HTC One'ı Elimize Aldık. Yoksa iPhone, çekmeceye mi?

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Neden iphone atılıyor çekmeceye bu düşmanlık neden?
Uzun zaman android kullandım. Birkaç aydır iphone 5 kullanıyorum. Bundan sonrada ios dan vazgeçmem.
Madem siz böyle başlık atıyorsunuz bende şöyle diyeyim;
İphone 5 alamayanlara kapak olsun ios sana tüm telefonlar feda olsun. :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Çekmeceye atacak bir Iphone sahibi olabilseydim HTC yide elime alırdım mutlaka... :)

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
HTC ve Apple hayranıyım.Fakat HTC One ile iPhone ile kıyaslayacak olursam iPhone derim.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Neden iphone atılıyor çekmeceye bu düşmanlık neden?
Uzun zaman android kullandım. Birkaç aydır iphone 5 kullanıyorum. Bundan sonrada ios dan vazgeçmem.
Madem siz böyle başlık atıyorsunuz bende şöyle diyeyim;
İphone 5 alamayanlara kapak olsun ios sana tüm telefonlar feda olsun. :)

Sizi alıntıladım ama lafım sadece size değil, diğer iPhone'u savunma amaçlı yazan arkadaşlara da. Bu haberi hazırlayan Hakkı Bey'in çekmecesinde bütün iPhone serisinin yattığını ve çok uzun zaman iPhone'dan kesinlikle vazgeçmediğini bilmenizi isterim. Kendisi yakın zamanda Android kullanmaya başladı, iPhone'dan vazgeçen bir kullanıcı.

Kişisel görüşüme gelecek olursak, HTC'nin ipinin çekilmesinin yakın olduğunu düşünüyordum. Sanırım bu telefon işleri değiştirecek. :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
hakkı abinin elinde eldiven var zannettim ışıklandırma taverna gibi :D
htc iyidir

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Gitti one x+, geldi one. Geçmiş olsun one x+ kullananlara.
Telefon güzel görünüyor ama ilk ve son htcmi aldım ben, daha da tavsiye edeceğimi sanmıyorum.
Ve neden saçma sapan isim koydular? Sonuna ek gelen model daima öncekinden gelişmiş olarak hissettirir ama one x+tan sonra bari değişik isim kullansalardı.
Ayrıca merak ediyorum bunun da + modeli gelecek mi? Veya one x+a destek ne kadar devam edecek..

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
şimdi sesli izledim videoyu da taraflılığın T'si yok (yorumumda %100 var :) ) buna 'bence' samimiyet denir... videoda hakkı abi I phon'dan bir cihaz nedeni ile vazgeçtiğini söylüyor zannımca bu cihazda çok hoşuna gitmiş olmalı ki başlıkta böyle kurulmuş... eleştiri bizi ileri götürür diye sevinmek kalır bana :) teşekkürler video için

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Gördüğüm kadarıyla iyi telefon (yekpare aluminyum kasa, dizayn, donanım, ekran, boomsound vs.) ama inceleme için bazı ek sorularım olacak:

-BlinkFeed denilen özellik iyiye benziyor ama herkesin seveceğini sanmıyorum. Hiç bir şekilde kapatılamadığı (kullanıcı giriş ekranını değiştirse bile arka planda sürekli çalışmaya devam ediyormuş) doğrumu?

-Bu özelliklerdeki bir telefon için batarya performansı yoğun kullanımda ne alemde?

-Kamera özellikleri tam olarak nedir ve performansı L920 ile kıyaslanınca ne kadar iyi?

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Sizi alıntıladım ama lafım sadece size değil, diğer iPhone'u savunma amaçlı yazan arkadaşlara da. Bu haberi hazırlayan Hakkı Bey'in çekmecesinde bütün iPhone serisinin yattığını ve çok uzun zaman iPhone'dan kesinlikle vazgeçmediğini bilmenizi isterim. Kendisi yakın zamanda Android kullanmaya başladı, iPhone'dan vazgeçen bir kullanıcı.

Kişisel görüşüme gelecek olursak, HTC'nin ipinin çekilmesinin yakın olduğunu düşünüyordum. Sanırım bu telefon işleri değiştirecek. :)
Bu detayı bilmiyordum. (ofiste video izlememiz engelleniyor) Sizden ricam yakın zamanda android kullanmaya başlayan Hakkı Bey'in ios a dönüşü olduğunda/olursa beni bilgilendirmeniz. Ben geri dönüş yaşayacağını düşünüyorum açıkcası :)

MonkeyD.Luffy

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Şu anda elimde kullanmıs olduğum HTC ONE S modeli var ama gerçekten kaliteli bir cihaz oldum olası da htc yi sevmişimdir diğer modellere nazaran hep bir artısı olmustur benm için :)

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
HTC'de Samsung gibi bir model ismi benimsedi kendisine: ONE

Bundan sonra ONE 2, ONE 3 felan devam ederler.

Samsung'da Galaxy'nin iyice cılkını çıkarır.

Bu arada, özgün bir haber olmuş. Yoksa diğer tüm haberler phonearena.com, gsmarena.com'un çevirileri gibi.

İhtiyar-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
"Umarım bu telefon Türkiye'ye geldiğinde türlü türlü işkeceler uygularız" :D

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ne alıngansınız be?
En çok satılan telefon ne? iPhone. Yeni çıkan iddialı bir telefon olduğunda "oo iPhone'u çekmeceye attırır mı acaba?" şeklinde bir cümleden daha doğal ne olabilir? Komik komik tarafsızlık iddialar falan..

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Nerede o Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi? Nerede o tarafsız habercilik?

Haber kalitenizi yavaş yavaş düşürüyorsunuz. Çoğu editörünüzün yazdığı makaleler, yaptığı haberler de bu sitenin ne kadar taraflı olduğunun kanıtı gibi.

Şu anki Shiftdelete.Net, benim ilk üye olduğum zamanki Shiftdelete.Net değil..

Siteye girip bu tür haberleri okuduktan sonra diyorum ki; "Girmem bir daha bu siteye". Ama vicdanım da rahat etmiyor açıkçası. Kendi kendime; "Ul*n Shiftdelete.Net bu, diğer siteler gibi taraflı değil ki, bir kaç haberle bu sonuca varılmaz ki, girip bakmayayım" diyorum, giriyorum okuyorum haberleri. Ama görüyorum ki Shiftdelete.Net'te yavaş yavaş o taraflı sitelere dönüşüyor. O bir kaç haber, "bir yığın haber" haline geliyor inceden inceye. Çok acı bir görüntü bu..

Burada ki bir çok insanı taraflı bir site olduğunuza o kadar inandırdınız ki artık, forumun adını "Android Forum" yapsanız hiç birisinin şaşırmayacağına adım gibi eminim.

Ha.. Güzel haberler yok mu? Elbette var. Hatta çoğu teknoloji haberi ilk olarak sizden çıkıyor ve benim gibi herkes ne kadar büyük bir site olduğunuzu biliyor. Ama bu değerinizi, bu kalitenizi bu tür haberler ile, makaleler ile gittikçe aşağıya çekiyorsunuz. Son derece emek harcanmış böyle bir haberi, taraflı ve saçma bir başlık ile doğrusunu söylemek gerekirse berbat ettiniz.

Elbette bu forumda Android'te olacak iOS'ta.. Elbette her ikisi ile de haber yapacaksınız, fakat bu siteye öyle bir okuyucu kitlesi çektiniz ki, o okuyucu kitlesi gelip bu yazıma; "Beğenmiyorsan girme kardeşim siteye!" diyip, konuyu bir şekilde yine Android'e çekecekler, çekmeyi başaracaklar.

Daha yazacak çok şey var ama vaktim yok. Bu kadar işimin içinde "Bakayım SDN'ye yeni ne var" diye düşünerek girip bakayım dedim ama şu an bu yazıyı yazıyorum. Neyse...

Sitede ki tüm üyelerin ve site çalışanlarının tarafsız bir bilgi paylaşımına dahil olması dileği ile(Eğer böyle bir şey mümkünse tabii)...

Hoşçakalın,
İyi çalışmalar.
Valla bence çok abartmışsın nereye baksan android haberleri hangi fuara tek. kongrelerine bakın hepsine android damga vuruyor yani olmayan şeylerden nasıl haber yapabilir ki site bu söylediğinizi donanımhaberde de tartıştılar yok sitenin adı telefonhaer olsun diye

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
3:25 de "Home Screen"de Görüyorsunuz Dedin Hakkı Tüm Video Yu bitirdin bende .!!

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bir Android fanı olarak söyleyebilirim ki herhangi bir HTC cihazı için iPhone'umu çekmeceye atmazdım. Bütün modelleri böyle şaşalı çıkarıyorlar 1-2 ay sonra bütün havaları sönüyor (bkz: HTC Sensation vs Galaxy S2 - HTC One X vs Galaxy S3). Adamlar telefonu tanıtacağız diye uğraşıyor, eski HTC kullanıcıları X cihaz için güncelleme ne zaman gelecek diye soruyor (rakip sitede gördüm, ismini yazmayacağım). Bir de 2000 liradan fiyat biçiliyor...

Hayır güncelleme öncesi hangi işlemi yapamadın da güncelleme diye tutturuyosun

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bazı arkadaşların, taraf tutuyorsunuz yorumlarını burda okumadan önce videolarınızdan bende fark ettim. Benim gibi düşünenleri az çok görünce yanlış düşünmediğimi fark ettim.

Taraf tutmaktan ziyade, test yaparken YANLIŞ BİLGİ, YANLIŞ TEST sonucu vermeniz çok daha mühim bir durum.
Bu yalana ve aldatmaya girer. Bu yanlışa düşmeniz size çok şey kaybettirir.
Böyle bir yanlışı görmedim, ancak bu işler taraf tutmadan başlar ve devamı gelir.

Kendi düşüncemde şu yönde, deseniz ki Samsung'u çöpe attırır. Yada Xperia Z'yi çöpe attırır anlarım. Çünkü, HTC Android' li bir telefon. Bunu Xperia Z içinde dersiniz.
Samsung'un yeni çıkacak telefonu içinde dersiniz. S4 İphoneyi çöpe attırır diye. Bu HTC'ye yönelik bir durum değil.

HTC'nin kendi işletim sistemi olsa diyebilirsiniz. Ancak öyle değil.

Android ve İOS un çalışma sistemi çok farklı.

En dikkat çekici ve önemli bir nokta şurda, Android' li S3 veye Xperia Z nin donanımı İphone 5 ve 4S ten çok yüksek olmasına rağmen, testlerde çok geride kalmadığı hatta bazı kısımlarda ileri olduğu gözüküyor.
Bu donanımdan ziyade işletim sisteminin çok stabil çalıştığını gösteriyor. Hatta tarayıcı testlerinde İphone bütün cihazlardan önde seyrediyor.
Oyunlarda ise, İphone donanım olarak daha alt seviye olmasına rağmen S3'ten daha akıcı bir oyun keyfi sağlıyor. Misal Temple Run. Bunun sebebini sizde bilirsiniz ki, işletim sisteminin sağladığı bir avantaj.

Bu stabiliteyi İphone haricinde hiç bir cihaz yakalayabilmiş değil. Samsung S3 zamanla yavaşlıyor ve kasıyor. İphone'de bu sorun yok gibi. Güncelleme desteği daha iyi ayrıca.

Onun için çöpe attırır mı sorusu şu soruya benziyor, yeni bir otomobil çıktı, bu otomobil uçakları çöpe attırır mı ?

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Akıllı telefon sektörünün gelişmesini sağlayan apple dır bunu kimse inkar edemez zaten

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
S4 almayı düşünüyordum ama HTC One gerçekten çok hoşuma gitti. Yanında Beats Studio ile beraber harika olur. =)

emreli01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir haber böyle çarçur edilebilir... O kadar emek harcanmış ama her hali ile ne kadar yanlı olduğu belli... "iPhone'u çekmeceye atabilirsiniz" ne demek? nerede tarafsız habercilik... Siz haberinizi yapın, biz atıp atmayacağımıza karar veririz zaten... yemek kadar o yemeğin sunumu da önemlidir...

sonuna kadar katılıyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hayret HTC ilk kez ele göze hoş gelen bir model çıkartmış..

sen anlaşılan htc one x plus i eline almadın :D

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
bsqu5v0.png

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
[MENTION=323123]emrhyldrm[/MENTION] htc one: hepsi bir arada :)

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
00:33 te pixel başına düşenç inç :D

sense yi bu hale getirdiler ya htc dende soğudum.tam anlamıyla berbat bir arayüz olmuş.ikonlar ve anamenü bana android in 2.1 sürümünü hatırlattı.
s4 plastik kasa gelmez umarım yoksa ne s4 alırım nede htc one.

Gurgula

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haziran ayında telefon almayı düşünen birisi olarak Note 2 - Xperia Z ve HTC One arasında gidip geliyorum ... Aklıma yatan 3 telefonunda birbirinden ayrı güzel özelliği bulunuyor. Piyasa çıldırmış durumda ki hazirana kadar daha ne modeller tanıtılır Allah bilir. HTC One ile iyi bir çıkış yakalar bu en kesin olan düşünce.

ais_ezhel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
htc bir telefon çıkarmış diye direk kötülüyorsunuz htc iyi bir marka yani htc one sony , iphone 5 den ve bb z10 yapılmışsa ne olmuş yani lg optimus g pro da htc ve samsung galaxy s3 ün karışımı yani direk herşeyi kötülemeyin

ais_ezhel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsung da bi tasarım yaptı artık bütün telefonları aynı çizgiyi taşıyor