HTC S-OFF yapmak

fatalboy88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTCdev sitesinden unlocked olayını görür görmez telefonuma uyguladım... Herşey gayet güzel gitti, kodu kopyalayıp yapıştırdım ve mail adresime eklenti geldi onu da telefona uyguladım. Telefon ekranına kilit resmi geldi unlock olsun mu? diye ben de Yes seçeneğini seçtim ve telefonu unlock yaptım. Boot ekranına girdim baktım ekranın üst kısmına pembe renkle **UNLOCKED** yazısı geldi ama cihaz halen daha S-ON
grr.gif
S-OFF yapmak için ilave olarak ne uygulamamız gerekiyor?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bütün bir gece mi ayırıp sabah 6 da anca custom rom attığım kardeşimin htc sensation ından sonra senin bu yazını görüp yazmasam olmazdı, s off yapmak için arka kapağını çıkarıp atacın bir ucunu ordaki bi deliğe diğer ucunu metal aksana değdirmen gerekiyor ve bir kaç kez denemen gerekebilir. Amacın rom atmaksa bunlarla uğraşma 4ext die bir program olması lazım recovery i flashalaman ve ordaki ayarlardan flash boot una yazmayı etkinleştirmen gerek. yoksa attığın romlar açılış ekranında kalır. neti araştırırsan programı da nasıl rom atacağını da bulursun. bir de orjinal sürüm için yedeğini indir en az 10 kez herşeyi tekrardan yükledim becerene kadar.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
S off konusu burda yok ama diğer forumlarda çok var.
Tel değdirme işi stok android 4lü htclerde oluyor. Hboot yüzünden