kingmemos66
Asistan
Bugün mediamarkta htc 10 bakmaya gittim.Oradaki görevli ısrarla beni S7 ye yönetmeye çalıştı ve htcnin türkiyeden çekileceğini söyledi.Acaba bu doğru mudur?
S7 güzel telefon fakat teknoloji marketlerde bir htc ve sony düşmalığı var.Valla bilmiyorum açıkcası htc 10 S7 ye göre oldukça hoşuma gitti baya bi özellikleri kötülemeye çalıştı benim özelliklerini bildiğimi anlayınca da bunu söyledi
HTC inanılmaz hoşuma gitti ya eğer adamın dediği gibi bir şey yoksa direk htc 10 alacağımBelki kendi htc kullanmıştır zamanında büyük bi sorun yaşamıştır, gıcıklığı filan vardırama s7 de iyi telefondur sen yinede bi düşün
Bilmiyorum eğer öyle birşey varsa ciddi anlamda çok büyük ahlaksızlıktır yani.Şimdi bilinçli müşteri neyse ancak çok araştırmadan giden müşterilerin bu markaları almasını önlüyorlar demektir.Sonra niye bu markalar az satılıyorS7 güzel telefon fakat teknoloji marketlerde bir htc ve sony düşmalığı var.
Prim alıyorlar sattıkları samsung için.Bilmiyorum eğer öyle birşey varsa ciddi anlamda çok büyük ahlaksızlıktır yani.Şimdi bilinçli müşteri neyse ancak çok araştırmadan giden müşterilerin bu markaları almasını önlüyorlar demektir.Sonra niye bu markalar az satılıyor
Hayır çok ayıp birşey yani.Zaten 10 müşteriden 9 u s7 biri htc 10 alıyor.Sen niye oraya htc almak için gelmiş bir müşterinin aklını karıştırıyosun hem de yalan bilgilerle.Girdiğim andan itibaren yok işte bu telefon 4 çekirdek de s7 8 çekirdek,yok bunun şunu yok,yok bu böyle felan.Çok ayıp yani mediamarkt gibi dünya çapında bir mağazaya böyle birşeyi yakıştıramadım.Senin orada olma amacın müşterilere objektif bilgi vermek.Zaten sen çağırmadan kendi gelip akıtıyor zehrini.Açıkcası ben bu durumu şikayet etmeyi düşünüyorum.HTC'ye de mail atacağım bu konuyla ilgili.Şuan neden HTC cihazlarının Türkiye satışında düşük olduğunu anlamış bulunuyorumHtc çekiliyormu tam bilmiyorum ama büyük teknoloji marketlerin çoğunda htc10 cihazı yok koymuyorlar insanlar baksın diye sipariş üzerine getirtebiliriz diyorlar.
Hayır çok ayıp birşey yani.Zaten 10 müşteriden 9 u s7 biri htc 10 alıyor.Sen niye oraya htc almak için gelmiş bir müşterinin aklını karıştırıyosun hem de yalan bilgilerle.Girdiğim andan itibaren yok işte bu telefon 4 çekirdek de s7 8 çekirdek,yok bunun şunu yok,yok bu böyle felan.Çok ayıp yani mediamarkt gibi dünya çapında bir mağazaya böyle birşeyi yakıştıramadım.Senin orada olma amacın müşterilere objektif bilgi vermek.Zaten sen çağırmadan kendi gelip akıtıyor zehrini.Açıkcası ben bu durumu şikayet etmeyi düşünüyorum.HTC'ye de mail atacağım bu konuyla ilgili.Şuan neden HTC cihazlarının Türkiye satışında düşük olduğunu anlamış bulunuyorum
HTC'nin değeri Türkiye'de bilmiyor. Çıktıktan birkaç hafta sonra nereye sorduysam yok dediler. Mecburen internetten almak zorunda kaldım bende.
Ben M8 kullanıyordum. Her şeyi çok güzeldi. Hatta şu an kullandığım 10'dan bile dayanıklıydı dışı ama dokunmatiğinde sorun çıktığı için 10 almak zorunda kaldım. M8'im hala çalışıyor ve bence HTC'nin en iyi telefonu M8. 10 mu alsam iPhone 7'yi mi beklesem diye bayağı düşündüm ama HTC kalitesine alışınca bırakmak çok güç. O yüzden 10'dan devam ediyorum şu andaHtc m7 var evde hâlâ sorunsuz çalışıyor iphone'dan sonea gördüğüm en kaliteli dokunmatiğe sahip.
Ben M8 kullanıyordum. Her şeyi çok güzeldi. Hatta şu an kullandığım 10'dan bile dayanıklıydı dışı ama dokunmatiğinde sorun çıktığı için 10 almak zorunda kaldım. M8'im hala çalışıyor ve bence HTC'nin en iyi telefonu M8. 10 mu alsam iPhone 7'yi mi beklesem diye bayağı düşündüm ama HTC kalitesine alışınca bırakmak çok güç. O yüzden 10'dan devam ediyorum şu anda![]()
M8 de aynı şekilde. Kaç kez sert yüzeylere kılıfsız düşürdüm. Kasada çok hafif şeyler oldu ama 10'dan bu yönden memnun değilim. M8'i seramiğe, çakıllı yerlere düşürdüm çok hafif şeyler oldu. 10'u parkeye filan düşürdüm boyası gitti hemen.Benim m7 çok samimi söylüyorum 50 den fazla yere düşmüştür bir kere ekranı kırılmadı kasa deforme oldu tabiki ama telefon çalışıyor gayet akıcı hiç bir sorunu yok. S4 vardı zamanında mesela halıya düştü telefonun iç ekranı kırıldı tamamen bozuldu. Htc gibi sağlam bir cihaz üreten bir firma daha görmedim. Zaten htc sever diye bir kesim var bu kesim sırf htc alıyor başka android kullanmıyor
M8 de aynı şekilde. Kaç kez sert yüzeylere kılıfsız düşürdüm. Kasada çok hafif şeyler oldu ama 10'dan bu yönden memnun değilim. M8'i seramiğe, çakıllı yerlere düşürdüm çok hafif şeyler oldu. 10'u parkeye filan düşürdüm boyası gitti hemen.
Htc10 2999 S7 edge 3200 çoğu yerdeBen fakrlı farklı teknoloji marketlerden kaldırıldığını gördüm birkaç operatör mağazasına girdim diyorlar ki pahalı bir cihaz o yüzden koymuyoruz teşhire.
Htc10 2999 S7 edge 3200 çoğu yerdeCidden dürüst iş yapılmıyor ya ben onu anladım.Bu kadar güzel bir cihaz ancak bu kadar rezil edilebilirdi.Eğer o mağazaya araştırmamış bir müşteri olarak gitsem bana HTC yi bıraktırıp S7 aldıracaktı.Çok yazık
Tabi ki o konuda problem yok zaten kendini bilmez bir görevli yüzünden fikrini değiştirecek kadar araştırmasız bir müşteri değilim.Ancak böyle bir durumun mediamarkt gibi benim gözümde türkiyenin en iyi teknoloji mağazasında yaşanması çok üzücü.Sokaktaki rastgele bir telefoncuda,ortalama bir teknoloji mağazasında yaşansa umursamam ancak mediamarkt olması çok üzdü.Türkiyede telefon alan insanların en az %60-70 i bu mağazalardan telefonlarını alıyor.Ben bu andan sonra artık satış rakamlarının güvenilir olduğu konusunda şüpheliyim.Çünkü hiçbir sıkıntısı olmayan bir cihaz alakasız saçmasapan bir Yalanla ayıplanıyorsa burada satış rakamlarının güvenilirliğinden bahsedilemez bence2 side seni memnun eder hangisini sevdiysen onu al yani
Ben HTC Amiral gemilerinden bi M7 yi sevmiştim bide 10 .
Şimdide bolt diye bişe çıkarcak ama sızıntılara göre o simetri hatasını görmüşsünüzdür öyle bişe yapacaksa yapmasn daha iyi Home buttonu rezalet duruyor![]()
Hocam m8 kullaniyorum suan 10 a gecmeye niyetim var ama ses konusunda takintiliyim boomsound'a alistim ve cok begeniyorum . 10'dada boomsound varmi ? Varsada m8 deki kadar basarilimi ? Haporlor kalitesi nasilBen M8 kullanıyordum. Her şeyi çok güzeldi. Hatta şu an kullandığım 10'dan bile dayanıklıydı dışı ama dokunmatiğinde sorun çıktığı için 10 almak zorunda kaldım. M8'im hala çalışıyor ve bence HTC'nin en iyi telefonu M8. 10 mu alsam iPhone 7'yi mi beklesem diye bayağı düşündüm ama HTC kalitesine alışınca bırakmak çok güç. O yüzden 10'dan devam ediyorum şu anda![]()
Var ve harika bir şekilde varHocam m8 kullaniyorum suan 10 a gecmeye niyetim var ama ses konusunda takintiliyim boomsound'a alistim ve cok begeniyorum . 10'dada boomsound varmi ? Varsada m8 deki kadar basarilimi ? Haporlor kalitesi nasil
BoomSound tabii ki var. Ses kalitesi gayet iyi Htc'den bahsediyoruz kötü olma ihtimali yok zaten. Ayrıca kulaklıkla dinlerken kişiye özel ayar yapabiliyorsunuz ki bu da güzel bir özellik.Hocam m8 kullaniyorum suan 10 a gecmeye niyetim var ama ses konusunda takintiliyim boomsound'a alistim ve cok begeniyorum . 10'dada boomsound varmi ? Varsada m8 deki kadar basarilimi ? Haporlor kalitesi nasil
Evet boomsound vardir fakat ornegin m8 de haporlor bir ortamdayken kaliteli ses konusunda nekadar mukemmel olsada yuksek ses konusunda aynisini basaramiyor. 10 da bu durum nedir ?BoomSound tabii ki var. Ses kalitesi gayet iyi Htc'den bahsediyoruz kötü olma ihtimali yok zaten. Ayrıca kulaklıkla dinlerken kişiye özel ayar yapabiliyorsunuz ki bu da güzel bir özellik.
merhaba ecem hanım, haklısınız.BoomSound tabii ki var. Ses kalitesi gayet iyi Htc'den bahsediyoruz kötü olma ihtimali yok zaten. Ayrıca kulaklıkla dinlerken kişiye özel ayar yapabiliyorsunuz ki bu da güzel bir özellik.