- Konuyu başlatan
ozgun7
Doçent
Orjinal pil falan bulmakla ugrasmam ya zaten arka kapagida kirik su an. Yurt disi versiyonu bu. Verecem birine 700 tl ye.Hmm anladim kardesim.yapicak bisey yok.pil degisimiyle halledilebilir aslinda.
Orjinal pil falan bulmakla ugrasmam ya zaten arka kapagida kirik su an. Yurt disi versiyonu bu. Verecem birine 700 tl ye.Hmm anladim kardesim.yapicak bisey yok.pil degisimiyle halledilebilir aslinda.
Neye göre daha akıcı?Xz Premium'un ekranı 4K, U11'in 2K. U11'in ekranı nedeniyle batarya performansı daha iyi olacaktır. Unutmadan, U11'in arayüzü daha akıcı. Bu yüzden önerim, HTC U11 olacaktır.
Htc kullandim arayuzu guzel ama sony nin ki nasil bilmiyorum kullanmadim.Neye göre daha akıcı?
Elinizde kanıt var mı?
İyi sallıyorsunuz ha.
Hız testleri var. HTC normalde herşeyi RAM'de tutar ama burda tutmaış mesela S7 Edge herşeyi RAM'de tutuyor ama S8 bazen tutmatı tercih etmiyor.Htc kullandim arayuzu guzel ama sony nin ki nasil bilmiyorum kullanmadim.
Neye göre daha akıcı?
Elinizde kanıt var mı?
İyi sallıyorsunuz ha.
Htc kullandim arayuzu guzel ama sony nin ki nasil bilmiyorum kullanmadim.
S8 al geç.Oneplus 5 mi alsam.![]()
S8 almayi dusundum de yok ya guvenemiyorum ben bu samsunga. Note 8 cikiyor bu cihazları kısarlar.S8 al geç.
Hiçbirşeyi beğenmiyorsun neyi kısacaklar Note 8 gelince?S8 almayi dusundum de yok ya guvenemiyorum ben bu samsunga. Note 8 cikiyor bu cihazları kısarlar.
Salladığım felan yok. HTC 10 kullandım. Oradan çıkarıyorum bu sonucu. Zamanında Z3 bana ısınma konusunda az çektirmedi. Biraz soğusun diye buzdolabına koyduğumu bilirim. Hatta arka camı bile çatlamıştı sıcaklıktan. Ama Xz Premium verseler yine kullanırım.Neye göre daha akıcı?
Elinizde kanıt var mı?
İyi sallıyorsunuz ha.
Iyi dusunmem lazim 2-3 sene kullanmayi dusunuyorum. Elimdeki s7 edge de samsunga karsi on yargi olusturuyor.Hiçbirşeyi beğenmiyorsun neyi kısacaklar Note 8 gelince?
Bencese abi bence sen gercekten sony al sonyden 810 hatasindan baska uzen telefon gormedim ancak dedigim gibi note 8 i v30u cikicaksa xz 1 i falan çunki xz 1 cercevesiz ekranla gelirse uzerIyi dusunmem lazim 2-3 sene kullanmayi dusunuyorum. Elimdeki s7 edge de samsunga karsi on yargi olusturuyor.![]()
Sony i cerceve yuzunden almiyorum zaten. Fistik gibi cihaz bi cerceve o kadar ozelligi batiriyor resmen.Bencese abi bence sen gercekten sony al sonyden 810 hatasindan baska uzen telefon gormedim ancak dedigim gibi note 8 i v30u cikicaksa xz 1 i falan çunki xz 1 cercevesiz ekranla gelirse uzer
Bence mate 10 ve V30 bekle 2si de bombs gibi geliyorSony i cerceve yuzunden almiyorum zaten. Fistik gibi cihaz bi cerceve o kadar ozelligi batiriyor resmen.