HTC Touch Diamond2 ve Pro2'yi Duyurdu

Bu konuyu okuyanlar

Cem

Profesör
Katılım
23 Ağustos 2006
Mesajlar
1,028
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
GSMA Mobile World Congress 2009 heyecan bakımından diğer teknoloji dünyası etkinliklerini geride bırakmaya devam ediyor. İşte HTC'nin yeni Diamond'ları!

Daha önce defalarca söylediğimiz üzere Barselona'da bugün başlayan GSMA Mobile World Congress'in bu yılki etkinliği de çok hareketli geçiyor. Yeni ürün ve servislerin bir bir duyurulduğu GSMA MWC 2009 daha ilk günden itibaren heyecanlandıran yenilikleri duyurmaya başladı. Sony Ericsson ve Garmin-Asus gibi firmaların yanına bugün HTC'de eklendi.
HTC'nin iPhone'dan önce çıkardığı parmakla kullanıma yönelik Touch adlı cihazın beğeni toplayan Diamond modelini yeniledi. Touch Diamond2 ve Touch Diamond Pro2'nin görsel ve özelliklerine dair bilgileri MWC 2009'da paylaşan HTC, Touch serisinde ciddi tasarım yenilikleri ve tüketicilere yönelik bir dizi özellik sunmuş.
htc221234786124.jpg

HTC Diamond'ı daha başarılı tasarlamış
Daha iyi kişiler listesi, buna bağlı konuştuğunuz kişiyle detaylı geçmiş görüşme bilgileri, SMS, e-posta ve diğer bilgi paylaşımları tek bir ekranda görüntülenebiliyor. Her iki cihaz HTC'nin yeni Push Internet Teknolojisini içeriyor. Bu sayede indirme hızları yükselirken, Web sayfalarının görüntülenmesi de daha hızlı gerçekleşebiliyor. Son olarak TouchFlo 3D arayüzü daha çok bilgi ve daha geniş dokunma alanlarıyla yenilenerek parmakla kullanımı daha da kolaylaştırıyor.
Şekil olarak değişen Touch Diamond2 artık daha ince ve yerçekimi sensörüyle birlikte daha büyük bir ekrana sahip: 3,2 inç. Windows Mobile 6.1 kullanan cihaz yüzde 50 daha iyi pil ömrü vaat ederken, 5 megapiksel kamera, genişletilebilir hafızayla 512 MB ROM/288 MB RAM ile 528MHz işlemciye sahip.
htcpro21234786192.jpg

Touch Pro2, HTC'nin TyTnII modeli gibi açılan klavyeye sahip
HTC Touch Pro2 ise haliyle daha iş odaklı bir akıllı telefon ve HTC'nin Straight Talk teknolojisini kullanıyor. Bu ahizenin ses kalitesini asimetrik kolonlarla artırıyor ve gelişmiş gürültü engelleme özelliğini full dupleks akustikler ile zenginleştiriyor. Touch Diamond 2 gibi Pro2 de ekran boyutunda sınıf atlamış: 3,6 inç 480 x 800 piksel çözünürlüğe sahip dokunmatik ekran. Cihaz Pro'ya benzer şekilde yine QWERTY klavyeye sahip.
HTC Touch Diamond2'nin Avrupa ve Asya'da 2009'un ikinci çeyreğinde, HTC Touch Pro2'nin ise tüm dünyada bu yaz piyasaya sürüleceği belirtiliyor. Fiyatlandırma konusunda henüz bir bilgi yok.
:: HTC Touch Diamond'ı mı? Yoksa Pro'yu mu tercih ederdiniz?
Yazan: Cem Sünbül
SDN - http://shiftdelete.net
 

dword

Öğrenci
Katılım
19 Haziran 2008
Mesajlar
10
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
sanal klavyede her ne kadar kolaylıklar sunulsa da bence normla klavyenin yerini dolduramıyorlar ve alışıncada bırakmak imkansız gibi bir şey.
bir de htc ekran konusunda iphone u yakalayamadığı sürece klavyeli olan ürünlerini özellikle tercih etmek gerekecek.
bir kaiser kullanıcısı olarak...

pardon, cevap: pro ;)
 

Tsunmys

Profesör
Katılım
29 Mayıs 2008
Mesajlar
1,546
Reaksiyon puanı
2
Puanları
38
HTC Touch sahibiyim :) Ama Touch Pro 2 ;)
I love HTC :)
 

HRNKC

Profesör
Katılım
1 Ağustos 2008
Mesajlar
4,155
Reaksiyon puanı
20
Puanları
38
Piyasa üreticiler açısından tam bir kaos modunda... Bu da bizlere yarar...
 

JuGoLaTe

Asistan
Katılım
2 Aralık 2008
Mesajlar
413
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Pro 2 nin görüntüsü bu sefer biraz basit olmus gibi görünüyor.. tabiki yakindan görmek lazim...
 
Üst