru
Izmir de satan var sıfır. Sahibinden sitesi de dolu.
Ama hiçbir garantisi yok sıkıntı o işte. İthalatçıda yine birşeyler yapabilirsin.
--- Gönderi Güncellendi ---
2 yıl garantili bahariye mobile falan yazıyorda kim bakıyor o garantiye.

ozgun7

Doçent
Reaksiyon puanı
107

ozgun7

Doçent
Reaksiyon puanı
107
Sade ve hızlı
U11 al geç sen ya. İyi olur senin için.
Gitti gidiyorda 3200 tl ye s8+ gorunuyorda bence icinden bok ta cikabilir. Buyuk ihtimal u11 su an.
Abi bu ne rezilliktir s8 ve oneplus yüzde 70 lerde iken htc yüzde 29 a iniyor video şarj testinde. Ben bu telefonu hayatta almam ilk defa izledim bunu.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Gitti gidiyorda 3200 tl ye s8+ gorunuyorda bence icinden bok ta cikabilir. Buyuk ihtimal u11 su an.
Abi bu ne rezilliktir s8 ve oneplus yüzde 70 lerde iken htc yüzde 29 a iniyor video şarj testinde. Ben bu telefonu hayatta almam ilk defa izledim bunu.
Bunu ben de izledim de bu sahte gibi biraz. Başka kaynaklara bak.

ozgun7

Doçent
Reaksiyon puanı
107
Bunu ben de izledim de bu sahte gibi biraz. Başka kaynaklara bak.
Baktım adam 1 saat oyun oynadı 1 saat full hd video izledi 1.5 saat youtube da ve 1 saat de internete takıldı yüzde 70 şarj gitti. Beni hayatta idare etmez bu.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Baktım adam 1 saat oyun oynadı 1 saat full hd video izledi 1.5 saat youtube da ve 1 saat de internete takıldı yüzde 70 şarj gitti. Beni hayatta idare etmez bu.
Abi harbi diyorum başka kaynaklardan bak. Bu videoya kısmen baktım. U11 şarj performansını başka yerlerden dinledim böyle değil yahu.

ozgun7

Doçent
Reaksiyon puanı
107
Abi harbi diyorum başka kaynaklardan bak. Bu videoya kısmen baktım. U11 şarj performansını başka yerlerden dinledim böyle değil yahu.
Bi internet sitesinde normal kullanım da 9 saat yazıyor ama ona da guvenemedim çünkü sıralamada iphone 7 nin bataryasının s8 inkinden daha fazla gittigi yazıyor sitede.

ozgun7

Doçent
Reaksiyon puanı
107
Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Benchmarks (Phone Arena)

S8 8 saat yazıyor asagilarda bayagi.

Valla gördüm şok oldum öyle batarya mı olur. Fazla şarj edersem eski htc one m8 deki gibi kafayı yer batarya yuzde 20 den direk 2 ye 3 e dusuyordu benimki. On yargım var zaten bu konuda htc ye bu video yu gotmem hic iyi olmadi.
Buraya ben de bakmıştım zamanında sıkıntılı gibi biraz boşver. Video testlere bak ama attığına bakma.
Hatta U11 kulübüne gir görüş al.

ozgun7

Doçent
Reaksiyon puanı
107
Buraya ben de bakmıştım zamanında sıkıntılı gibi biraz boşver. Video testlere bak ama attığına bakma.
Hatta U11 kulübüne gir görüş al.
Bir tanesine daha baktim iste o videodan farkli. Adam 3.5 saat kullaniyor 1 saati oyun 1 saati full hd video 1.5 saati youtube da takılıyor 1 saat internette ve yuzde 67 civarı gidiyor o kadar zamanda. Kurtarmaz. :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bir tanesine daha baktim iste o videodan farkli. Adam 3.5 saat kullaniyor 1 saati oyun 1 saati full hd video 1.5 saati youtube da takılıyor 1 saat internette ve yuzde 67 civarı gidiyor o kadar zamanda. Kurtarmaz. :D
Şu videoya baktım da harbi S7 Edge tokatlamış yahu.
Sen en iyisi S8 Plus al.

ozgun7

Doçent
Reaksiyon puanı
107
Sen en iyisi S8 Plus al.
Bu gidisle zaten yol görünüyor. Şeytan diyor al yurtdısından 2300 e oneplus 5 rootla fişek gibi kullan ya. Kafamı şey ettim kac gundur bi telefon alacam diye. Her seneki gibi yine en son samsung da bitecek gibi yine. :D

Siklon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Kardeşim bu testi yapan çakal s8 ile op 5'i 1080p de bırakırken u11'i 1440p de kullanıyor. Tabi ki daha fazla şarj sömürecek. Ayrıca her cihazın maksimum ekran parlaklık düzeyi eşit şekilde şarj götürmez ki hepsinin paneli farklı. Olayın en komik ve içler acısı tarafı ise video/film izlemeyle batarya testi yapmak.
Dipnot olarak filmleri izlerken cihazların ses durumu nasıldı bilmiyoruz. Sesli mi yoksa sessiz mi ya da ses seviyeleri eşit mi oynatıldı bunları bilmiyoruz.
Sen en iyisi S8 Plus al.
Bu videodaki testte de tek simli s7 edge, çift simli u11 ve mate 9 uçak modunda kullanılmış yani bir geçerliliği yok.

ozgun7

Doçent
Reaksiyon puanı
107
Kardeşim bu testi yapan çakal s8 ile op 5'i 1080p de bırakırken u11'i 1440p de kullanıyor. Tabi ki daha fazla şarj sömürecek. Ayrıca her cihazın maksimum ekran parlaklık düzeyi eşit şekilde şarj götürmez ki hepsinin paneli farklı. Olayın en komik ve içler acısı tarafı ise video/film izlemeyle batarya testi yapmak.
Dipnot olarak filmleri izlerken cihazların ses durumu nasıldı bilmiyoruz. Sesli mi yoksa sessiz mi ya da ses seviyeleri eşit mi oynatıldı bunları bilmiyoruz.

Bu videodaki testte de tek simli s7 edge, çift simli u11 ve mate 9 uçak modunda kullanılmış yani bir geçerliliği yok.
Yok dayı güvenemem ben 2-3 test izledim hepsinde de çöptü risk alamam yani.